Tera na server mt (gildia)

W sumie "Sprzymierzeni" to nazwa spoko :)

To jak nikt nie da rady wyłożyć na gildię to nie zostaje nic innego jak "klepa" ;)

Składamy się wszyscy i bez problemu :)

Podajcie swoje nicki to pogramy razem ma ktos coś koło 50 lvl?

albo od 1 lvl moge z kims zagrać zrobie nowa postac ;)

ja mam 56 na 1 stonie pisal mi nick - zarcu wystarczy przeczytac.

UWAGA! Nikt nie bedzie nikogo dodawal na steam...dodawajcie w grze do friendow....90% ludzi nie ma tery na steamie.

widzialem ze teraz event na double exp jest ;)

....wracajac do tematu trzeba zrzucic sie na gildie np po 200g...bo innego wyjscia nie mam kto moze da wiecej.

Panowie tak mowimy o tej gildii a nie prosciej byloby sie spotkac na tsie i obgadac co i jak ? Bo tak przez forum/gre to bedzie trwalo wiecznos. Ktos wczesniej wysmiewal ze ts publiczny jest lipny, ja nie mam prywatnego ale jak ktos sie znajdzie prosze o podanie ip tutaj i tyle, bedzie szybciej sie ugadac.

Wg mnie to osoba, która wyłoży 3000 golda powinna zostać liderem gildii.

Ewentualnie rozdzielić na rangi:

1500 gold - guildmaster

500 gold - oficer x3

To są bardzo proste rozwiązania.

Ja mam prawie 2 k ...wiec 2x 500 i moge zalozyc.

Takie małe info:

* Założenie gildii max 5 golda, 2 osoby w pt i 10+lvl

* Dojście do alliansu 1k golda

Takie małe info:* Założenie gildii max 5 golda, 2 osoby w pt i 10+lvl* Dojście do alliansu 1k golda

Przeciez kosztuje 3k golda chyba ze cos sie zmienilo .?

Dobra Panowie. Czekam na 2 osoby w Velice przy Guild Coordinatorze. Finansuję otwarcie gildii z własnej kieszeni.

Mój nic w grze: Forgotten.God

Gildia zalozona kazdy kto chce dolaczyc aplikuje poprzez GUILD system lub pisze do kogos na pw w grze.

Gildia "Sprzymierzeni" - nie bawimy się w żadne rangi itp. Na razie levelujemy i rośniemy w siłę. Potem będziemy bawić się w struktury.

jest ktos online? bo zaakplikowalem do gildi jak cos nick Siinoon

Jest juz Polska gildia i ma sie dobrze, jest pare 65 lvli i 23 osoby ogolem . Wysylajcie aplikacje poprzez gre. Gildia zwie sie : Phoenix Network posiadaja rowniez tsa :)

Jest juz Polska gildia i ma sie dobrze, jest pare 65 lvli i 23 osoby ogolem . Wysylajcie aplikacje poprzez gre. Gildia zwie sie : Phoenix Network posiadaja rowniez tsa

Szkoda tylko, że ta "polska" gildia nie została nazwana po polsku. Dlatego właśnie woleliśmy stworzyć swoją gildię. Bez żadnego ukrywania się za angielskimi nazwami.

To trzeba było dać sobie nazwę PolscyPolacyZPolskiPL, myślę że to wystarczy by wyrazić swoją polskość.

A i zmień ten nick, bo jeszcze ktoś pomyśli, że się ukrywasz >:C albo dodaj chociaż PL ! Skandal.

Powodzenia.

Każdy chętny niech składa aplikację w grze. Nazwa gildii: Sprzymierzeni

Hej ja na innym servie mam Mystica oraz sorca i rangera. chętnie przejdę i zacznę na mount tyrant z wami. Mystikiem oraz Gunnerem