TERA online - GRAMY! :D

Hej wszystkim!

Przejdę do sedna...no więc chciałbym zacząć grę w TERA online i poszukuje kogoś do gry - to by bylo chyba tyle hahah co do serwera to się jeszcze uzgodni

A i jeszcze jedno gramy na US - enmasse wersja :D

Chętnych proszę o poruszenie tego tematu na forum ;)

pisz do mnie na gg mam mumble i bede gral na serwerze Mount Tyrannas

tez bede grac troche na Mount Tyrannas ;D

o to mamy 3 osoby :D piszcie do mnie na PW to podam skype'a ;)

Też chetnie zagram prosze na PW jakies info

piszcie do mnie na gg dam wam namiary na serwem Mumble to pogadamy sobie co i jak

niestety gg nie posiadam wiec prosze o pw na namiarami

Ja bede gral ale dopiero jak mi lvl wejdzie w poniedzialek bo gralem na eu i nie chce mi sie znowu to samo robic.

chyba wszyscy tutaj zaczną dopiero w poniedziałek ^^

pewnie tak jak cos juz 2 osoby były na mumble

Ja też zagram,ale zadam wam jedno pytanko. Dlaczego gdy mam nvidia 9500 gt ,mimo,że zalecana jest 8800 gt i mając 2.8 ghz i dwie rdzenie gdzie pisze ze powinny byc 2.6 ghz zwykłych i mam 2 gb ram i tam też tyle jest podanych,wiec czemu na minimalnych mam ściny .aby móc grac tak bez lagów to musze grac z grafiką jak w jakieś gówno

wiesz bo to sa wymagania minimalne zeby wlaczyc gre... nikt nie mowil ze minimalne wymogi to low detale i 60 fps

Witam, jak napiszecie mi jak przerobic klienta EU na US moge zagrac bo nie usmiecha mi sie sciagc od nowa gry.

nei da rady sam kiedys staralem sie ale wiesz ze mozesz pobrac 12% i grac

Nie uświadczysz takiej opcji jak "przerobienie" klienta :)

od początku zaczynacie czy robicie myk z jump event żeby dostac ten prawie max lvl ? ; p

ja z jumpa zaczynam

bez sensu z jumpa zaczynac...

to zadna frajda, po za tym questy fabularne sa nietkniete podobno i trzeba robic od poczatku.

no ja bede gral dopiero od niedzieli bo przeprowadzke jutro mam a ze jestem PvP playerem to dla mnie spoko :D

ja raczej też ale niewiem moze wroce do mojej postaci archera lub od poczatku totalnie :) razem się uzgodni...