wbijajcie na mumble -info od Magara - to się wszystko obgada...
TERA online - GRAMY! :D
Ja też zagram,ale zadam wam jedno pytanko. Dlaczego gdy mam nvidia 9500 gt ,mimo,że zalecana jest 8800 gt i mając 2.8 ghz i dwie rdzenie gdzie pisze ze powinny byc 2.6 ghz zwykłych i mam 2 gb ram i tam też tyle jest podanych,wiec czemu na minimalnych mam ściny .aby móc grac tak bez lagów to musze grac z grafiką jak w jakieś gówno
Mam podobny sprzet :
intel core 2 duo 2,93GHz, 4gb ram, GF 9500gt 1GB i gram na spokojnie przy ustawieniach 3 lub 4 przy 30-40 fps.
story questy zrobi sie po kolei ... przecież tam gdzie zostawilismy postać tam ją "odbierzemy" z lvl'em 58? Więc nie widze problemu. Ja grałam wczesniej na eu misticem,ale archerem lecz juz nie miałam powera by expic wiec why not ;D
@up mam podobnie i gram na 3 jest wtedy okej ;D
no mi tez sie w tych genetic mmo nie chce lvl bic ;pp
caly czas to samo... a tak moge polatac w pvp i bawic sie w endgame
pobierm chmurką wiec za pare GB bd mogl zagrac
Ja również zacznę nick Pytles, zgadamy się. Co do poprzednich postów to 9500gt jest słabsza od 8800gt
9500 to karta biurowa a 8800 do gier, lecz to juz stare karty wiec nie wymagajcie cudow
na jakim serverze bedziecie grali?
Mount Tyrannas czy jakos tak
a jakimi klasami zamierzacie grac ^^?
ja berserker czy jakos tak aahah
w kazdym badz razie ''wale z aksa '' xD
Z góry przepraszam, ale z lenistwa zapytam, bo nie chce mi się szukać info o serwie - to jakiś nowy/zresetowany serwer czy coś tego typu ? : )
Czy same max lvl z end game gear tam biegają ?
Bym popykał, ale nie lubię zaczynać na starych serwach z wymaxowanymi lvlami i krachem gospodarczym.
jest tam mnostwo nowych graczy spokojnie
Prawdopodobnie tez bede pogrywał Nick sie zmieni bo eventowy jest. Gram Archem
Witam, też chciałbym się przyłączyć
Jeżeli wiekość bd grac dps'em to moge grac jakims suporttem ^^
Ja z chęcią pogram, myślę nad jakimś Healerem lub tankiem. Grałem wcześniej na Eu, ale end-game'u nie dotrwałem (około 36lv)
O!! Jak się pięknie zapowiada ^^ Serwerek to Mount Tyrannas.. i myślę że zagram sobie Mistykiem..
jak cos przypominam o stawianiu sie na Mumble póki co były tylko 3 osoby
mam pytanie czy da sie zrobić postać na www ? bo na 100% gra dzis nie zdazy mi sie sciagnac i nie za bardzo mam jak zrobic postac z tym dopiskiem zeby moc w pon grac postacua na 58lvlu