TERA online - GRAMY! :D

wbijajcie na mumble -info od Magara - to się wszystko obgada...

Ja też zagram,ale zadam wam jedno pytanko. Dlaczego gdy mam nvidia 9500 gt ,mimo,że zalecana jest 8800 gt i mając 2.8 ghz i dwie rdzenie gdzie pisze ze powinny byc 2.6 ghz zwykłych i mam 2 gb ram i tam też tyle jest podanych,wiec czemu na minimalnych mam ściny .aby móc grac tak bez lagów to musze grac z grafiką jak w jakieś gówno

Mam podobny sprzet :

intel core 2 duo 2,93GHz, 4gb ram, GF 9500gt 1GB i gram na spokojnie przy ustawieniach 3 lub 4 przy 30-40 fps.

story questy zrobi sie po kolei ... przecież tam gdzie zostawilismy postać tam ją "odbierzemy" z lvl'em 58? Więc nie widze problemu. Ja grałam wczesniej na eu misticem,ale archerem lecz juz nie miałam powera by expic wiec why not ;D

@up mam podobnie i gram na 3 jest wtedy okej ;D

no mi tez sie w tych genetic mmo nie chce lvl bic ;pp

caly czas to samo... a tak moge polatac w pvp i bawic sie w endgame :D

pobierm chmurką wiec za pare GB bd mogl zagrac :)

Ja również zacznę nick Pytles, zgadamy się. Co do poprzednich postów to 9500gt jest słabsza od 8800gt

9500 to karta biurowa a 8800 do gier, lecz to juz stare karty wiec nie wymagajcie cudow :)

na jakim serverze bedziecie grali?

Mount Tyrannas czy jakos tak :)

a jakimi klasami zamierzacie grac ^^?

ja berserker czy jakos tak :D aahah :D w kazdym badz razie ''wale z aksa '' xD

Z góry przepraszam, ale z lenistwa zapytam, bo nie chce mi się szukać info o serwie - to jakiś nowy/zresetowany serwer czy coś tego typu ? : )

Czy same max lvl z end game gear tam biegają ?

Bym popykał, ale nie lubię zaczynać na starych serwach z wymaxowanymi lvlami i krachem gospodarczym.

jest tam mnostwo nowych graczy spokojnie :D

Prawdopodobnie tez bede pogrywał :D Nick sie zmieni bo eventowy jest. Gram Archem

Witam, też chciałbym się przyłączyć :)

Jeżeli wiekość bd grac dps'em to moge grac jakims suporttem ^^

Ja z chęcią pogram, myślę nad jakimś Healerem lub tankiem. Grałem wcześniej na Eu, ale end-game'u nie dotrwałem (około 36lv)

O!! Jak się pięknie zapowiada ^^ Serwerek to Mount Tyrannas.. i myślę że zagram sobie Mistykiem..

jak cos przypominam o stawianiu sie na Mumble póki co były tylko 3 osoby

mam pytanie czy da sie zrobić postać na www ? bo na 100% gra dzis nie zdazy mi sie sciagnac i nie za bardzo mam jak zrobic postac z tym dopiskiem zeby moc w pon grac postacua na 58lvlu :(