słuchaj na GG wyslij mi pasy zrobie to za ciebie chyba ze nie chcesz masz taka opcje ze po sciagnieciu 12% gre mozesz uruchomic wiec powinno ci sie udac do 15 to zrobic
TERA online - GRAMY! :D
Hej Witam, w sumie zagram panowie/panie z wami grywałem w Tere jeszcze jak była P2P, więc cos tam wiem. Kolego MagarPL , a który dowloadaer wybrać aby wejść do gry po ściągnięciu tych 12%, z góry dziękuję za info
jak sciagasz happycloudem (domyslny sposob) wersje NA to pisze na pasku progressu "playable" wtedy mozesz uruchomic gre (jakies 12%)
12%, i robisz postać na jump event, czekasz aż się sciągnie
do ktorej to trwa ? do 24 ? ten event
do ktorej to trwa ? do 24 ? ten event
czyli mam czas do 24 godziny na sciagniecie ? bo mam 92% ale wolno idzie :F
Zakładając że większość ludzi będzie dopiero pierwszy raz grała to polecam zacząć od pierwszego lvla i nauczyć się mechaniki postaci. Chcecie iść jako nowicjusze z 58 lvl na serwer pvp ? O.O Dostaniecie po d*pie i to mocno. Z chęcią zagram jeżeli każdy jest pewny co do swojego wyboru jednak poleciłbym zmienić serwer na pve. Nick się zmieni xd będę grał archerem. Gg nie mam więc napiszcie mi info na pw
ewent skonczyl sie dzis o 15....
to lipa nie zagram ^^ guru nie oznajmił w newsie ze event trwa do 15 godziny dlatego kij mu w oko ^^ a jak to zrobił to w zły sposób.
fajnie by było żeby ludzie chętni do gry odwiedzili mumble bo nie ma z wami kontaktu
JA zrobiłem sobie Heala z .levelup a to dla tego ze na eu miałem prawie 50 lvl
Ale i tak będę grał jakimś dps,em od początku normalnie lvlując
Na chwilę obecną mam 15lv Mistyka
ewent skonczyl sie dzis o 15....
Magar, jak nie trollujesz, to kłamiesz i to bezczelnie, bo wprowadzasz innych ludzi w bład, w newsie było wszystko poprawnie napisane, ale ty wiesz swoje
- The character must be created between Thursday, September 19 at 10 a.m. PDT and Sunday, September 22 at 11:59 p.m. PDT to be eligible for this event.
11:59 PM, to 23:59, a PDT Time to +9 godzin do Polski, czyli event konczy sie o 9:00 rano jutro
http://tera-forums.e...Character-94757
wlepiłbym Ci warna, ale to działka moderatorów
a Wam koledzy radziłbym się trzymać od tego Pana z daleka...
guru... tam pisze jak wół "at 11:59 p.m. at 11:59 p.m. Pacific Time" a pacific time to -7.... (
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwwp.greenwichmeantime.com%2Ftime-zone%2Fusa%2Fpacific-time%2F&ei=nBs_UsjAG6fL4ASQj4F4&usg=AFQjCNFMS8Wt7axxLz-lYQb0ZgxGBTwwMQ&sig2=OviWbnc22Fh0WMArDACGBQ&bvm=bv.52434380,d.bGE)+9 to jest Singapur i te rejony a to jest North america... -7
nie hejtuj mnie bo nawet jak bym nie miał racji to zawsze moge się pomylić
Edit a znać mnie nie znasz wiec rady dotyczące mojej osoby daruj se
guru... tam pisze jak wół "at 11:59 p.m. at 11:59 p.m. Pacific Time" a pacific time to -7....+9 to jest Singapur i te rejony a to jest North america... -7nie hejtuj mnie bo nawet jak bym nie miał racji to zawsze moge się pomylić
ale ty jesteś głupi, bez urazy
przecież to AMERYKAŃSKA WERSJA GRY, to dlaczego wcisnąłbyś im... azjatycki czas
http://www.timeandda...nes/na/pdt.html
jestes niepowazny, najpierw okłamujesz ludzi, pozniej wciskasz mi bład, z teraz mylisz czas USA z czasem koreanskim
według Twojego "liczenia" w Stanach mamy teraz wczesny ranek jutrzejszego dnia:)
PS znam, znam, dosyc naogladalem sie Twoich debilnych komentarzy na portalu, nie mowiac o "lizaniu d*py" w RaiderZ, pamietasz jeszcze?
dobra jest tu moja wina -7 GMT u nich 24 to u nas 7 rano
ALE to też nie jest +9 jak nie patrzeć
bład zdarza sie każdemu napisałem już na gg to chlopa ze byl moj blad
soory guru ;D i dziek iz info bo juz nawet sciaganie wylaczylem
dobra jest tu moja wina -7 GMT u nich 24 to u nas 7 ranoALE to też nie jest +9 jak nie patrzećbład zdarza sie każdemu napisałem już na gg to chlopa ze byl moj blad
jest +9, bo nie znajdujemy się w czasie GMT +00
kurde zaczalem pobierac direct downloadem a powinienem w sumie tym steamowym tak aby moc od 12% odpalic gre i jak teraz odpalam tym steamowym to mi pobiera od nowa.. a mam pobrane na tym directowym 94% i teraz nie wiem czy sciagac od nowa czy jechac dalej tak jak jade ?