TERA online - GRAMY! :D

- Level 58- 1 Name change voucher (non-tradable)- 1 beginner mount.- T11 soulbound gear for all classes (feel free to use the extra as fodder)- All items will be sent to parcel - All story quests (available, but incomplete)

Ale czy dostaniemy tego mounta i peta na 7 dni? ( jest to podane w reje ).

Dostaniemy, dlaczego mielibyśmy nie dostać, jeżeli jest napisane, że dostaniemy?

Slayer to taki dps jak beerserk lecz zamiast zbroi nosi skórzane ubranie.

Po za tym jest tak zwinny jak Warrior. Charakteryzuje się częstym knockdownem:]

Mounta odrazu mozna odebrac bo poczta przyszedl mi odrazu jak zrobilem postac do tego pet oraz 50% expa na godzine.

pet a mount to co innego :D

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo tego peta dostałeś za stworzenie konta, a mounta dostaniemy z eventu.

Mounta dostawało się wcześniej przy tworzeniu konta i peta też + potki na xp. Pewnie dalej to działa

pet a mount to co innego Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo tego peta dostałeś za stworzenie konta, a mounta dostaniemy z eventu.

nie wprowadzam...

dowód w załączniku.

Jest to kawałek z e-maila.

( patrz 1 prezent od góry )

Quick-Start ChargerGet a galloping start to your journey riding on this speedy warhorse.

@Edit.

Oczywiście ten mount jest ze skillem od razu :)

Normalnie to za questa się dostaje skilla i mounta a inaczej można go kupić za bodajże 10 golda ;)

post-21757-0-15848800-1379943692_thumb.j

A okej czaje, też to dostałem ale tego mounta nie zauważyłem, przepraszam :D

Jest już info od producenta. Nie spodziewali się takiej ilości chętnych (ponoć pięciokrotnie przewyższyło ich oczekiwania), tak więc w tym przypadku postarają się "wylevelować" aplikantów DO KOŃCA TYGODNIA :)

http://tera-forums.enmasse.com/forums/general-discussion/topics/Level-Up-Test-Event-Status-Almost-ready-to-begin

Ludzie jest oficjalna informacja

Levele 58 zostana rozdane do konca tygodnia (czyt. do niedzieli)

troszku zle to rozegrali :)

np C9 od Webzena zrobil to inaczej ze kazdy od razu tworzyl postac na danym lvl-u. i nie bylo problemu :)

Znajac zycie najpierw obsluza US potem EU i reszte swiata.

do tego czasu z dobra ekipa to idzie wyexpic postac od tak naprawde

Na chwilę obecną mam 22 lv Mistica :)

no to macie czas na poznawanie świata, fabuły i napieprzanie sie w PK:)

guru to raczej oni beda napieprzani ^^ hyhy :D

ogar lapac na low lvl trzeba lapac :) i uciekac od pkowcow ^^

58 lvl up !! o 22:45 dostalem chara.

jak ogarne troche gierke to wbije do was do teamu zagram tankiem lub healerem !!! skonczylem szkole jestem na bezrobociu i mam duzo czasu na aktywna gre !!!

no to macie czas na poznawanie świata, fabuły i napieprzanie sie w PK:)

Czy mi się zdaje czy Pan guru grał w Tibię ? :)

Skupmy sie w ktorys z tych tematow bo spam bedzie.

branoc.

dobra nie wiem jak u was ale ja juz mam 58 po sprawdzajcie konta

Juz wczoraj dużo forumowiczów miało 58lv. akurat w nocy porobiłem parę questow i o 1 poszedłem spać he a na 6 do pracy:-]

Jest nieźle ale trzeba dziś ogarnąć skille bo cały pasek mam zawalony a slayerem nie miałem tak wysokiego lv jeszcze.