TERA online - GRAMY! :D

jest 7-8 osob mamy juz tanka i chyba 2 heale beda niestety czesc osob pracuje wiec slaba aktywnosc na mumble i w grze bedzie

tez jeszcze nie macie 58 lvlu ? przed chwilą sie zalogowalem i dalej 1 lvl

Spokojnie, z tego o widziałem to większość ludzi tam ma 1 lvle.

O 9 upływał termin założenia postaci, skrypt zostanie uruchomiony później, tak przynajmniej zrozumiałem z ich forum (trzeba brać pod uwagę, że tam jest 8h do tyłu). Nie bójcie, po pracy, szkole, egzaminie (j**ana sesja) będziecie mieć postacie :D. Na ich forum zaczął się dopiero poniedziałek, jest tam 12.15AM :D

- We hope to complete the script within 24 hours, but that depends greatly on the number of participants in the test.
• Starting Monday, September 23, we will run a script that levels up eligible characters

W tej chwili jest 0:30AM tamtejszego czasu, wiec moze to jeszcze troche potrwac. Troche cierpliwosci.

W tej chwili jest 0:30AM tamtejszego czasu, wiec moze to jeszcze troche potrwac. Troche cierpliwosci.

true

"rozdawanie" postaci może w sumie potrwać 24h, ale EnMasse ma nadzieję, że wyrobi się w 12 godzin (taki post widziałem), więc o 17-18-19 czasu polskiego powinniśmy dostać swoje charactery

Ja akurat w pracy :]

Nie będę stratny ,^^

magar daj namiar mi na pw proszę.

Jest ktoś, kto chce grać a nie załapał się na jump event?

Ma jedna opcje... Zacząć od 1lv.

Dobra teraz to trzeba troche zebrac do porzadku! Kazdy chetny do gry niech napisze do Magara w sprawie informacji na temat mumble - resztę się obgada na mumble'u!

Ma jedna opcje... Zacząć od 1lv.

Pytałem czy jest ktoś taki, a nie o opcje. Czytaj ze zrozumieniem.

Rozdali już lvle?

jezeli sie zaliczy to bede mial do oddania slayera bo 2 konta mam z slayami

Sorki, mój błąd Grim.

Napewno dużo ludzi zagra od nowa.

Magar daj koledze konto, więcej ludu będzie.

I nie nierozdali poziomków jeszcze :D

jezeli sie zaliczy to bede mial do oddania slayera bo 2 konta mam z slayami

To zaklepuje, jakby co wyślij na PW passy wtedy :)

slayer to jaka rola?

google it to burst dmg dealer

A czy bedzie mozna zmienic nick czy bedzie sie latalo z tym .Levelup i ja gram warriorem ale zaczne dopiero jak juz dostane lvl.

Będzie można zmienić

google it to burst dmg dealer

Wolałbym tanka, ale to też może być ;)