jest 7-8 osob mamy juz tanka i chyba 2 heale beda niestety czesc osob pracuje wiec slaba aktywnosc na mumble i w grze bedzie
TERA online - GRAMY! :D
tez jeszcze nie macie 58 lvlu ? przed chwilą sie zalogowalem i dalej 1 lvl
Spokojnie, z tego o widziałem to większość ludzi tam ma 1 lvle.
O 9 upływał termin założenia postaci, skrypt zostanie uruchomiony później, tak przynajmniej zrozumiałem z ich forum (trzeba brać pod uwagę, że tam jest 8h do tyłu). Nie bójcie, po pracy, szkole, egzaminie (j**ana sesja) będziecie mieć postacie . Na ich forum zaczął się dopiero poniedziałek, jest tam 12.15AM
- We hope to complete the script within 24 hours, but that depends greatly on the number of participants in the test.
• Starting Monday, September 23, we will run a script that levels up eligible characters
W tej chwili jest 0:30AM tamtejszego czasu, wiec moze to jeszcze troche potrwac. Troche cierpliwosci.
W tej chwili jest 0:30AM tamtejszego czasu, wiec moze to jeszcze troche potrwac. Troche cierpliwosci.
true
"rozdawanie" postaci może w sumie potrwać 24h, ale EnMasse ma nadzieję, że wyrobi się w 12 godzin (taki post widziałem), więc o 17-18-19 czasu polskiego powinniśmy dostać swoje charactery
Ja akurat w pracy :]
Nie będę stratny ,^^
magar daj namiar mi na pw proszę.
Jest ktoś, kto chce grać a nie załapał się na jump event?
Ma jedna opcje... Zacząć od 1lv.
Dobra teraz to trzeba troche zebrac do porzadku! Kazdy chetny do gry niech napisze do Magara w sprawie informacji na temat mumble - resztę się obgada na mumble'u!
Ma jedna opcje... Zacząć od 1lv.
Pytałem czy jest ktoś taki, a nie o opcje. Czytaj ze zrozumieniem.
Rozdali już lvle?
jezeli sie zaliczy to bede mial do oddania slayera bo 2 konta mam z slayami
Sorki, mój błąd Grim.
Napewno dużo ludzi zagra od nowa.
Magar daj koledze konto, więcej ludu będzie.
I nie nierozdali poziomków jeszcze
jezeli sie zaliczy to bede mial do oddania slayera bo 2 konta mam z slayami
To zaklepuje, jakby co wyślij na PW passy wtedy
slayer to jaka rola?
google it to burst dmg dealer
A czy bedzie mozna zmienic nick czy bedzie sie latalo z tym .Levelup i ja gram warriorem ale zaczne dopiero jak juz dostane lvl.
Będzie można zmienić
google it to burst dmg dealer
Wolałbym tanka, ale to też może być