Do zamkniecia za duzo wiochy robicie
Tera online prywatny serwer
To na pewno jakiś FAKE
Też tak myślę.
EDIT. jeśli Was obraziłem/poniżyłem do sorry.
ok czekajcie zrobie film z gamepleju i wgram na youtuba
To nie jest fake. Ten serwer już był zanim Tera wystartowała w Europie.
Strona nie wygląda na fejk. Za dużo pracy zostało w nią włożone żeby miałby to być fake.
Jak działa to dajcie znać chętnie zobaczyłbym czym tak jara się sporo graczy.
Jak działa to dajcie znać chętnie zobaczyłbym czym tak jara się sporo graczy.
Ja też, bo dla mnie to wygląda na kolejne, azjatyckie gówno.
dzial dziala wybaczcie za bardzo sie zjaralam by nagrac film anyway malo ludzi puki co wie o serwerze dlatego go reklamuje na stronie wyswietlona jest ilos osob grajacych . Please nie robcie wiochy nazwyajac sie np Kratos(PL) I NIE ZEBRAC O ITEMY
jak cos to ja pomoge ^^ :*
Tydzień ściągania ,,,, Porażka,lecz z tego co pamiętam już ktoś reklamował ten server tutaj.Aczkolwiek nie zmienia to faktu że zagram i ocenie w sumie gdyby był jakiś priv pod Tere zagrał bym,ponieważ nie mam zamiaru płacić za tą grę 50 zl miesięcznie.
moj drogi tydzien czy nie sadze ze warto zwazywszy na to ze mozna poznac fajna dziewczyne taka jak ja
A nie można ściągnąć clienta z offa + ten patch/launcher z tego priva ? alicja1987 z doświadczenia wiem jakie są te "fajne" dziewczyny siedzące przy kompach więc lepiej nie wchodzić w tą kwestię.
Hmmm, mi leci z full prędkością i będzie za 11h, więc nie jest źle
Moze ktoś wrzucić plik torrent? byłbym wdzięczny
Alicja no pewnie jesteś fajna lecz nie to tutaj odgrywa główną rolę.Co do gry to sciągne jak bd w domu:)
prosze bardzo link do torenta
https://rapidshare.com/files/3277415859/_rutracker.org_.t3955915.torrent
Torrent był by świetny ponieważ nie widzi mi się ściąganie 23gb z transferem 1mb/s jakieś 8h ściagania;/
gra jest po ENG czy RU ? jak to 2 to nie dziękuje
Jeszcze takie pytanko, w grze rozumiem ze wszystko po ang? pytam sie bo kto wie co po ruskich można się spodziewać
prosze bardzo link do torenta https://rapidshare.com/files/3277415859/_rutracker.org_.t3955915.torrent
Alicja1987 Dziękuję! niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi. Do jutra pewnie ściągnę nick Avangardus jak zawsze,napisz mi Alicjo swój nick w grze na pw,byłbym wdzięczny