jaki samolub " podaj tutaj
Tera online prywatny serwer
Na PW hmm widzę kolega chce poromansować^^.A tak serio wyślij tutaj Alicjo lub może jakiś kontak głosowy ts vt skype;>
dobra pobieram za 1h bede mial oby dzialalo
Gra ktoś? Bo zagrał bym, ale nie lubię grać solo xD
Wolę poczekać na wasze osobiste oceny i odczucia zanim może ściągnę. A tak przy okazji, cóż tak niesamowitego jest w tym, że napisała to dziewczyna (chyba )? Bo mam wrażenie, że pewne osoby jarają się tym jak Rzym w 64...
Mi sciaga 6mb/s. Ciekawe co z tego bedzie.
;p dokoncze odcinek i jak cos powiem czy dziala
kochani dla przypomnienia moj nick w grze Cometa :* gra jest po angielsku ale na world czacie pisza tez ruscy przypominam do scigniecia ich launchera
Jestem zaciekawiona tymże serwerem i mam pytanie:
Czy jak ściągnę tą TERE z torrenta, to muszę coś zmieniać, czy tylko launcher i gotowe?
Czy questy i skille działają?
Czy jest tylko początkowa wyspa?
No cóż, z góry dziękuję za odpowiedzi.
Naaajsss.. już ściągam ;D.
Widzimy się pod nickiem Veiro ;]
ALE i tak Ci nie ufam w 100% niewiasto, jako iż mamy dzisiaj symboliczny dzień. ;D
Na PW hmm widzę kolega chce poromansować^^.A tak serio wyślij tutaj Alicjo lub może jakiś kontak głosowy ts vt skype;>
,,Poromansować" haha człowieku,chciałem nick żeby mieć jakieś info o grze bo zielony jestem na ts'a tez chętnie wejdę jbc
zresztą jakby moja dowiedziała sie o romansowaniu to...
dziala jak cos to op seeduje wam poki anime ogladam
MagarPL daj seeda na noc co? byłbym wdzieczny
Czekam na więcej, może kiedyś wypróbuje i sprawdzę czy jest co hejtować ^^ Jestem negatywnie do tego nastawiony ponieważ 80% gry pewnie nie będzie, ale cza czekać
spoko zostawie na noc ale poki co wylaczylem bo grac bede ale jak skoncze to full speed poleci
mi się ściąga po 200 tylko a spokojnie po 700-800 bym mógł ;/
z 1d ...
mam nadzieje że jutro do 19 będzie
mi się ściąga po 200 tylko a spokojnie po 700-800 bym mógł ;/z 1d ...mam nadzieje że jutro do 19 będzie
sprawdzalem seed moge spokojnie po 800/kbs wysylac moze jak ustawie sSeed to bedzie lepiej
spoko zostawie na noc ale poki co wylaczylem bo grac bede ale jak skoncze to full speed poleci
Dzięki za pomoc jakoś się w grze zgadamy i może jakieś party skitramy
sprawdzalem seed moge spokojnie po 800/kbs wysylac moze jak ustawie sSeed to bedzie lepiej
@Uliquiorra możemy we 3 się zgadać
@MagarPL dzięki wielkie dzięki tobie idzie już po 850-900 jesteś wielki
EDIT: hehe 1 mb/s nie spr. bo jak to się mówi płoszę prędkość
Dziś zaczynam ściągać możliwe że do wieczorka będzie,może mógł by ktoś jakiś krótki filmik nagrać z priva:)