Wszystko działa cacy, mogę potwierdzić. Gra jest, Bogu dzięki, po angielsku.
Niestety większość graczy posługuje się językiem zza Buga, dlatego zapraszam jak największą liczbę rodaków:D
Wszystko działa cacy, mogę potwierdzić. Gra jest, Bogu dzięki, po angielsku.
Niestety większość graczy posługuje się językiem zza Buga, dlatego zapraszam jak największą liczbę rodaków:D
Ja też polecam, już 4 castanic/warrior. A tak ogółem. ma ktoś poza mną trochę lagów?
Może jakąś gildie byśmy zrobili.?
a po jakiej stronie gracie o ile są owe w terze
jak mi się ściągnie to będę miał czas nie wcześniej niż 19;00
Stron jako takich nie ma. Odpalasz i jedziesz:)
Jakby ktoś miał ochotę, możemy razem popykać. Nick w grze: MythosBlade.
Zaznaczam jednakże, że grywam tylko wieczorami (praca...).
Ja też wieczorem dziś zagram z wami.Dobrze by było ts załatwić jakiegoś.
Jest gdzies instrukcja jak to odpalic? Bo na stronie tylko po rusku jest jak patrzalem. No i przez przypadek zupdatowalem wiec pewnie bede mial troche kombinowania.
Odpalasz poprzez plik NewTeraLauncher, na początku zarejestruj się tylko na stronie. Update przez oryginalny Tera nic nie rozwali, sam przez przypadek popełniłem to faux pas:)
to mozna grać używać tery od frogstera i podmienić pliki czy jak?:/
Temat przeniesiony do odpowiedniejszego dzialu. Rozumiem, ze moglas miec problem ze znalezieniem takowego, ale zeby zakladac go w dziale przeznaczonym dla recenzji gier?
Swoja droga... Dosyc dziwni jestescie. Gra juz czyha tuz za rogiem, za calkiem niedlugo nastapi premiera, w wy zachowujecie sie tak, jakbyscie juz nie mogli wyczekac tych kilkudziesieciu dni i zakosztowac gry w pelni jej mozliwosci, a zamiast tego wybieracie jakis tandetny prywatny server, jak gdyby ktos kazal wam jak najszybciej w TERA zagrac, bo w przeciwnym wypadku poumieracie z tesknoty. Ale to wasza sprawa, radze zignorowac ta wypowiedz, a jak ktos chce pogadac, to zapraszam na PW.
Temat przeniesiony do odpowiedniejszego dzialu. Rozumiem, ze moglas miec problem ze znalezieniem takowego, ale zeby zakladac go w dziale przeznaczonym dla recenzji gier? Swoja droga... Dosyc dziwni jestescie. Gra juz czyha tuz za rogiem, za calkiem niedlugo nastapi premiera, w wy zachowujecie sie tak, jakbyscie juz nie mogli wyczekac tych kilkudziesieciu dni i zakosztowac gry w pelni jej mozliwosci, a zamiast tego wybieracie jakis tandetny prywatny server, jak gdyby ktos kazal wam jak najszybciej w TERA zagrac, bo w przeciwnym wypadku poumieracie z tesknoty. Ale to wasza sprawa, radze zignorowac ta wypowiedz, a jak ktos chce pogadac, to zapraszam na PW.
Smierc tobie! Diablo w maju startuje to co ja bede na TERE czekal.
Temat przeniesiony do odpowiedniejszego dzialu. Rozumiem, ze moglas miec problem ze znalezieniem takowego, ale zeby zakladac go w dziale przeznaczonym dla recenzji gier? Swoja droga... Dosyc dziwni jestescie. Gra juz czyha tuz za rogiem, za calkiem niedlugo nastapi premiera, w wy zachowujecie sie tak, jakbyscie juz nie mogli wyczekac tych kilkudziesieciu dni i zakosztowac gry w pelni jej mozliwosci, a zamiast tego wybieracie jakis tandetny prywatny server, jak gdyby ktos kazal wam jak najszybciej w TERA zagrac, bo w przeciwnym wypadku poumieracie z tesknoty. Ale to wasza sprawa, radze zignorowac ta wypowiedz, a jak ktos chce pogadac, to zapraszam na PW.
Tu pojawia się prędzej ten problem, że jest płatna. Jako, że pogrywam od tak, dla zabicia czasu, czasami tylko godzinę, pół to jakoś nie uśmiecha mi się płacenie po 40-50 zł za miesiąc gry.
Dokładnie tak. A jakby nie patrzeć, jest to możliwość przetestowania tytułu bez zabijania się o jakieś śmieszne CB Keye aktywne przez 24 godziny, z czego przez 22 są padnięte serwery (a instalka swoje waży).
Swoją drogą, sama gra jest....meh. Ani za dobra, ani za słaba. Taki przeciętniaczek do zabicia czasu.
ja na tym priv odczowam pewne lagi.. no i jest IS ktorego jeszcze nie wprowadzili ale na strone juz jest coming soon ale w sumie dobrze ze mozna w to pograc bez placenia a znajac polityke frogstera to wlasnie takie privy zniszcza globala
przypominam ze nie kazdy ma mozliwosc płatnosci co miesiecznego abonamentu za gre dlatego tez stworzylam temat by ludzie mogli pograc na serwerz ktory wyglada jak retail i jest on za darmo.Serwerr oferuje wszystko co mozesz miec dopiero po platnosci wiec po co zaraz sie marszczyc ze to priw -.- .
Co do lagow jak zaznaczylam na poczatku tematu po ostatnim update zrobil sie lag ktory ma byc naprawiony z najblizszym updatem.
Reasumujac nie komentuj negatywnie tylko dlatego ze gra albo ci nie idzie bo masz za taniego kompa grafika jest nie taka lub jeszcze co innego nie podoba sie nie graj -.- daj innym pograc.
przypominam ze nie kazdy ma mozliwosc płatnosci co miesiecznego abonamentu za gre dlatego tez stworzylam temat by ludzie mogli pograc na serwerz ktory wyglada jak retail i jest on za darmo.Serwerr oferuje wszystko co mozesz miec dopiero po platnosci wiec po co zaraz sie marszczyc ze to priw -.- .Co do lagow jak zaznaczylam na poczatku tematu po ostatnim update zrobil sie lag ktory ma byc naprawiony z najblizszym updatem. Reasumujac nie komentuj negatywnie tylko dlatego ze gra albo ci nie idzie bo masz za taniego kompa grafika jest nie taka lub jeszcze co innego nie podoba sie nie graj -.- daj innym pograc.
Postawił bym ci browara dobrze mu pojechałaś
PS dopiero 67% wróciłem z pracy i buu? co robić
Dzz, zawsze miał problem jak czytałem posty z jego wypowiedziami.Ja osobiścię wolę sobie teraz przetestować na tym privie i zobacze czy gra mnie na tyle wciagnie że postanowie za nia placic...
*I przypominam że temat jest poświęcony osobą które chcą zagrać na tym privie i się na niego zgadują a nie do wystawiania bzdurnych i nikogo nie ruszających na jego temat OPINI
Co wy naskakujecie na niego? Wyraził swoje zdanie i tyle, od tego jest przecież forum (nie, że go bronię czy coś). A ja priva chyba sobie odpuszczę, przynajmniej póki co.
panowie pytanie jest proste co to za lagi? czy kazdy ma problem ze skillami charge up? cyklon i kazdy skill jaki sie laduje buguj mi gre ze poznije po za bieganiem nic nie dziala ani atak ani skille
Chyba zle mnie zrozumieliscie, z jednej strony moja wina, bo moglem jasniej to napisac, ale z drugiej wy tez mogliscie poswiecic troche wiecej czasu na probe wskoczenia w moj tok rozumowania. Ale mniejsza o to, napisze to troche inaczej, aby byla jasnosc i aby nie pozosaly zadne watpliwosci.
Nie mowie, ze macie w to nie grac, nie napisalem, ze gra jest taka czy inna, napisalem tylko to, ze dziwie sie wam, iz wolicie grac na zlagowanym, zabugowanym i jeden Bog wie jakim jeszcze serverze, kiedy premiera gry zbliza sie wielkimi krokami. Grajac na takim serverze narazacie sie na to, ze nazbyt negatywnie nastroi was on przed oficjalnym startem gry, bo nie mozecie miec pewnosci, ze jakosc, ktora on prezentuje, bedzie adekwatna do tego, co bedzie oferowac wam finalny produkt wydawany przez Frogster'a (czy jak to sie zowie). A wiec stad moje zdziwienie, bo pewnie i beda trial wersje, darmowe dni czy tam godziny, ktore pozwola wam przetestowac gre nim zdecydujecie sie na jej zakup. Wiec jesli ktos sie zastanawia nad kupnem, to dziwie sie, ze gra na tym privie, a rozumiem tylko te osoby, ktore i tak nie maja zamiaru wydawac na produkcje pieniedzy, bo sa dusigroszami.
EDIT:
A do tego dochodzi komfort gry i szacunek dla waszego wolnego czasu, bo chyba mija sie to z celem, kiedy taki MagarPL musi walczyc z gra, miast cieszyc sie z mozliwosci, ktore ma ona do zaoferowania.
zaczynam pobierać gra średnia ale zawsze to nude się zwalczy PS dzz zrobiłeś błąd pod ostrzeżeniem dla Alicji twoich się piszę i dochodzi
coś mi cieniutko pobiera