do 20 na tym etapie z kazdym upem dodawane sa nowe rzeczy jak i zwiekszona ilosc skili itp serwer jest w fazie alfa czego wy oczekujecie omg... ale wipe nie bedzie z gory mowie
Tera online prywatny serwer
Pisz normalnie bo mam wrazenie, ze slucham gimnazjalisty, ktory na sile chce cos komus wcisnac.
Grał może ktoś klasą "Mystic", bo ja mam takie coś. Używam PPM i mi się postać nie chce ruszać albo jak nieraz upadnie. Tylku u mnie takie rzeczy czy każdy tak ma?
Ogólnie trochę tam pisałem z kolesiem na serwerze to po 7 lvl nie ma Q.
A 15 wbija się grindując. Jeśli utknąłeś w miejscu wpisz w czacie !unstuck.
Czy może ktoś odpowiedzieć na moje poprzednio zadane pytanie? Czemu po naciśnięciu start nic się nie dzieje?
bo jest to samo co u frogstra trzeba dać launcher settings i na samym dole masz guzik repair client, cos sie sciagnie i już gotowe, start działa
Alicja, gratuluję edycji pierwszego posta... Naprawde, bardzo profesjonalnie. Nie uwierzę że twoj rocznik to 1987, chyba że jesteś blondynką.
Inni może będą chcieli zagrać na tym prywatnym serwerze, ale twoje mądre posunięcie raczej uniemożliwi innym zainteresowanym znalezienie informacji (na szczęście stronkę wcześniej zapisałam w zakładkach). Naprawdę, gratuluję. Prosze moderatora o jakieś mądre posunięcie za całokształt jej pracy na tym forum.
Temat został zamknięty. Powód: Temat zamykam, a to ze wzgledu na edycje pierwszego posta, gdzie usuniete zostaly wszystkie informacje dotyczace serva. Jesli ktos ma ochote napisac nowego posta reklamujacego ze wszystkimi istotnymi informacjami, to niech wysle mi na PW, a wtedy edytuje pierwszego posta tak, aby kazdy nowo przybyly mogl na ten server wbic.
Do zamkniecia za duzo wiochy robicie