Tera online prywatny serwer

Jeśli ktoś ma zamiar sprawdząc grę na tym privie przed graniem na oficjalu, radzę poczekać może będzie trial. Lagi są koszmarne, strasznie przeszkadzają w mechanice gry. Skille niby działają poprawnie, tylko co z tego, jak odpalam jakiegoś i nie trafiam w przeciwnika, bo okazuje się, że jest kawałek dalej ode mnie, bo akurat od niego odskoczyłem. Lagi są tak mocne, że czasami wręcz stoję w miejscu i nic nie mogę zrobić. Server dobry tylko do sprawdzenia czy gra ruszy na kompie, jak wygląda grafika i tyle, więcej tutaj nie wykonamy.

dzz mozesz mowic co chcesz ale nie kazdemu chce sie placic 100+ zl zeby pograc miesiac ja w tym dlugo nie bede bo ide w raiderza grac jak wyhdzie

Ile wy ludzie macie lat? Dajcie juz spokoj zDZZisiowi. Dwa razy robilem starannie postac i przy wpisaniu nicku wywalilo mi gre. Stracilem z godzine na to ;f

moj nick Nakurviacz gram luncerem

ps; macie malo czasu na zrobienie postaci bo wywala. mnie 1 raz wywalilo bo powoli spr kazda klase/rase itd :D

Jest strasznie dużo bugów, ale to jest zrozumiane. Jakby nie to że co chwile wywala i nic nie można robić to bym grał :D

Ja proponuję się już nie sprzeczać,z reguły mam taka zasadę że sam oceniam gry i nie polegam na komentarzach innych,lecz dowiedziałem się z zaufanego źródła,że gra na tym servie na ten moment nie ma żadnego sensu ponieważ tylko się można zniechęcić do tytułu.Niestety ja odpadam wolę poczekać już na jakiegoś priva na którym można będzie dobrze pograć lub w ostateczności przetestuję grę na Oficjalu(Chyba że Diablo3 mnie zbyt pochłonie,lecz to dla każdego fana sagi zrozumiałe i nie muszę tutaj się tłumaczyć dlaczego;>).A więc niestety ja odpadam z tego testowania.

Titan92. No żałujemy..

Chyba to jest oczywiste, że nie otrzymamy w 100% działającego świata i nie wciągnie nas to na dłużej niż kilka godzin, jeśli ktoś myślał, że zacznie hardcorowo grać to się przeliczył, tak samo było na początku z prywatnymi serverami Aiona wchodziło się na nie zobaczyć jak wygląda grafika i to wszystko. Mimo to i tak ściągam gdyż już grałem w B&S czyli największego konkurenta tej produkcji i bardzo mi się spodobał dlatego chciałem porównać obie gry.

po raz kolejny pisze wiec radze czytac ostroznie albo wlaczyc swoj MOZG serwer laguje ze wzgledu na update w ktorym cos porobili i ma byc to naprawione na dniach -.-

Nie ma to jak miec mocy ''lecz tylko wirtualnej'' ;)

po raz kolejny pisze wiec radze czytac ostroznie albo wlaczyc swoj MOZG serwer laguje ze wzgledu na update w ktorym cos porobili i ma byc to naprawione na dniach -.-Nie ma to jak miec mocy ''lecz tylko wirtualnej''

Nie ma to jak pouczać wszystkich a nie wiedzieć co się dzieje. :)

Serwer jest mierny, po prostu. Nic na to Alicjo nie poradzisz, przykro mi. Lagi są i będą raczej przez dłuższy czas, developerzy sami nie wiedzą czym są spowodowane, wystarczy poczytać forum. Content gry jest tylko do 15lvl, nie ma nic do roboty. Niestety, na w miarę dobry server trzeba poczekać jeszcze parę miesięcy, tym bardziej, że gra nie jest jeszcze wydana.

Więc Alicjo(o ile tak w ogóle masz na imię, nie wydaje mi się żebyś była kobietą. ;]) z łaski swojej przestań tak wychwalać ten serwer, tak jest, można sprawdzić grę, ale nie nadaje się do grania.

to czy bede wychwalac czy nie nie jest akurat w twoim interesie ;) zostalam poproszaona o to by przyciagnac jak nawjwiecej ludzi tak wiec jak lubisz sie marszczc to chetnie poczytamy :)

Więc ja mówię tym ludziom, że nie warto pobierać 23 GB. :)

Czy może ktoś wie co zrobić, jeżeli po naciśnięciu start nic się nie dzieje?

Boże ludzie opanujcie się. Każdy pobiera na własną odpowiedzialność i nie musicie się powtarzać, że są lagi, bugi etc. Każdy już to przeczytał po kilka razy. Naprawdę ludzie. Ściągam bo chcę i każdy zrobi to samo, bardzo dobrze wiem czego się spodziewać po serwerze, ale mimo to ściągam bo chcę.

Pobrałem i powiem że działa na 100% ale to chyba nie jest niespodzianką no i tak... trochę się rozczarowałem ale nie grą a moim komputerem :( myślałem że sobie pogram na full ale troche tnie. A co do serwera to nie odczuwam lagów aż takich które by miały przeszkodzić w grze ;)

skipper a skille? buguja ci sie?

Alicja mowiła ze lagi są,ja mimo to i tak przetestuje grę :)

po 2 godzinnej rozmowie z adminem serwera dowiedzilam sie ze owe Disconnecty zdarzaja sie iz Devy robia cos na laczach + grzebia w database by rozwiazac problem lagow.Napotkalam juz paru polakow z tego forum ktorzy sa zadowoleni z gry jezeli cos nie dziaala lub macie np lepsze informacje na temat bugow geodaty mobow dropu itd prosze kierowac na forum gry tak jest po rusku ale google translate nie boli no chyba ze ucyliscie sie ruskiego w szkole tak jak ja :D Sprostowanie jezeli jakis skill nie dziala co zdarzylo mi sie akurat na 2 klasach sorc i priest to trzeba poczekac na update w ktorym beda poprawki. Przypominam ze jezeli chcecie grac na retailu to nie zalewajcie tego serwera roznego rodzaju wiadomosciami admin szczeze mowiac nie byl chetny by sprowadzac polakow nie musze chyba mowic czemu wiec szacunek na Local czacie to podstawa wiecej pytan w grze lub pm.

POgralem chwile i mialem duel z jakims ruskiem i bilem go z 5 minut, mial zero hp, ale nie padal. Po godzinie spotkalem go gdzies i moglem go dalej bic... Najlepsze bylo to, ze przy wychodzeniu z gry dopiero pojawil sie napis, ze wygralem duela. Beczunia, ale poswirowac sobie mozna na tym serwerku.

Alicja1987 a czy to prawda ze gra ma questy i skille tylko do 15 lvl'a?