Mam pytanie, jak wyszukujecie itemy w brokerze?
TERA RU - Stała Ekipa (System CP)
A kiedy bedzie patch z angielska łatka? Albo z ta nowa klasa z działem?
Mam pytanie, jak wyszukujecie itemy w brokerze?
Nie ma z tym problemu, bronie armory itp są segregowane w odpowiednich zakładkach jak na EU , ja osobiście mam zrobione Screan Gdzie co jest i tak szukam wstępnie.
Jesli chodzi o kamienie , to musisz mieć 1 szt kamienia jakiegokolwiek poziomu , to jest trik, poniżej filmik jaki zrobiłem
A kiedy bedzie patch z angielska łatka? Albo z ta nowa klasa z działem?
Eng patch ma być z lv 65, natomiast jest już tłumaczenie zrobione na boku, jednak autor nie wypuścił je do sieci ponieważ nie chcą robić na złość destiny. Powiedzieli że będzie to czekamy, jak nie wypuszczą wówczas łatka będzie udostępniona.
A nowa klasa ma być prawdopodobnie już na wakacje. Ma być połączona z patchem z zamkami dla gildii. Aktualnie zajmują się rozładowaniem kolejek na serwerach bo wszystkie 7 serwerów jest przepełnionych + kolejki od 500 do 4000 w godzinach szczytu.
Na naszym forum jest ankieta, brakuje DPSów i 1 clerica lub mistica
A ja zacznę grać Priestem . Bo na Eu grałem Archerem i nie mogłem teamu znaleźć na dungi, bo nikt nie potrzebował dps'a tylko healera
healer zawsze mile widziany
Zagrać zagrałabym na ruskim, od biedy niech będzie i server PvP, skoro tak ładnie gildia się rozrasta... Tylko pytanie mam - jak u Was stoi z liczebnością supportów? Zastanawiam się czy nie grać poraz kolejny jako mystic, czy raz dla odmiany przerzucić się na priesta.
A w sumie to mam i jeszcze jedno pytanie: Czy jest jeszcze jakiś inny torrent? Jakimś cudem przez 5 dni przy prędkości 1MB/s+ pobrałam niecałe 40%... >.>
Już nie wspomnę o oficjalnym pobieraniu, gdzie miałam rekordowo 32kb/s.
jak narazie tylko takie opcje pobierania sa a przy pobieraniu masz wylanczone proxy ?
co do mistica zawsze support dobry jest
Osoby co pobieraja gre jeszcze a chcecie miec postac jak odblokuja zakladanie postaci przed next blokiem wysylajcie passy na admin@novasociety.com my wbijemy na wasze konto i zrobimy na arunie byle jaki 1 lvl postaci dzieki czemu bedziecie mogli juz grac spokojnie na arunie nawet jak go zablokuja znowu
Mam pytanie - Czy Ts3 przed wbiciem Capa jest bardzo konieczny? Oczywiście że wolę tę formę komunikacji, natomiast z racji że pracuję z dziewczyną i jeszcze paroma osobami głównie w domu także muszę mieć z nimi swobodny kontakt. Wiadomo że end game to 100% focus czy to PvE czy to PvP ale do tego czasu jest to koniecznością? To raz a dwa - sugerując się powyższym wpisem - to znaczy że serwer aktualnie ze względów populacji jest blokowany przed nowymi kontami?
tak jest zblokowany o 16 ma byc podobno odblokowany co do rs ciezko bedzie ci co kolwiek pomoc bez ts z cyrylica
"co do rs ciezko bedzie ci co kolwiek pomoc bez ts z cyrylica"
Możesz rozwinąć myśl, bo nie za bardzo rozumiem tej części zdania?
malo kto u nas czata uzywa kazdy siedzi na ts wiec mozesz miec problem z komunikacja bez ts
o 16:00(czasu PL
) planowany start tworzenia postaci (18:00 czasu RU
) więc wbijać i czekać najlepiej na TSie wtedy w razie problemów sztab gildyjny pomoże
Co do cyrylicy...... to przeszkadza tylko gdy chcesz porozumieć się z ruskim graczem ;D lub w początkowej fazie ogarniania opcji grafiki(jakby się chciało coś pozmieniać) ale większość po pierwszych 5minutach będziecie mieli już ogarnięte szczególnie że metoda prób i błędów tu wiele pomaga
Ba mało tego jak chcecie zróbcie sobie postać na innym servie i sprawdźcie każdą opcję i będziecie gotowi jak otworzą Arun [Арун]
Beknę z tego jak będzie duża kolejka i nikt nie zdąży zrobić postaci bo zdążą zablokować serwer :D
ja odpuściłem , drugi tydzień i stanie non-stop w kolejkach mnie odrzuciło od cyrylicowej wersji - wróciłem na EU i też się dobrze bawię
ja odpuściłem , drugi tydzień i stanie non-stop w kolejkach mnie odrzuciło od cyrylicowej wersji - wróciłem na EU i też się dobrze bawię
Troll jakich mało, szczególnie że zakładanie postaci działa 10 minut przed planowanym startem plus na obecną chwilę kolejek brak a gdy już będą to kolejka 10-20 minut to nie problem.
I co do dobrej zabawy, nie widać tego skoro wciąż tu zaglądasz..
czyli juz mozna zakladac tak zdjeli blokade pytam bo w robocie jestem
tak można
to zapraszamy do zakladania kont i wbijanie na ts3.novasociety.com gdzie znajdziecie gildie arrancars tam was pododaja do gildii
Aktualnie 668 w kolejce. NIby 18 minut potrwa. Poczekamy zobaczymy. Mam pytanie ile aktualnie Lancerów macie w gildii? Bo na EU gram Lanca no i tutaj też bym chciał.
zawsze jest zasada tankow i healow nigdy za malo