Ja czekam w kolejce jestem 800. Będę grał albo tankiem albo healerem.
TERA RU - Stała Ekipa (System CP)
dobrze zapraszamy wbijajcie na ts3 nawet czekajac w kolejce tym sposobem ocenimy ile teraz osob wystartuje i jak wam pomoc ogarnac
Aktualnie mamy już 33 aktywnych graczy
Sorry za zgryźliwość, ale czy 5,7,9 czy nawet 20 lv to aktywny gracz? Nie chodzi mi o Wasz klan bo z chęcią jak się uporam z pracą to Bym z Wami pograł. Ale czy nie podobnie podają nam statystyki z gier we wszystkich infografikach?
Mozesz po polsku wpisac ile jest jakich klas, bo chciabym cos wybrac czego jest malo.
w gildii jest ?
Właśnie nie! Jak mogę Was dorwać?
ts3.novasociety.com
Sorry za zgryźliwość, ale czy 5,7,9 czy nawet 20 lv to aktywny gracz? Nie chodzi mi o Wasz klan bo z chęcią jak się uporam z pracą to Bym z Wami pograł. Ale czy nie podobnie podają nam statystyki z gier we wszystkich infografikach?
Sporo graczy dołączyło wczoraj gdy otworzyli serwer dla nowych graczy, reszta co grała od początku ma już 40+ , weź pod uwagę to też iż większość z nas jest osobami pracującymi , gildia nie jest ustawiona na hardcore lvling, tylko spokojną grę , każdy pomału dobije lv 60 bez większej spiny. Bo po co robić zawody sobie?
Nick Vortixx dodacie do gildii ?
alt klikasz na tarcze najezdzasz na opcje z g ona sie rozwinie klikasz to co sie pojawilo wpisujesz w wyszukiwaniu arrancars i klikasz przycisk wiejszy od prawej
Aktualny Skład Gildii z podziałem na klasy:
5 wariorów
5 berserków
7 slayerów
6 Priestów
1 Reaper
3 Archerów
4 Sorców
2 Mistic
4 Lancerów
Info dla ludzi którzy jeszcze nie wybrali klasy a chcieliby dobrać klasę pod zapotrzebowanie Gildii
Codo aktywności to statystyki caluteńki czas pięknie rosną w górę szczególnie że wielu dopiero pod wieczór zaczęła wbijać swoje pierwsze levele a już posiada 20+
Zapraszam wszystkich na Arun
Dodatkowe plusy:
- brak cenzury postaci
- szybki spawn potworków
- Bossy i world bossy nie mulą jak na europejskiej wersji więc są dużo trudniejsze
- ruskie są całkiem przyjazne
- już niedługo angielska łatka
- coraz więcej swoich 'in game'
Troll jakich mało, szczególnie że zakładanie postaci działa 10 minut przed planowanym startem plus na obecną chwilę kolejek brak a gdy już będą to kolejka 10-20 minut to nie problem.I co do dobrej zabawy, nie widać tego skoro wciąż tu zaglądasz..
Nie niem kolego czy takie 10-20min...

Nie niem kolego czy takie 10-20min...
Dziś tak będzie, mamy weekend + późniejsza pora . Dlatego kto chciał dziś pograć już z rana się zalogował , wywala do postaci po 60 minutach a po następnych 60 wywala do serwerów chyba, więc masa ludzi AFKuje w ten sposób żeby nie wywaliło ich z serwera, ale mają wprowadzić już w tym tygodniu co będzie , że będzie wywalać po 30 min do wyboru postaci i po 15 minutach kolejnych do serwerów.
Mimo wszystko w kolejce w normalnie dni jak zalogujesz się około 16 , czekasz 20/30 minutek , A kolega wcześniej napisał 10/20 ponieważ Arun został zamknięty i nowi gracze na niego nie mogli wchodzić , dlatego kolejka z każdym dniem malała bądź była stała.
Oczywiście kiedy go otworzyli, wiadome było że wydłuży się kolejka już na serwer, jednak nie ma co się zrażać z każdym dniem będzie ona mijała.
Chciałem sprostować wypowiedź kolegi, który niestety nie napisał jak jest. W tygodniu praktycznie o każdej porze logowałem się bez kolejki, lecz weekendy lub czasami godziny wieczorne niestety trzeba długo poczekać.
Wczoraj koło 23:30 wszedłem instant, co bardzo mnie zdziwiło
Edit:
Dzięki bardzo, pomogło
Potrzebuję pomocy z launcherem, gdyż po jego włączeniu jedyne co mi wyskakuje to 404 i art jakiegoś mobka (zgaduje). Co ciekawe grałem już na jakimś serverze, a następnego dnia pojawił się ten problem. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś zna rozwiązanie, google mi nie pomogło, a ruskiego nie znam ani troszeczkę.
Znalazłem rozwiązanie Twojego problemu tutaj: http://forum.tera-online.ru/topic/9629/?page=1#post-705682
1. Wyłącz Firewalla i zobacz czy pomogło ( jeśli nie pkt 2 )
2. Spróbuj usunąć folderu \ Data \ launcher \, a następnie ponownie uruchom lunchera (jeśli nie pomogło pkt 3 )
3. W launcher.ini sprawdź czy masz wpisane: start = http: //launcher.tera-online.ru/launcher/