TERA RU - Stała Ekipa (System CP)

Liczymy wlasnie na transfer postaci w przyszlosci

A nie wolicie poczekać jeszcze parę dni, my będziemy powerlvlować graczy do 50 jak tylko otworzą serwer, choć jest to ryzykowane ponieważ może się okazać iż nie otworzą i przedłużą bloka dalej.

Wlasnie dlatego nie chcemy czekac :P pewnie bedziemy mieli jakies problemy z jezykiem ale powinnismy dac rade ;)

Wlasnie dlatego nie chcemy czekac pewnie bedziemy mieli jakies problemy z jezykiem ale powinnismy dac rade

Powiem Ci że nie mieliśmy problemów większych, jedynym problemem był broker ale na to jest już sposób. Ja sam w wolnych chwilach w pracy kombinuje z plikami tery żeby zrobić ta nakładkę na klienta żeby działało .

W piatek wieczor jak otworza tworzenie postaci startuje z kumplem. Ktos zainteresowany? Oczywiscie pod bandera Arrancars.

Teraz ogolnie wbic na jakikolwiek serwer to porazka :P na Westoni (Becto....) startujemy i sa kolejki po 2,5 k ;d konto premium obniża jakoś czas oczekiwania?

Teraz ogolnie wbic na jakikolwiek serwer to porazka na Westoni (Becto....) startujemy i sa kolejki po 2,5 k ;d konto premium obniża jakoś czas oczekiwania?

Nie :D

Tylko gracze którzy kupili FounderPacki , nawet ten za 20 zł , są w kolejce premium, czyli wchodzisz bez kolejki.

Tak było do wczoraj. Dziś dodali starter paki które mają w sobie tą opcję jednak ten starter pack z opcją kolejki premium kosztuje 150 zł , fakt zwraca się w całości jeśli obliczysz wartość waluty premium, vip jednak 150 zł to dużo , ale widziałem że sporo osób kupuj te starter packi,

co do gry na innym serwie jest to nieoplacalne gdyz wiekszosc ludzi po innych serwerach czekaja az bedzie mozliwosc gry na arunie na forum ru jest tego masa wiec lepiej czekac z zalozeniem postaci do piatku

transfer bedzie na aruna bedzie zblokowany tak jak killian na eu wiec tutaj wasz plan transferu pada

wiec rada lepiej czekac na piatek do 16 serwer bedzie on bo za duzo placzu jest na forum o to

Piatek tuz,tuz.

wtf? Czemu Deska zbanowany? Ok juz wiem.

Nie opłaca się kupować starter pack tylko po to żeby mieć mniejsze kolejki. Hype zejdzie za góra miesiąc. No chyba, że komuś strasznie zależy i jest chętny wydać te 150zł.

Czekam na więcej możliwości płatności bo póki co albo karta kredytowa albo strona podobna do PayPal-a (osobiście jeszcze nie sprawdzałam) Może jak wyjdzie zangielszczenie to dodadzą więcej opcji ^.^

My juz gramy na "Becto..." ;) Ludzi od groma i ogolnie przyjemnie :) Poki co mamy Lucznika, healera i sorca + ze 2-3 kumpli sciaga gre ;)

i co w piątek przejdziecie na aruna ?

A po co? Na każdym serwerze znajdzie się trochę ludzi mówiących po angielsku. Nie widzę sensu parcia na serwer Arun, skoro można sobie spokojnie grać na innych serwerach i też znaleźć gildię.

A po co? Na każdym serwerze znajdzie się trochę ludzi mówiących po angielsku. Nie widzę sensu parcia na serwer Arun, skoro można sobie spokojnie grać na innych serwerach i też znaleźć gildię.

Dokładnie, nie ma sensu pchać się na sile. Nawet jak zniosą blokadę to kolejki wciąż będą największe na tym serwie. W przyszłości jak będzie możliwy transfer to pomyślimy, póki co gramy swoje ;)

i tutaj mogę ci powiedzieć nie na każdym znajdziesz bo na eng forach ludzie czekają na arun dlatego że ten serwer będzie wyglądał jak killian nawet na arunie rosjanie są zdziwieni że grają tam osoby z innych krajów miałem na ten temat wiele rozmów na priv grze

Dokładnie, nie ma sensu pchać się na sile. Nawet jak zniosą blokadę to kolejki wciąż będą największe na tym serwie. W przyszłości jak będzie możliwy transfer to pomyślimy, póki co gramy swoje

Nie będzie transferu na Aruna bo jest tam najwięcej graczy więc transfer będzie tam zamknięty tylko z aruna na inne serwery będzie można przejść

Arun ma teraz kolejki 500 osób inne serwery 3000 więc zniesienie blokady będzie w piątek a inne serwery dostaną blokadę

Tylko, że i tak skończy się na tym, że znowu bedą kolosalne kolejki ma Arunie i znów go zamkną. Zobaczysz

no i tak będzie na każdym serwie do minięcia boomu każdy będzie dostawał blokadę by kolejki zeszły i znowu go otworzą

A ja mam founderpacka ^_^ i kolejek nie mam :D

Btw, mimo wszystko jak otworzą server w piątek (lub nie ) zapraszamy , mamy aktualnie 20+ aktywnych graczy ,

Jak wyglada spis klas w gildii?

Jak wyglada spis klas w gildii?

Na naszym forum jest ankieta, brakuje DPSów i 1 clerica lub mistica

wraz z odpaleniem mozliwosci robienia postaci startuje u nas z 15 osob od 1 lvl bedzie z kim expic