TERA RU - Stała Ekipa (System CP)

Witam Panowie,

wybaczcie za offtop itp, chciałbym dołączyć do Was (grałem kiedyś w Terę, skończyłem na 40 lvl Misticu) ale chciałem zapytać kogo byście bardziej polecili pod kątem użytecznosci w gildii jak i lepszego gameplayu. Priest czy Mystic ? (mysticiem dobrze mi się owniło w PvP na moim lvlu, priestem wiele nie grałem)

Witam Panowie,wybaczcie za offtop itp, chciałbym dołączyć do Was (grałem kiedyś w Terę, skończyłem na 40 lvl Misticu) ale chciałem zapytać kogo byście bardziej polecili pod kątem użytecznosci w gildii jak i lepszego gameplayu. Priest czy Mystic ? (mysticiem dobrze mi się owniło w PvP na moim lvlu, priestem wiele nie grałem)

Mamy 2 mistyków , także polecam Ci bardziej tą klasę z w/w które wybrałeś :)

Okej dzięki za info, pokazuje mi approx 2,5h, więc popołudniu powinienem się odezwać, jak cos nick: vanot. Będzie 3ci mistic.

Z ciekawosci, pomagacie cos na starcie pod kątem wiedzy? Pytam bo w TERE ost raz grałem dobre... pół roku temu i to max do 40 lvla grając totalnie solo.

Okej dzięki za info, pokazuje mi approx 2,5h, więc popołudniu powinienem się odezwać, jak cos nick: vanot. Będzie 3ci mistic.Z ciekawosci, pomagacie cos na starcie pod kątem wiedzy? Pytam bo w TERE ost raz grałem dobre... pół roku temu i to max do 40 lvla grając totalnie solo.

Zapraszam na Ts3, zawsze ktoś pomoże odpowie na pytania i doradzi Ci :)

Jest i czwarty Mystic :) też zrobiłem, reztygnując z Warriora. Niebawem się odezwę :)

Jest i czwarty Mystic też zrobiłem, reztygnując z Warriora. Niebawem się odezwę

To mamy grupę na Kelslaika :D 4x mistic = 4 x trall = Instant KILL :D

@offtop

Za każdym razem trzeba czekać te 40minut na zalogowanie się? :(

@edit
Nie no dobra, pass do jutra, jak mi się komp przegrzał i wyłączył a mam ponownie czekać 57minut w kolejce to dziękuję.
Wiadomo coś o podniesieniu limitów bądź jakimś angielskim interfejsie?

@up

To zależy od godziny logowania. W weekend z reguły tak, w tygodniu od około 15 się zaczynają kolejki i puszczają koło 22-23.

@offtopZa każdym razem trzeba czekać te 40minut na zalogowanie się? @editNie no dobra, pass do jutra, jak mi się komp przegrzał i wyłączył a mam ponownie czekać 57minut w kolejce to dziękuję.Wiadomo coś o podniesieniu limitów bądź jakimś angielskim interfejsie?

Taki urok serwera najbardziej obleganego

Komp ci się przegrzał na kolejce ?

Komp ci się przegrzał na kolejce ?

Haha, nie nie spokojnie, aż tak źle nie było. Na grze, w momencie w którym miałem zaatakować moba komp mi wysiadł a nie zdarzyłem mu ustawień zmniejszyć i mój staruszek (3letni laptop MSI cx640) nie dał sobie rady z wysokimi detalami :(

@miałem wbić na TSa do Was ale uznałem, że zaczekam na dołączenie do legionu bądź wbicie 10lvla :)

Wiadomo coś o podniesieniu limitów bądź jakimś angielskim interfejsie?

Nad tłumaczeniem pracuje osobiście , jest już praktycznie działające tylko kilka poprawek , ponieważ są pozmieniane tłumaczenia itemów np:

Pacane pokazuje jako potion na MP ^^

Ruskie pozmieniały kolejność tłumaczeń przez co trzeba linijka po linijce tłumaczyć, jednak czekam cały czas na potwierdzenie iformacji od supportu odnośnie ENG patcha, ponieważ jeśli oni go wydadzą wówczas ja się wstrzymam z publikacją mojego patcha, żeby nie robić zadymy i spowodować że destyny wycofa się z oficjalnego ENG patcha.

Bo po co prowokować firmę która naprawdę robi kawał dobrej roboty ?

Nad tłumaczeniem pracuje osobiście , jest już praktycznie działające tylko kilka poprawek , ponieważ są pozmieniane tłumaczenia itemów np:

Trzymam kciuki za Ciebie! :)

I znów 45minut w kolejce... :/

Ja też z chęcią pogram w "normalną" wersje ^^ jednakże poczekam na wersje angielską, bo jednak zbyt długo nie miałem styczności z grą i ten ruski jednak trochę przeszkadza. Co prawda dałoby się to ominąć zaglądając do google, ale zbytnio uprzykrzyło by mi to grę ^^

Ale jedno trzeba im przyznać. Zoptymalizowali ją na glanc. Zero lagów, brak opóźnień pomiędzy skillami.. Miodzio ^^

Aktualnie gildia dobiła już do 50 osób zapraszamy nowych

Możesz mi tak dla mojej ciekawości powiedzieć jaki teraz na TERA ru jest end-game set? I jakie instancje macie tam?

To jest patch z WHHM i vm3 set

Jak vm3 set to Rift Edge?

Siemka, podbijam temat. Szukacie jeszcze graczy?

Nigdy nie grałem w TERĘ, jestem weteranem innych gier mmo:))

Jeśli będę mógł liczyć na pomoc merytoryczną to chętnie wpadnę!

Dajcie jakiś link z prezentacją postaci, nie wiem co tam jest nawet;)

tez mam zamiar zagrac, wiecie moze kiedy dokladnie (lub mniej dokladnie) ma wyjsc ten patch z 65 lvl cap i angielskim tlumaczeniem?

tez mam zamiar zagrac, wiecie moze kiedy dokladnie (lub mniej dokladnie) ma wyjsc ten patch z 65 lvl cap i angielskim tlumaczeniem?

Coś na tygodniach ma być

Zapraszamy każdego dodamy