TERA RU - Stała Ekipa (System CP)

Ogolnie zangielszczenie ma byc wraz z patchem 65 ogolnie ten patch byl na cbt ale na open cofneli wersje by dopracowac reszte patcha 65

Kwestia ENG patcha cały czas jest w toku. Ogólnie ruski tylko przeszkadza przy wyszukiwaniu itemów w brok, ale na to już znaleźliśmy sposób.
Jeśli ktoś już grał w Tere nie będzie miał żadnego problemu z ogarnięciem gry, bo wszystko jest takie same jak na EU/NA.

Czekamy na ogłoszenie info co ma być w patchu 65, bo z tego co mówione było, TERa RU ma dostać mega patcha który będzie zawierał wszystkie update łącznie z najnowszym na EU , zamkami dla Gildii. Patch zapowiadany był na 2/4 tyg po starcie OBT, jednak może być różnie.

Ogólnie powiem tak , ja się bardzo ciesze że mamy 60, ponieważ można farmić duże ilości materiałów do enchantu z instancji takich jak ET, czy KN , gdzie w patch 65 już nie lecą .

Ekipa gra spokojnie , nie hardkorowo, pomalutku wszyscy dobijają 60 lv i zaczynamy niedługo farmienie instancji zarobkowych w oczekiwaniu na 65, jest nas aktualnie 15 osób , większość to weterani TERY ale są też osoby które dopiero co zaczynały przygodę z TERA Online,

Jeśli macie postacie na serwerze Arun zapraszam na TS3 i aplikowanie in game do gildii.

http://www.twitch.tv/novasocietycom - stream

Stream dobry a póki co czekać do poniedziałku do 18;00 na możliwość tworzenia charow

Czy na serwerach RU jest podobnie z pingiem jak np. w wersji RU Blade&Soul?, Czy pingi nie są większe od tych na serwerach NA?

Ja mam ping w granicach 40/50

Stream ON = http://www.twitch.tv/novasocietycom zapraszamy

Czy na serwerach RU jest podobnie z pingiem jak np. w wersji RU Blade&Soul?, Czy pingi nie są większe od tych na serwerach NA?

jak na razie to gra się gorzej niż na NA (Włączyłem wersję EU jak czekałem (czekam) dziś w kolejce, to cód miód malina) - pingi/lagi momentami po 3-4s - o pvp otwartym można na razie zapomnieć - mam nadzieję, że zmniejszą ilość slotów na serwerach jak już "rebiata" ochłonie i wróci to do normalności

Czy konta VIP również nie mogą tworzyć nowych postaci?

tak blokada jest na serwer do 72h co do pingu jest bardzo malutki

jak na razie to gra się gorzej niż na NA (Włączyłem wersję EU jak czekałem (czekam) dziś w kolejce, to cód miód malina) - pingi/lagi momentami po 3-4s - o pvp otwartym można na razie zapomnieć - mam nadzieję, że zmniejszą ilość slotów na serwerach jak już "rebiata" ochłonie i wróci to do normalności

Gadasz takie pierdoły że masakra pingi są bardzo małe zero lagów co widać u mnie na streamie więc pvp się bardzo dobrze robi kolejka już na arunie jest mniejsza bo zblokowali go

widać nic nie zrozumiałeś, nie piszę , że jest ping wysoki, tylko lagi są takie , jakby był wysoki, nie wiem jak dalej jest , do 20 levelu jest na razie żałośnie (w uj ludzi) jak ty tego nie widzisz/czujesz to ci współczuje - napisałem - dziś znów odpaliłem wersję EU w oczekiwaniu w kolejce, jest dużo lepiej jeżeli chodzi o lagi, dlatego sądzę, że muszą coś zrobić na tym RU - bo będzie to wyglądać tak pod względem lagowania EU>NA>RU (o KR nie piszę , bo tam nie grałem)

może czas zmienić internet bo u nas w gildii z 20 osób nikt niema lagów więc jak by to powiedzieć jesteś wyjątkiem ping mamy lepszy niż EU

widać nic nie zrozumiałeś, nie piszę , że jest ping wysoki, tylko lagi są takie , jakby był wysoki, nie wiem jak dalej jest , do 20 levelu jest na razie żałośnie (w uj ludzi) jak ty tego nie widzisz/czujesz to ci współczuje - napisałem - dziś znów odpaliłem wersję EU w oczekiwaniu w kolejce, jest dużo lepiej jeżeli chodzi o lagi, dlatego sądzę, że muszą coś zrobić na tym RU - bo będzie to wyglądać tak pod względem lagowania EU>NA>RU (o KR nie piszę , bo tam nie grałem)

1. Pingi w granicach 40-50

2. Serwer Laguje bo ciągle mają DDOS ataki piszą na forum o tym , jednak od rana nie miałem ani 1 laga.

3. Kolejki są na nasz serwer bo jest on oblegany masowo. Dlatego zamknięty został aby zmusić ludzi do wyboru innego serwera.

4. Wg mnie sytuacja się ustabilizuje po paru dniach , gdy minie boom na Tera RU, oraz dokończą prace aby zapobiec DDOS atakom.

Mimo wszystko mam już lv 50, i gra się dobrze, nie narzekam :) , jedynym minusem są kolejki ale to się za kilka dni już zmieni.

może czas zmienić internet bo u nas w gildii z 20 osób nikt niema lagów więc jak by to powiedzieć jesteś wyjątkiem ping mamy lepszy niż EU

nie rób chociaż z siebie debila, obyś tylko ty miał taki internet jak ja posiadam, życzę ci tego z całego serca :)

up @deska

no i widzisz, panie Speex, masz potwierdzenie lagów, fora hucza od info o atakach DDoS, ale ty i 20 osób oczywiście lagów nie macie :D

nie rób chociaż z siebie debila, obyś tylko ty miał taki internet jak ja posiadam, życzę ci tego z całego serca up @deskano i widzisz, panie Speex, masz potwierdzenie lagów, fora hucza od info o atakach DDoS, ale ty i 20 osób oczywiście lagów nie macie

Wybacz jemu, stał w kolejce wczoraj 7h :D

deberwyjące trochę jest bo od woczraj przez kilka godzin w ogole nie mogles wbic, wywalalo mnie po prostu z kolejki i musialem od now a czekac ablo logowalo mnie do gry nawet jak mialem 400 miejsce ale po kilku sekundach dostawalem dc, moze to i przez te ataki ddos, kto wiem :) Rówież bede streamował dzis pod adresem : twitch.tv/icracked tak że zapraszam potem :)

a postać już masz ?

a postać już masz ?

Tak, na szczescie udalo mi sie stworzyc i zrobić pare początkowych questów tak że do usłyszenia na tsie niedlugo

czekamy

W sumie też chciałbym wrócić bo głupio grać samemu. macie jeszcze miejsce? Nick będzie handlarzkur