TERA RU - Stała Ekipa (System CP)

miejsce mamy ale jak postaci nie masz założonej musisz czekać do poniedziałku aż blokada zostanie zniesiona

Zachęciliście mnie do zagrania w Tere na rosyjskim serwerze. Zrobiłem konto jednak podczas instalacji wyskakuje mi błąd, spotkał się ktoś z problemami podczas instalacji ?

Zachęciliście mnie do zagrania w Tere na rosyjskim serwerze. Zrobiłem konto jednak podczas instalacji wyskakuje mi błąd, spotkał się ktoś z problemami podczas instalacji ?

Błędy w luncherze można kopiować , da się zaznaczyć tekst, wklej w translator , powinno to Ci pomóc w rozwiązaniu problemu. Jeśli nie wklej tutaj ten błąd i zdjęcie.

Ok problem rozwiązany, po prostu ściągnąłem luncher od nowa i teraz już działa, jedyny problem taki, że strasznie wolno się pobiera 300-400 kb kiedy przeważnie wszystko idzie z prędkością 1,2 mb

@UP to dobrze :)

Aktualnie mamy 20 Aktywnych graczy w naszej ekipie. Większość to weterani TERY jeszcze z czasów P2P, ale są też osoby nowe.

Dziś o 16:00 zostanie zdjęta blokada na serwerze, będzie można dołączyć do naszej ekipy, ale musicie mieć na uwadze iż blokada może zostać ponownie nałożona jeśli znowu ludzie żucą się na Arun (PVP) dlatego kto zamierza grać to proponuje się logować dziś od 16:00

Jeśli chodzi o kolejki: Aktualnie średnia kolejka wynosi około 200/300 , w godzinach wieczornych 19+ około 500, oczekiwanie wejście na serwer to około 30/50 minut , lecz z każdym dniem spada czas oczekiwania. Na serwerach nie ma już lagów, gra płynnie działa , pingi w granicach 40-50 oraz bardzo miła atmosfera z wyjątkiem dragonfala gdzie expi się na mobach po prawej stronie od 51 do 56, tam lata masa PKerów.

Język rosyjski nie przeszkadza , człowiek po 2 dniach już się przyzwyczaił do RU.

Zapraszamy wszystkich chętnych dziś od 16:00 będzie można stworzyć nowe postacie na naszym serwerze.

Ok, sciaga sie z torrentow ale d*py nie urywa... żałosna predkosc

Teraz dużo ludzi pobiera dlatego przez lunchera słabo idzie, ja jak pobierałem grę przed obt spokojnie 8MB/s szło, a z torrentami jest tak że ludzie pobiora i już nie seedują.

Ja musiałem poprosić kolegę by mi pobrał z torrenta (szybszy net) i wszystko pięknie działa. Launcher to straszna lipa więc sam odpuściłem sobie go. Zastanawia mnie dlaczego launcher mi sprawdza pliki.

U mnie torrenty gorzej działają niż launcher aktualnie...

Co do samej gry, jakich klas lata najwięcej?

Prace konserwacyjne?

Ошибка! В данный момент проводятся технические работы. Ориентировочное время окончания работ: 19:00

Klasy są bardzo wyrównane , nie ma braków, jeśli będziesz dokonywał wybor zpraszam na ts3, wówczas na 100% ktoś Ci doradzi.

BTW

Ponoć nie da się wygrać Kumasylum na lv 60, bo kumasu są zbyt OP
No to dokonaliśmy przewrotu :D , choć ciężko było bo bardzo dużo jest graczy którzy nie kumają ocb.

Dziś o 16:00 zostanie zdjęta blokada na serwerze, będzie można dołączyć do naszej ekipy, ale musicie mieć na uwadze iż blokada może zostać ponownie nałożona jeśli znowu ludzie żucą się na Arun (PVP) dlatego kto zamierza grać to proponuje się logować dziś od 16:00

Popraw pisownie :) Kończę ściąganie więc wzmocnie skład.

Do 17 jest down serwer przygotujcie kto niema postaci by od razu się logować

Ale z tego co rozumiem po rosyjsku:
Ошибка! В данный момент проводятся технические работы. Ориентировочное время окончания работ 19:00

Błąd! W danym momencie trwa przerwa techniczna. Orientacyjny czas zakończenia pracy 19:00.

Więc jeszcze trochę poczekamy :P Nie mogę się doczekać.

18:42
poniedziałek, 2 marca 2015 (GMT+3)

Godzina w: Moskwa, Rosja

Szerloku 2h przesunięcia tutaj mamy :) Czyli u nas o 17. Mieszkamy w polsce, a nie w rosji.

Oni to maja 14 różnych stref czasowych ale dzięki za poprawienie :) Terz jest do 19:30 czyli do 17:30 :/ COO ?? Po 30min walki z odpaleniem gry pokazało mi informacje, że zablokowano robienie postaci do 06.03 serio ?? Chyba sobie odpuscze.

Niestety z przykrością muszę poinformować niektórych iż blokada na serwer Arun została przedłużona do piątku godz: 16:30.

Spowodowane jest to tym iż dziś zablokowali jeszcze 2 serwery i otwierają 3 nowe. Chcą aby nowi gracze poszli na te 3 nowe serwery a nie oblegały aktualnie Arun , Kayator oraz jakiś tam 3 serwer.

Ale mam i dobrą wiadomość. Do tego czasu sporo z nas wbije już 60 lv, i będziemy power lvlować nowych graczy także nic nie stracicie :)

serio? znowu zablokowali?

trzeba czekać może odblokują bo forum spamuja

serio? znowu zablokowali?

Tutaj cały czas chcą zredukować kolejki na serwerach, ponieważ na serwerach niezablokowanych są po 4k kolejki tych wszystkich graczy którzy nie stworzyli jeszcze postaci chcą przenieść na nowe serwery , aby te pierwsze nie były tak oblegane. . . wg mnie jest to przemyślane działanie, ponieważ gdyby nie zablokowali tych 3 serwerów dziś to te 3 nowe serwery byłby by puste a tak nie ma wyjścia i gracze przenoszą całe gildie na nowe serwery.