TERA RU - Stała Ekipa (System CP)

Po przetłumaczeniu tekstu w translatorze znalazłem taki kawałek:

"Jeśli masz już postać na serwerach o ograniczonym, to może je usuwać / tworzyć / dodać itd "

Z tego wnioskuje, że jeżeli ktoś miał konto z postacią to może do woli tworzyć tam nowe postacie i restrykcja nie obowiązuje. Jeśli to prawda to może ktoś ma na zbyciu jedno takie konto, nieużywane z byle jaką postacią i mógłby podesłać na priv dane do logowania? :)

Tak , tutaj chodzi o to że musisz mieć dowolną postać , część ludzi grało i chyba zrezygnowało z tego co wiem , po wcześniejszych postach, warto się do nich upomnieć może Ci pomogą, natomiast ja bym na Twoim miejscu wstrzymał się chwilkę. Tak czy siak wszystkich graczy będziemy powerlvlować.

Ja już dobijam lv 60 mistykiem , i robię rapera do farmy.

powie mi ktoś o co chodzi? Na email dostałem wiadomość, że wszystkie funkcje dla mojego emaila są dostępne, a zalogować się w luncherze nie mogę : d

musisz odebrać maila używając proxy rus

powie mi ktoś o co chodzi? Na email dostałem wiadomość, że wszystkie funkcje dla mojego emaila są dostępne, a zalogować się w luncherze nie mogę : d

w luncherze logujesz sę nie przzez email al przez login :P

w luncherze logujesz sę nie przzez email al przez login

oczywiście, że przez e-mail, nie wprowadzaj świeżaków w błąd

oczywiście, że przez e-mail, nie wprowadzaj świeżaków w błąd

Wrócę z pracy to sprwdzę :D

BTW

Dodali starter paki do Cash Shopu, najbardziej oplacalny jest ten za 150 zl

W nim mamy:

- 675 kredytów - Wartość ( 216 zł )

- VIP na 14 dni - Wartość ( 9 zł )

- Kolejka Premium ( ta sama co mają founderzy ) - Bezcenne

- Pet Lotujący + Inventory 90 slotowe na 14 dni - l

- Combat panacea 5 szt

- Exp 100% 1 dzień 3 szt ( 12 zł )

- Poty na regen pkt pracy 30 szt.

http://www.tera-online.ru/starter/extended/

Jakby dali mozliwość transferu postaci to bym zaczął grać. Np. żeby mieć mozliwość darmowego/platnego transferu postaci przed wyjsciem nowego dodatku.
A tak to kupilem VIP i nie mogę grać na Arunie tam gdzie reszta. A wiadomosc ze w piątek bedzie mozna założyć tam postać nie jest w 100% pewna. Tak jak to miało być wczoraj.

Jakby dali mozliwość transferu postaci to bym zaczął grać. Np. żeby mieć mozliwość darmowego/platnego transferu postaci przed wyjsciem nowego dodatku. A tak to kupilem VIP i nie mogę grać na Arunie tam gdzie reszta. A wiadomosc ze w piątek bedzie mozna założyć tam postać nie jest w 100% pewna. Tak jak to miało być wczoraj.

Transfer postaci ma zostać dodany niedługo, jeśli kpiłeś konto VIP i nie możesz stworzyć postać, cały okres VIP zostanie Ci zwrócony. TRzeba tylko napisac tiketa do supportu po angielsku i oni Ci zawieszą VIPa do momentu aż zrobisz postać na Arunie.

Tutaj nie chodzi o kase tylko o czas. Mam wolne raz na jakiś czas i chciałbym rozpocząć rozgrywke już dziś z możliwością przeniesienia postaci na Arun w okresie do 4tyg.

Tutaj nie chodzi o kase tylko o czas. Mam wolne raz na jakiś czas i chciałbym rozpocząć rozgrywke już dziś z możliwością przeniesienia postaci na Arun w okresie do 4tyg.

Transfery mają być na 100% jednak nie mam pojęcia kiedy one zostaną dodane i czy nie będzie tak że np: na Arun nie będzie dało się transferować postaci. Tak jak pisałem wyżej , wszystkich nowych gracy zabierzemy na power lvling i w 1 dzień wbijecie 50 lv,

Z tego co wyczytałem na forum patche mają wyglądać tak:

Marzec:

- Uruchomienie Strongholdu

- Pozbycie się kolejek na serwer

- FIX Kumasylum ( zwiększony balans , bo teraz wygrać jako federacja to naprawdę ciężko jest )

- Dodanie możliwości craftowania Favored PvP Setów.

Patch 65 planowany jest nie wcześniej niż w kwiecień / maj, zostało przesunięte ze względu na to iż priorytetem dla nich teraz jest pozbycie się kolejek i kilku błędów w grze.

Kwiecien/Maj to połowa polskiej spolecznosci juz walnie emoquit :)

Kwiecien/Maj to połowa polskiej spolecznosci juz walnie emoquit

Ja osobiście się cieszę że mamy 60 , dlatego że leci dużo MWA, i z Ebona czy KN lecą MESy , wiemy że to zostanie usunięte z patchem 65 , wiemy co będzie i można się dobrze przygotować do tego. A jeszcze zobaczysz że Tera RU pzegoni EU i NA, bo mają znacznie większy nakład.

a może istnieje jakaś łatka żeby dodać język ang?

Już sciągam. Jeśli ktos też ma zamiar dzisiaj zacząć a nie chce po samotności, to poczekam/czekaj

a może istnieje jakaś łatka żeby dodać język ang?

Ponoć mają dodać wraz z patchem 65, jeśli tego nie zrobią pisali użytkownicy że już mają łatkę angielską , jednak nie chcą jej upubliczniać ponieważ Destiny mówiło że taki patch będzie. Jeśli go nie wprowadzą to udostępnią łatkę. W przypadku Tery nie ma z tym problemu ponieważ wszystkie wersje mają ten sam database wystarczy tylko podmienić i zmodyfikować cfg jednak j tak robiłem ale nie działało, wywala błąd przy włączaniu gry.

Już sciągam. Jeśli ktos też ma zamiar dzisiaj zacząć a nie chce po samotności, to poczekam/czekaj

Pamiętajcie iż nasz serwer ma bloka do piątku do godziy 16:00, do tego czasu wszyscy mogą spokojnie pobrać grę, albo przez lunchera lub przez torrenta na ich stronie głównej.

up@ co to znaczy, że ma blokadę?

Ja ze znajomymi zaczynamy dzisiaj grac ale na innym serwerze bo nie chce nam sie czekac do piatku. Prawdopodobnie na serwie Baldur wystartujemy, czy jakos tak ;)

up@ co to znaczy, że ma blokadę?

Jeśli nie masz na tym serwerze postaci, nie zalogujesz się na niego. Blokadę wprowadzono na 3 serwery które są najbardziej oblegane, aby rozłożyć kolejki na pozostałe serwery, ponieważ dodadzą do piątaku jeszcze 2 nowe serwery, developr chce aby gracze którzy jeszcze nie stworzyli żadnej postaci poszli grać na nowe serwery, odciąży to pierwsze serwery i zredukuje kolejkę.

Gdyby tego nie zrobili, nowe serwery byłby by puste, a te pierwsze dalej oblegane.

Ja ze znajomymi zaczynamy dzisiaj grac ale na innym serwerze bo nie chce nam sie czekac do piatku. Prawdopodobnie na serwie Baldur wystartujemy, czy jakos tak

Pamiętajcie iż będzie możliwość transferu postaci , ciekawe czy będzie darmowa czy płatna.

Liczymy wlasnie na transfer postaci w przyszlosci ;)