Tes V:Skyrim

Taką kłótnie stworzyliście, że moglibyście nią napisać pracę magisterską ;D

Gra jest dobra, fajna odskocznia. Dla laików posiada dobrą fabułę, nie zaciekawy pod koniec gry system walki(nudzi) i co najlepsze, genialna optymalizacje.

Tak tylko dla przypomnienia dodam, ze wieksza czesc naszej rozmowy dotyczyla slabego Obliviona, a nie Skyrima, o ktorym sie nie wypowiadam, bo jeszcze nie mialem okazji w niego grac.

Yhy fajnie... bla bla bla. Ja sie pytam czy moge byc w wielu organizacjach? :D bo chce sie dolaczyc do mrocznego bractwa jako osobnik lubiacy assasynow i do towarzyszy bo chce byc wilkolakiem :).

Skyrim jest po prostu MEGA.. Niestety mój komputer nie jest przeznaczony do tej gry :P Jednak grałem sporo czasu u kumpla. No po prostu świetna gierka. System walki mi się akurat podoba. Uwielbiam tam strzelać z łuku z efektem spowolnienia. Fajne odczucie jest. Po za tym masa fajnych misji. Naprawdę bardzo wielkie tereny do eksploracji. Masa świetnych broni, zbroi, czarów itp. Świetnie wyglądające krajobrazy oraz cienie. Podkład głosowy jest bardzo fajny. Ogólnie gra na wielki +.

Jak włączyłem Skyrim'a to z podniecenia prawie popuściłem.Grafika wymiata, system rozwoju postaci, system walki.Coś epickiego.

PS.Magia Zniszczenia ro***erdala;D

Yhy fajnie... bla bla bla. Ja sie pytam czy moge byc w wielu organizacjach? bo chce sie dolaczyc do mrocznego bractwa jako osobnik lubiacy assasynow i do towarzyszy bo chce byc wilkolakiem .

Bez problemu. Ja sam jestem w Gildii Magów w Winterhold, w Mrocznym Bractwie oraz u Towarzyszy.

Bycie wilkołakie nie jest takie super, na szcescie można sie tego pozbyć. Freeq jak cie znam chcesz assasynić, dlatego gdy w pewnym uqescie bóstwo cie spyta co byś chciał, powiedz że wielką potęge do pokoania wrogów, zrobi cie wampirem XD.

Do kilku organizacji można należeć, zreztą tak jak w oblivionie, nawet nie umiejąc czarować można zostać szefem gildii magów :P

No wlasnie co lepsze wampir czy wilkolak? Bo wiem ze bedac wilkolakiem nie moge sie leczyc pod postacia wilkolaka. Ale za to wampiryzm chyba jest gorszy... bo ciagle potrzeba mi krwi :D.

Ja próbwałem i tego i tego, ale gram skradaczem to wampirek bardziej mi podchodzi :)

Ja ci radzę pozostać człowiekiem ;) . A co do Skyrima to niedługo sobie kupię i zamierzam dopiero wtedy napisać czy mi się podoba czy nie ( wolę nie oceniać książki po okładce XD ).

Mi się Skyrim bardzo spodobał pomimo tego, że nie miałem okazji zagrać w poprzednie części. Do Skyrima podchodziłem z lekkim sceptycyzmem ale na szczęście szybko to minęło. Gra jest bardzo klimatyczna a długie podróże nie są męczące a powiedziałbym, że często są ciekawe ponieważ można natrafić na wiele ciekawych lokacji. Walki jak dla mnie są dość wymagające i ciekawe :). Polecam Skyrima :)

broda masz jakis zaufany torrent do tej gry?

broda masz jakis zaufany torrent do tej gry?

Proszę bardzo

Dixell ściągałem z btjunkie, ale juz kupiłem oryginał bo warto :)

No wlasnie co lepsze wampir czy wilkolak? Bo wiem ze bedac wilkolakiem nie moge sie leczyc pod postacia wilkolaka. Ale za to wampiryzm chyba jest gorszy... bo ciagle potrzeba mi krwi .

Poza tym ludzie nie wiedzą, że jesteś wilkołakiem dopóki się w niego nie przemienisz, wampira łatwo rozpoznać i nie chcą z Tobą rozmawiać.

Proszę bardzo

Spadaj. Nie wydam pieniedzy na gre w ktora pogram 50 godzin i wrzuce do szafki na wieki wiekow. Ja nie z tych.

Spadaj. Nie wydam pieniedzy na gre w ktora pogram 50 godzin i wrzuce do szafki na wieki wiekow. Ja nie z tych.

Z tego co czytam by poznac wszystkie smaczki w Skyrim trzeba okolo 400h :). Wiec good lock :)

Co do Vampira czy Wilkolaka to juz ogarnelem :). Jestem Wilkiem i jest dobry. Teraz robie questy dla mrocznego bractwa.... przyznam ze sa meeega :). No i fajny stroik sie dostaje... i konia :D. Swoja droga gram Mrocznym elfem z czerwonymi oczami i mam konia z takimi oczami(od bractwa). Wyglada to prze-kozak :D. A z strojem od bractwa to brakuje mi tylko kosy by wygladac jak smierc :D. A najlepsze jest to ze z strojem mam atak z zaskoczenia x30 :D. Jak uda mi sie zajsc smoka mam go na 2 hity :P

BTW jest gdzies jakas peleryna, płachta do ogarnicia ? :D

Elder_Scrolls_V_Skyrim_Logo.jpg

Wielkimi krokami zbliża się premiera piątej części sagi The Elder Scrols mianowicie Skyrim. Akcja owej gry będzie się odbywać w tytułowym Skyrim(Oblivion odbywał się w centralnej części kontynentu czyli Cyrodiil ,zaś Morrowind na wyspie Vverdenfell).Region ten jest ojczyzną Nordów. Jest on położony na północ od Oblivionowego Cyrodill i na zachód od Vvardenfell z Morrowinda.Jako ,że jestem fanem tej serii nie mogę się doczekać premiery owego tytułu (prawdopodobnie 11.11.11r.).Czy Wy również czekacie na nią z niecierpliwością???Jaki jest wasz stosunek do serii TES???Jak wam się podobał Oblivion czy Morrowind ,a może pamiętacie zamierzchłe czasy Daggerfall-a bądź Areny???Czekam na wasze opinie co do Skyrima a także całej serii TES

ps. przepraszam za ewentualne błędy w pisowni nazw. Pisałem z pamięci.