Boże jak czytam takie wypociny to dziwnym trafem w głowie ukazuje mi się postać takiego 15-latka, który udziela się w internetach. Sorry Panie MIres500 ale biorąc pod uwagę, że ten dział forum poświęcony jest TESO, nie mam zielonego pojęcia co tutaj robisz i po co. Ludzie przychodzą tutaj bo, albo grają w teso, albo chcą zacząć. Ty jesteś - jak widać po wypowiedziach - jego wielkim anty-fanem w dodatku Nostradamusem dzisiejszych czasów i przewidujesz upadek tej "słabej gry, na która nie warto tracić czasu". Daje głowę, że nie wbiłeś maxa w TESO i nawet nie wiesz jak wygląda end-game gry, nie wspominając o fabule - w końcu nie warto tracić czas, lepiej zagrać w Thehunter ;). Nie chcesz grać w teso? Nie graj. Przypuszczam, że grałeś również w inne gry w swoim życiu - jestem ciekawy czy wchodziłeś na fora tych gier i również tam pisałeś swoje wypociny o tym jakie to słabe, bo przecież jedyna gra warta uwagi to Thehunter ;). Bardzo rozbawiło mnie stwierdzenie, że wydajesz 8 klocków miesięcznie na gry, wybacz ale z doświadczenia wiem, że gdy ktoś pisze coś takiego:
Mnie stać na gry ja w roku potrafię wydać nawet i 8 tys na gry ale co z tego jeśli jakaś gra nie jest warta tych pieniędzy ? No właśnie nie rozumiecie prostych rzeczy a już mnie hejtujecie .
a nikt nie pytał ile wydajesz bo nikogo to nie interesuje to taka osoba tych 8 tysięcy na oczy nie widziała, a jedyny
który wydaje to
rodziców. Nie chce nikogo obrażać, ale jeśli rzeczywiście wydajesz 8 klocków na gry rocznie to gratuluje sytuacji finansowej ale powiem Ci coś w sekrecie. Nie chwal się tym w internetach bo to źle wygląda - jak byś miał jakieś kompleksy czy coś ![;) ;)]()
Wracając do tematu samej gry, nie podoba Ci się z jakiegoś powodu gra? Masz do tego prawo w końcu jest tyle gier na świecie, że każdy znajdzie coś dla siebie, no i jest Thehunter
Tylko proszę Cie - chcesz zabłysnąć w internetach jako Nostradamus - prorok gier mmorpg dzisiejszych czasów to wypowiedz się na temat, który znasz na tyle dobrze, że nikt Ci niczego nie będzie w stanie zarzucić bo odpierdzielisz swoją robotę rzetelnie i z konkretnymi, przemyślanymi argumentami... nie wiem może zabierz się za Thehunter? ![;) ;)]()
Pozdrawiam kolego,
Tracący czas w TESO - szczęśliwy gracz ![;) ;)]()