TESO-polacy

Powiedz mi proszę, a czy w The Hunter nie łowi się jeleni?

Powiedz mi proszę, a czy w The Hunter nie łowi się jeleni?

Łowi ale człowieku chodzi o sam fakt że już nie można normalnie rozmawiać na forum , ja nie wiem gdzie jest administracja tego forum bo to jest śmiechu warte żeby prawda leżała po stronie kogoś kto jest już jakiś czas na forum nabył sobie ziomali i oni za nim idą w ogień takie coś nazywa się nieobiektywnym stawianiem sprawy i powinno się takie coś po przez administracje rozstrzygać o ile nie macie tu kumpli w administracji bo przecież bym się nie zdziwił po tym jak tu przyjęło mnie szersze grono jakże miłych panów .

Wejdź na podforum jakiejś gry -> Zacznij ją hejtować -> Obwiniaj wszystkich o hejt

bardzo ciekawy sposób na gównoburzę, muszę kiedyś spróbować

Wejdź na podforum jakiejś gry -> Zacznij ją hejtować -> Obwiniaj wszystkich o hejt

bardzo ciekawy sposób na gównoburzę, muszę kiedyś spróbować

No wiesz w internecie jest masa for które mają takich idiotów jak wy więc pewnie nie będziesz długo szukał .

No dobrze, jeśli czujesz się już gotowy możesz zostawić "najgłupszy zbiór randomowych idiotów w internacie" w spokoju i iśc na forum The Hunter.

koniec offtopu .....

No dobrze, jeśli czujesz się już gotowy możesz zostawić "najgłupszy zbiór randomowych idiotów w internacie" w spokoju i iśc na forum The Hunter.

Niestety gdyby nie to że reklamuje tu grę w której staram się o moderatora forum to dawno by mnie tu nie było .

Na szczęście nie wszyscy są tu pojebani

Tia, Bladek, jak masz jeszcze jakieś pytania to lepiej załóż nowy temat :P

Tia, Bladek, jak masz jeszcze jakieś pytania to lepiej załóż nowy temat 

Bladek kolega wyżej ma racje bo wiesz może w nowym temacie nie będą mieć kogo hejtować

Ta, zostawmy go lepiej w jego chorobie.

Ta, zostawmy go lepiej w jego chorobie.

Dziękuje u mnie wszyscy zdrowi a jak u ciebie dalej panuje "cholera typu złośliwa" ?

Eh, :3:3

już myślałem, że będzie nudno po stracie Loora.

A teraz wycofam się z zasadą "Mądrzejszy kończy kłótnię."

Eh, 

już myślałem, że będzie nudno po stracie Loora.

A teraz wycofam się z zasadą "Mądrzejszy kończy kłótnię."

A czyli jeszcze zarażasz no to życzę szybkiego powrotu do zdrowia i miłego spędzania czasu w izolatce

Poważnie dyskutujecie z osobą która piszę "puki" i nieumiejętnie stawia kropki? Dlaczego nie mogliście go po prostu zlać?

Pobieram sobie TESO i żeby nie zakładać nowego tematu. W ile się wbija cap'a i jak wygląda end gejm?

CAP - zależy, jeśli grind to w 2 tyg, jeśli lubisz fabułe questy i eksplor to bardzo długo

END GAME - mass PvP, Triale (dungi 12 osob, limit zyc), Dungi

Jeśli chcesz zagrać w Teso to polecam ci jedynie kupić samą podstawkę bo przewiduje po samej sytuacji jaka dzieje się już teraz ze skrzynkami za korony itp że Teso upadnie na dno na koniec 2017 roku owszem będą gracze ale mało ich będzie bo przewiduje że będzie dużo graczy a w zasadzie najwięcej z tych niewielu z rejonów Argentyny , USA a reszta odejdzie .

Dlaczego tak sądzę ?

A no dlatego że już teraz twórcy postawili wszystko na jedną kartę na promocje wzięta z Csa a to dla Csa było błędem i tak też będzie dla Teso .

Gracze będą grać ale to będzie mała ilość tak przewiduje że w weekendy może będzie 20 tysięcy graczy natomiast w normalne dni może 3-4 tysiące .

W pewnym momencie w 2017 roku będziemy świadkami mocnego tąpnięcia w Teso kiedy właśnie z gry odejdzie około 70% graczy .

To są moje przepowiednie dla gry Teso ale czy tak będzie okaże się w 2017 roku w każdym bądź razie nie kupujcie nic więcej oprócz podstawki bo i tak po 2-3 miesiącach odstawicie te grę .

Uważam że Mires500 ma dużo racji i częściowo sprawdza się już to co pisał w grudniu , ok teraz nie dawno był news że 10 mln osób biega po teso ale czy nie widzicie że te 10 mln jakaś dziwnie się zmniejsza :P w życiu na mapie nie ma tyle osób więc widać że grę ratują jak mogą jak nie darmowymi konkursami skrzynkami to bzdurnymi newsami że niby tyle milionów graczy biega po teso .

Postrzegam teso jako grę upadłą ...

Odkop by hejtować, coś tu śmierdzi BDO :what:

Odkop by hejtować, coś tu śmierdzi BDO 

Lepiej zakopać ok możesz go nie lubić ale nie napisał głupot jak widać a widać gołym okiem Teso niema 10 mln graczy i koniec kropka

@Serpen90 czy ty wogóle wiesz o czym mówisz xD? TESO ma ZAREJESTROWANYCH tylu użytkowników, co nie jest równoznacze z tym że tyle osób aktualnie gra.

z 3 mil jest aktywnych to i tak top wsor mmorpg