test
Test
Ło kurwa!!! Toż to Adapter!
Kto pamięta Adaptera (Adartaer) z mmorpg? Hahahaha. Ten to ostry przekręt 
pamiętam tego przygłupa, wysyłał screeny swojego konta bankowego z danymi. To jest taki typ co udaje cwaniaka i próbuje oszukać na każdym kroku ale jest mało sprytny.
Jak widać chyba każda gra go zweryfikowała to teraz się rzucił na early access crapa bo tam jeszcze nikt go nie zna xD
Przekręt? Ja nigdy w życiu nikogo nie oszukałem
Coś Ci się chyba pojebało mordo.
Mogę Ci wysłać jeszcze raz żebyś miał się do czego tasować jak Ci to sprawia przyjemność
Oszukać na każdym kroku? Ja nigdy nikogo nie oszukałem heheheh. Dobre z Was świry człowiek napisał pierwszy post po przerwie i po chwili się zleciały jakieś trole, Wy życia własnego nie macie?
Zapraszamy serdecznie ^^
Znowu ten oszust 
Może nie jesteś oszustem, ale jakie to musi być uczucie — zostać samemu oscamowanym na 231,99 zł, a potem jeszcze płacić haracz co miesiąc, jeśli ten cały scam w ogóle wyjdzie?
Nikt mnie nie zmuszał do zakupu. Kupiłem klucz (za 400zł), bo chciałem. Nie mam z tym problemu
Z miłą checią będę płacił co miesiąc abonament jak już gra wyjdzie, bo jest po prostu zajebista 
A o co chodzi? Ludzi kupuja gry single za 300 zł, gdzie jest gry na 60 godzin i leci w kosz. Tutaj dajesz 200 zł i grasz do końca projektu - niech nawet będzie to rok, to co? Skoro komuś siada, to czemu nie?
Olej ich to zwykłe trolle piwnicowe prawiczkowe
Co innego, gdy kupujesz grę singleplayer — grasz, kiedy chcesz. Nawet jeśli kosztuje 300 zł, to po czasie wyhaczysz ją na promocji za 20 zł i dalej masz pełną grę na zawsze.
A co innego live service. Tutaj płacisz, a potem i tak jesteś uzależniony od serwerów, decyzji dewelopera i modelu monetyzacji. W każdej chwili mogą je zamknąć i zostajesz z niczym. Ryzyko zamknięcia serwerów jest zawsze duże, szczególnie gdy gra nie dowozi wyników albo zaczyna się agresywne doić graczy.
Szczególnie w przypadku Ashes of Creation, które jest tworzone przez dwóch deweloperów dorobili się w podejrzany sposób i lubią model P2W, wydawali majątek na swój klan i opłacali graczy, żeby dołączyli. Jak można w takim wypadku ufać takiemu projektowi?
To nie żyj, najlepiej od razu połóż się do grobu, bo idąc do sklepu w każdej chwili może Cię samochód potrącić. Ryzyko potrącenia jest zawsze duże. Reszty nawet mi się nie chcę komentować. Chłop ma w tej chwili 40 lat i jedna sytuacja/decyzja podjęta kiedy miał 18 lat ma rzutować na całe jego życie GG xD Miał hajs to wydawał co mnie to obchodzi na co wydawał, może jakbym miał w tej chwili luźne 40K $ do wydania to też bym wydał na P2W w Aion 2 żeby rozwalić wszystkich w PvP na moim serwerze, tego nie wiem, bo nie mam luźnych 40K $ do wydania xD
@Beliard o jo jo dziecko jest złe bo mu scam obraziłem czyli jesteś już stracony sekta cie zjadła
Widać, że ty też jesteś jebnięty na dekiel, jak Dzienciou i pokazałeś że ty jesteś gożej jebniętny niż on
Ja mam wyjebane stary, po prostu póki co mi się dobrze gra w tą grę (Tobie nie musi) jak gra padnie to zapominam i lecę dalej. Nie widzę gzie leży problem. Nie chcesz nie płać/nie graj nikt Cię nie zmusza do płacenia.
Lepiej oddaj kasę za postać w Raiderz
Chyba mnie z kimś pomyliłeś, nigdy w to gówno nie grałem.
Grubas adarator dalej kompromituje się w internetach. Pewnie każdy z was zna taki typ człowieka co wszędzie próbuje być znaczącą postacią, robi jakieś gildie, serwery discordowe, sadzi się co to nie on itp. ale jest idiotą i szemranym typem więc zawsze kończy się to tak samo. I tak skacze po grach co jakiś czas jak już community pozna się na tym śmieciu.
Może jakbyś wyszedł od mamusi z piwnicy to by Cię było stać na to żeby dołączyć do elirarnego grona graczy najlepszej gry MMORPG Ashes of Creation
ja pierdole, no powiedzcie mi chociaż, że to pisało dziecko 10 letnie…