Testowanie nowego systemu

* Kolory są zbyt słodkie jak na portal o takiej tematyce. Na plus owalne buttony i bannery. Byle je trochę umrocznić i będzie kozak.

A właśnie że nie, bo kozakowi się podoba ten wystój ;) Aczkolwiek rzeczywiście brązem i czernią można by było zarzucić. No i te czarne paski - u góry z logiem i logowaniem i na dole z "członek-wie-czym" są zupełnie z czapy. Już lepiej skrócić je do szerokości reszty strony.

Jakieś dziwne to wszystko,nie podoba mi się...

Do tego nie ma czegoś takiego jak ''ostatnie tematy na forum'' co dla mnie jest wielkim minusem.

Do tego moim zdaniem te tagi na głównej stronie pod newsami są nie potrzebne.

I jeszcze to:P:

beztytuu2et.th.pngbeztytuu5.th.jpg

beztytuuff.th.jpg

PS: mam nadzieję ze na forum nie zrobicie takich oczoje***** kolorów:).

Wg. mnie tło powinno być zmienione na bardziej "mroczne" :).

Jeszcze jedna rzecz rozwijając menu z grami,i klikając na ''Wszystkie gry z tej kategorii''

beztytuutk.th.jpg

ukazuje nam się wszystko normalnie

beztytuuytx.th.jpg

ale teraz klikając w obojetnie jaką grę,w obojętnie jakiej kategorii ukazuje nam się takie coś

beztytuugdx.th.jpg

Ta sama sprawa jest gry klikamy w kategorie gry:

beztytuugy.th.jpg

Ukazuje się coś takiego jak na screnie nr.3 patrząc od góry,lub przenosi na inną grę.

Dobra na razie nie chce mi się szukać więcej błędów,ide grać:P.

//Fixed

Ja osobiście zmienił bym troche wygla newsów na głownej.

- div news_foot dał pod zieloną belke zawartość w jeden paragraf.

- czytaj dalej na sztywno dał na dole całego bosku, i nie wiem czy nie lepiej by było jak by obrazek newsa był po lewej.

- Na dole do numeracji stron "więcej newsów" mozna by dodac margin bottom jakies 12 px.

- logo w footerze nie jest wyśrodkowane względem belki. ( lekko w góre )

- na głownej zwiększył bym troche line-height dla zajawek teksowych bo są troche za blisko siebie.

Puki co to tyle poprawek w stylu. Może sie wam przyda.

Z rzeczy które mnie denerwują a nie zostały jeszcze wymienione jest działanie strony w różnych kartach. Na starym serwerze otwierałem newsy w nowych kartach i je przeglądałem. Gdy chciałem się zalogować, to logowałem się na innej karcie i po odświeżeniu mogłem pisać komentarze w innych kartach. Teraz już tak nie mogę robić, co trochę mnie wkurza (lecz to nic do czego nie można by się przyzwyczaić.

Co do wyglądu to słowa już ludzie powiedzieli, ale należy też pamiętać że to nie dokończony layout jeszcze jest więc na pewno się poprawi.

Natomiast na duży plus zasługuje system komentarzy do newsów. Usunięto albo przynajmniej zwiększono limit znaków i wreszcie brak jest licznika który źle obliczał pozostałe do końca limitu znaki (tak że przy 30-40 pozostałych znakach limit się kończył).

Na pasku na dole dział "Redakcja" nazwany jest "Kontakt".

//Zrobione

Wolałem stary wygląd.

PS.brakuje skrótów na głównej stronie do najnowszych tematów z forum.

Najlepiej by było gdyby dodać jeszcze pasek aktualnych tematów na forum. Teraz ciężko się połapać.

Dwa problemy:

Strona nie ma swojego "loga" przy pasku adresu.

Storn nie ma permabana.

Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w testowaniu nowego systemu i wyglądu:

http://ror.mmorpg.org.pl

Wszelkie znalezione usterki proszę zgłaszać w tym temacie w możliwie jak najdokładniejszy sposób. Prosiłbym o zapoznanie się z pozostałymi postami przed napisaniem własnego tak by zgłaszane usterki się nie powtarzały .

Im szybciej uporamy się z błędami (które bankowo gdzieś siedzą) tym szybciej nowy system zawita na stałe :)

@edit

Niestety hasła muszą być zresetowane. Dzieje się to za sprawą bezpieczeniejszego przechowywania haseł w nowym systemie