Założyłem koto na forum tylko by tu odpowiedzieć,
Grałem miesiąc przed B2P pierwszego dnia mi się nie spodobało, a następne 24 dni było super (5 było epickie!).
Potem musiałem się rozstać z tą genialną produkcją aż na 3 tygodnie bo nie chciałem kupować PRE-PAID 60 dni.
Każdego dnia odliczałem ile zostało do 17 marca...
Moja ocena:
Grafika: Low - Taka jak High w Oblivonie, Medium - High w Skyrim, High - High w TESO, nic dodać nic ująć (nie umiem ocenić, co kto lubi)
Optymalizacja: Rzadkie lagi, można grać spokojnie nawet na masowym PVP, czaspem tylko drobna ścinka 9/10
PvE: Ciekawe, dużo niespotykanych w poprzednich TES stworzeń. Nieco mniej czuć moc ciosu. 7,5/10
PvP: Masówki, epickie uczucie jak niszczysz w pył mury, albo strzelasz w twarz tańczącego na murach norda z balisty . (Tak, jest broń oblężnicza!) 9/10
Questy: Bardziej przejmujące niż te w Skyrim, np. Khajiicka rodzina uprawia trzcinę cukru księżycowego, w pożarze ginie ojciec, a reszta trafia za kratki za to że on przerobił księzycowy cukier na skoome (narkotyk). Idealnie zrobione nawet płaczące khajiity i te gesty... Po prostu super. 10/10
Inne ciekawe rzeczy:
- Rożne czynności naszej postaci przez komendy np. ./eat - je , ./dance - tańczy taniec swojej rasy , ./dancenord/dancekhajiit - tańczy taniec norda/khajiita , ./sit1-6/chair - siada w danej pozie lub na krześle , ./drink1/2 - pije 1 - piwo/2 - wino , /dancedrunk - taniec pijaka! , postać może też grać na lutni i bębnach ./lute - gra na lutni losową pieśń , ./drum - gra na bębnie rytm
- Wampiryzm i Wilkołaczyzm - możesz się zarazić nawet od innych graczy
OCENA KOŃCOWA:
9/10 , warto się zainteresować tym tytułem!