To ja też poroszę radekplug@o2.pl będe wdzięczny za zaproszenie
The Secret World Trial
Muten, dziękuję
To i ja się dołączę sibeer2@gmail.com. Dziękuję Muten
To może i ja Potępie sobie illuminatów \m/. kamilek272@gmail.com
myslalem ze gra wypasna ale to tylko pozory ^^
ale grac sie da, wkoncu cos nowego
To i ja się dołączę sibeer2@gmail.com Dziękuję
Sent
To może i ja Potępie sobie illuminatów \m/. kamilek272@gmail.com
Do Ciebie nie leci, chyba ktoś już wysłał.
@UP
Gra jest fajna, community jest świetne, dev słucha graczy, a klimat niszczy wszystko.
@Qeshua
rozwiń tą myśl, niby sobie już ściągam ale zastanawia mnie Twoja opinia jako first look
@Muten nic nie ma
To i ja bym poprosił : celembrion@gmail.com
Pytanie do bardziej doświadczonych graczy - właśnie siedzę na limicie Invitów (litości co za tumok to wymyslił?) - mam nadzieję że ten limit zniknie gdy Triale się przedawnią?
Pytanie brzmi - czy mój limit pomniejszają tylko konta które wykupią grę czy też utknąłem z "balastem" który nie raczył się nawet zarejestrowac (obecnie 9/20 to konta niezarejestrowane)
@Muten nic nie ma
Teraz poszło.
Pytanie do bardziej doświadczonych graczy - właśnie siedzę na limicie Invitów (litości co za tumok to wymyslił?) - mam nadzieję że ten limit zniknie gdy Triale się przedawnią?Pytanie brzmi - czy mój limit pomniejszają tylko konta które wykupią grę czy też utknąłem z "balastem" który nie raczył się nawet zarejestrowac (obecnie 9/20 to konta niezarejestrowane)
Balast, sir.
Prosze o kluczyk jak by ktos posiadał mozliwosc podeslania ;D (wagonik666@gmail.com) dzięki z góry
Możesz wysłać również mi? Czy masz jakąś ograniczoną ilość ?
Gdyby TSW mial system non target to by wymiatal wszytskie mmo swiata lecz zwykly target... i to psuje wg mnie rozgrywke.
Postac jest strasznie ograniczona jesli chodzi o manewrowanie miedzy moobkami... Jak nas wezma w kleszcze to jedyna ucieczka jest turlanie sie lecz ma ta dlugi CD ze to prawie nic nie daje a potworki nas siekaja az milo patrzec.
Ogolnie zawsze mnie targety i p'n'c mnie odrzucaly ( procz RIFTa ). Z tego co zauwazylem ze dla poczatkujacych najlepszym wyborem bedzie postac z melee weapon jak hammer lub blade i faktycznie gra sie latwo. Zalecana gra w PT glownie bo znudzi was po paru h gry.
System questow jest git, a kazdy target to ubicia i odalezienia jest pokazany na mapie w postaci widocznego okregu na mapie.
Customizacja postaci mizerna, strasznie ograniczona - ubran mogloby byc wiecej a tak mamy atak klonow na poczatku gry ^^
Jesli chodzi o swiat gry jest ciekawy lecz podchodzi pod hellgate'a wiec cos podobnego juz bylo, ja mialem takie uczucie chociazby.
Gra ogolnie mnie znudzila po dniu grania... ale pewnie ze wzgledu na system target i czeste cut scenki, bo customizacje mozena przelknac. Wazne ze sprobowalem ^^
ps. nie polecam tej gry nerwusom i ludziom cechujacym sie brakiem cierpliwosci. Questy sa na myslenie ^^ wiec ?
Prosze o kluczyk jak by ktos posiadał mozliwosc podeslania ;D (wagonik666@gmail.com) dzięki z góry
Sent
Możesz wysłać również mi? Czy masz jakąś ograniczoną ilość ?
Podaj e-mail.
Gdyby TSW mial system non target to by wymiatal wszytskie mmo swiata lecz zwykly target... i to psuje wg mnie rozgrywke.Postac jest strasznie ograniczona jesli chodzi o manewrowanie miedzy moobkami... Jak nas wezma w kleszcze to jedyna ucieczka jest turlanie sie lecz ma ta dlugi CD ze to prawie nic nie daje a potworki nas siekaja az milo patrzec.Ogolnie zawsze mnie targety i p'n'c mnie odrzucaly ( procz RIFTa ). Z tego co zauwazylem ze dla poczatkujacych najlepszym wyborem bedzie postac z melee weapon jak hammer lub blade i faktycznie gra sie latwo. Zalecana gra w PT glownie bo znudzi was po paru h gry.System questow jest git, a kazdy target to ubicia i odalezienia jest pokazany na mapie w postaci widocznego okregu na mapie.Customizacja postaci mizerna, strasznie ograniczona - ubran mogloby byc wiecej a tak mamy atak klonow na poczatku gry ^^Jesli chodzi o swiat gry jest ciekawy lecz podchodzi pod hellgate'a wiec cos podobnego juz bylo, ja mialem takie uczucie chociazby.Gra ogolnie mnie znudzila po dniu grania... ale pewnie ze wzgledu na system target i czeste cut scenki, bo customizacje mozena przelknac. Wazne ze sprobowalem ^^ps. nie polecam tej gry nerwusom i ludziom cechujacym sie brakiem cierpliwosci. Questy sa na myslenie ^^ wiec ?
Non-target to przereklamowana kupa.
Bardzo, ale to baaaardzo subiektywna sprawa.
Turlanie daje naprawdę dużo, gdybyś grał więcej niż jeden dzień, to sam byś przyznał mi rację.
Z początkowych broni nałatwiejszy imho jest rifle ze względu na leech i ranged.
Costumizacja mizerna? Tutaj nawet nie wiem, czy komentować.
Ubrania z questów, kompletowania desków, sklepów w grze czy is.
Do tego wybór twarzy i włosów też mały nie jest.
Co z tego, że coś było, czy gra przez to jest mniej ciekawa?
Tak jak powiedziałem - bardzo subiektywna ocena z Twojej strony.
to mial byc first look a nie opis gry przy end game
Dzienks . Zasysam już ^^
Podaj e-mail.
superkuba1997@gmail.com
superkuba1997@gmail.com
Poszło.
to mial byc first look a nie opis gry przy end game
First look powinien być obiektywny. Twój tekst taki nie był. To była po prostu Twoja opinia o grze
@DOWN
Wysłane
Zastanawiam się nad kupnem, a chętnie bym wypróbował grę przed tą inwestycja. Zatem jeśli mógłbyś wysłać zaproszenie lub ktokolwiek inny było by mi miło. hawran94@gmail.com