Klucz ma jakiś "okres ważności"? Bo chciał bym mieć te 72h na weekend ; )
The Secret World Trial
Odnośnie zarzutów Queshua
Hellgate dośc ciężko było nazwać MMO - tak jak Diablo nie jest dla mnie MMO tylko co-op ;D
Zresztą Hellgate nie ma już wśród żywych więc to jedyne obecnie MMo z takim setingiem (aż do czasu wypuszczenia World of Darkness)
Ubiory - w grze jest jeden z lepszych systemów ubiorów w MMO!
Takie Neverwinter czy Dragon prophet (i reszta masowych MMO) się chowają do szafy
pokazowy screen - praktycznie KAŻDY wygląda inaczej
Ubiory można nie tylko brać z cash shopa (choć niestety najfajniesze klamoty idą stamtąd, także np cała biżuteria i większość kapeluszy)
ubiory z deków -jest ich sporo - tyle że mi np nie podchodzą bo to są generalnie całe outfity, a ja wolę sobie postac dokustomizować
Na powyzszym sceenie - jest chyba tylko 1 osoba w ubiorze frakcyjnym (bo to też cały outfit na raz, więc kiszkowato wygląda )
Ciuchy są także za ewenty i zdobywane achiewmenty - choć po prawdzie to jak na razie dość wkurzające (za Savage Coast jest nędzna bluza uniwersytecka, a druga podobna za całą Salomon Island -.-')
Większość ciuchów dostępnych w grze - ulokowana jest w Londynie głównie w sklepie New Pangea, a także zaraz przy wejściu do metra/portalu Agharty - tu są najfajniejsze/najdroższe ciuchy, okulary i nakrycia głowy (w Nowym jorku i Seoulu nie ma sprzedawców ciuchów!)
Odnośnie uniku -to Queshua ma rację i mnie dośc wkurza opóznienie na Unik (bodaj 10 sekund) - gdy tłucze się np 4 Akba to jest do dość upierdliwe, gdy stwory cię blokuja, pojawiają się 2 nowe pola ataku charge a unik jest na timerze
Ale pozycjonowanie jest dość ważne - np przy broniach strzelających AoE (blast) czyli głównie shotguny, pozycję generalnie zmienai się na bieżąco - bo pojawiaja się właśnie wpomniane pola ataków, więc to nie jest taki typowy tab-atargeter że stajesz i w kólko 123-531
Secret World jest generalnie nastawiona na questowanie, pvp jest raczej biedne (choć ma być rozbudowane o jakieś nowe strfy open-world w kolejnych patchach), dungeony też ciut biedne (bo nie ma trash mobów, buuu, cały dungeon toi walka z kilkoma coraz silniejszymi bosami)
Questy należy czytać! niesamowite wiem Zresztą większość jest udżwiękowiona - z wyjątkiem kompletnie pobocznych questów znajdowanych w terenie
bardzo rozwinięte jest lore (jako znajdżki sa własnie wpisy do Lore, nie ma innych znajdziek - trochę szkoda bo np system, artefaktów z Rifta strasznie mi się spodobał)
odnosnie poziomu trudności - to o ile 2 pierwsze mapy są stosunkowo łatwe, to z 3 - czyli Blue Mountain odbija się jakieś 75% graczy solo (jest to o tyle głupie że podobno 2 kolejne mapy - czyli 4-5 są łatwiejsze niż BM)
na każdej mapie - poczynając od 1 są też tzw Lairy czyli strefy EndGame gdzie na początku lepiej nie włazić (bo jednostrzałowa śmierć nadciąga )
Genewralnie Secret World jest MMO bardzo nietypowym, i sporo graczy nie podchodzi - to jest bardziej przygodówka niż MMO (zielone questy polecam robić z wiki, no chyba że macie wolny tydzień/miesiąc na główkowanie)
btw Muten, cóż począć - ale jestem z takiego obrotu sprawy BARDZO wkurzony - oczywiście nie na graczy z invita tylko na Funcom za gówniane rozwiązanie sprawy (nieaktywne klucze powinny się kasować po upływie terminu ważności i tyle, nawet limit 20 osób na konto by mi wtedy nie przeszkadzał ;D)
Dziękuje bardzo za klucz już zarejestrowany jestem i do gry się zbieram. Tzn. gra się pobiera do zobaczenia w grze.
A co mi tam sądzę że znajdę czas na wypróbowanie, więc i ja bym prosił o kluczyk. Z góry wielkie dzięki.
Wiec tak :
Jak nie sprobujecie to nie poczujecie ^^
ja wracam do RIFTA
Dostalem o 1 kluczyk za duzo. ktos chce? pisac pw do mnie.
bardzo chętnie przyjmę 1 z kluczy i przetestuję gierkę ) Jakby kktoś mógł podesłać key na triala na pw byłbym wdzięczny
+ mały poradnik gdzie to wpisać Bo szukam po głównej stronie i coś nie moge znaleźć
Również proszę o kluczyk. Zamierzam kupić grę, tylko obawiam się, że mój komputer może nie sprostać wymaganiom...
mail:xxxFxRxYxOxxx[małpa]gmail.com
także poszukuje osoby która zaoferowała by mi swoją pomoc i wysłała klucz do trial'a. Jeżeli taka owa osoba jest proszę o wysłanie klucza na PW. Dziękuję
^zasadniczo to nie da się wysłac klucza na PW bez nadmiernego kombinowania - bo klucze wysyła automat po wrzuceniu doń adresu email
btw gdyby kogoś jednak Secret World wciągnął - trwa promocja na to MMO na Origin, przecena 50%, do 19 czerwca
http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/productID.245138900
Jak podliczyc te 50 złotych, +1200 punktów bonusowych zdobyte z triala to przez pierwsze 3 miesiące nie trzeba wydawać NIC - a póżniej tylko kolejne 50 złotych by dokupić resztę DLC
Trwa kolejna promocja na Secret World - tym razem na Steam (niestety już tylko kilka godzin zostało)
http://store.steampowered.com/app/215280/
Cena - 14,99€ , czyli jakieś 64 złote
Chciałbym podziękować osobie która po skorzystaniu z klucza do triala który ode mnie dostała kupiła tą świetną grę
Dzięki temu dostałem super bonusy w postaci 1200 pkt do IS 20 veteran points, miesiąc membership i fajnego peta:) Niestety nie wiem kto to dlatego piszę o tym w tym temacie.
Szkoda że kilka osób mimo że chciało klucz, nie skorzystało z niego blokując zaproszenia z których mogły by ktoś skorzystać no ale cóż tak to już bywa.
Chciałbym prosić jakąś dobrą duszyczkę o Triala. retr0usr@gmail.com
Wysłany na PW
Ja również poproszę o zaproszenie do gry na wilendar@gmail.com
z chęcią zobaczę czy jest warta kupna
Witam, bardzo prosiłabym o dostęp do triala. Zaciekawiła mnie gra i chętnie w to pogram Z góry dziękuję
mój mail: lensynya@gmail.com
Jak podliczyc te 50 złotych, +1200 punktów bonusowych zdobyte z triala to przez pierwsze 3 miesiące nie trzeba wydawać NIC - a póżniej tylko kolejne 50 złotych by dokupić resztę DLC
Jak to DLC? Nie słyszałem o żadnym DLC do Secret World.
Issue 5 i Issue 6 musisz kupić z IS.
W momencie gdy zrobisz 30 misji dostajesz jako nagrodę 1200 pkt do IS czyli za nie bez problemu kupujesz issue #6 (#5 darowałem sobie jest co prawda dużo tańszy ale moim zdaniem nie wnosi nic specjalnego) Tak więc tak naprawdę nie musisz wydawać żadnych dodatkowych pieniędzy na chwilę obecną. Kolejne Issue również będą płatne ale sądze że na podobnym poziomie cenowym. Czyli tak naprawdę bardzo atrakcyjnym
Klucze wysłałem na PW
Poszedł klucz.
Raczej 1 mail=1 konto=1 trial.