Zamierzam na dniach kupić pełną wersję, więc podejrzewam, że osoba od której dostałem zaproszenie do triala bardzo się ucieszy. Na trialu grałem na serwerze Cerberus - i tu pojawia się moje pytanie - czy jest to serwer, na którym znajdziemy polskie cabale? Czy może powinienem grać na innym serwerze?
The Secret World Trial
Jedyny znany mi polski cabal to Hermetic Order of Trinity grający na Arcadii: http://hot.tswo.pl/
Aczkolwiek chyba nie będzie problemu jak będziesz grał na Cerberusie, bo można "odwiedzać" inne serwery.
W takim razie spróbuję na Arcadii. Początkowe krainy szybciutko się przechodzi więc szybko nadrobię. Dzięki za info :-)
^ Sugerowałbym najpierw się do tej gildii dostać a dopiero po tym przenosić, bo możesz się ciutkę zdziwić (dość powiedzieć że to jedna z najbardziej elitarystycznych gildii jakie kiedykolwiek widziałem )
już nie wspominając że Arcadia to serwer RP ;D
Na Cerberusie zdaje się też jest polska gildia, aczkolwiek nie wiem czy nadal grają
aniolll90@gmail.com ja poprosze też
aniolll90@gmail.com ja poprosze też
Wysłane.
Jako że 4 klucze które podawałem nie zostały do tej pory wykorzystane zamieszczam je tutaj. Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam serdecznie do zapoznania się z naprawdę wyjątkowym MMO
QNXVJ3GPQZLLREN8PCNR
EPULLYNC7SN7BLVU3YTM
CULN62VNS6NUPQ3GY7QL
AG7BY88QNMYYNCUA5UGG
Oczywiście każdy klucz można wykorzystać tylko raz tak więc kto pierwszy ten lepszy:)
Miłej zabawy
Kolejna osoba która skorzystała z mojego klucza do triala doceniła TSW i kupiła tą naprawdę świetną gre:) A ja dzięki temu dostałem kolejny smakowity bonus:) Tak więc dziękuję pięknie tutaj bo niestety nie mam możliwości sprawdzenia kto to i podziękowania w bardziej osobisty sposób:)
Również zamieszczę niewykorzystane klucze. Może ktoś się skusi. Oto one:
HJ8T4XY8V2VKHLXSSKVA
WHES7FW86DP98GXWCMLN
Miłego! ;-)
WHES7FW86DP98GXWCMLN - użyty thx
Jeszcze jeden nie wykorzystany klucz :
XJQP9SFSL56MCZWL25ZL
Enjoy! :-)
Jeszcze jeden nie wykorzystany klucz :XJQP9SFSL56MCZWL25ZLEnjoy! :-)
dzięki, wykorzystany.
ktoś sie pisze żeby wspólnie przetestować gre ?
Kolejny nie wykorzystany klucz :
U7ZTQZ8ZEXWW7QZ53DXC
:-)
Jak ktoś jest taki miły to może mi też wysłać. Możecie uszczęśliwić jedną osobę dzięki temu adam.meihsner@gmail.com
Jak ktoś jest taki miły to może mi też wysłać. Możecie uszczęśliwić jedną osobę dzięki temu adam.meihsner@gmail.com
Poszło.
Witam wszystkich,
Otrzymałem jakiś czas temu klucz z oficjalnej strony jednak klucz ten miał ograniczony czas ważności no i działać nie chce.
Czy może ktoś poczęstować trial kluczem ?
rainlow@o2.pl
Sent.
Ja tez poprosze smykupyka@gmail.com
Tez chetnie przyjme klucz do triala zryty2@hotmail.com
Mogłbym tez prosić. Chce ja wypróbować , wiaze plany zakupu wiec musze przetestowac. Email : wookash95@hotmail.com Z góry dzięki.
Jeżeli jest jeszcze jakaś osoba która, może wysłać kluczyk do triala to poprosze kubabernach@gmail.com