The Secret World Trial

Zamierzam na dniach kupić pełną wersję, więc podejrzewam, że osoba od której dostałem zaproszenie do triala bardzo się ucieszy. Na trialu grałem na serwerze Cerberus - i tu pojawia się moje pytanie - czy jest to serwer, na którym znajdziemy polskie cabale? Czy może powinienem grać na innym serwerze?

Jedyny znany mi polski cabal to Hermetic Order of Trinity grający na Arcadii: http://hot.tswo.pl/

Aczkolwiek chyba nie będzie problemu jak będziesz grał na Cerberusie, bo można "odwiedzać" inne serwery.

W takim razie spróbuję na Arcadii. Początkowe krainy szybciutko się przechodzi więc szybko nadrobię. Dzięki za info :-)

^ Sugerowałbym najpierw się do tej gildii dostać a dopiero po tym przenosić, bo możesz się ciutkę zdziwić (dość powiedzieć że to jedna z najbardziej elitarystycznych gildii jakie kiedykolwiek widziałem )

już nie wspominając że Arcadia to serwer RP ;D

Na Cerberusie zdaje się też jest polska gildia, aczkolwiek nie wiem czy nadal grają

http://internally-invictus.eu/

aniolll90@gmail.com ja poprosze też

aniolll90@gmail.com ja poprosze też

Wysłane.

Jako że 4 klucze które podawałem nie zostały do tej pory wykorzystane zamieszczam je tutaj. Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam serdecznie do zapoznania się z naprawdę wyjątkowym MMO

QNXVJ3GPQZLLREN8PCNR

EPULLYNC7SN7BLVU3YTM

CULN62VNS6NUPQ3GY7QL

AG7BY88QNMYYNCUA5UGG

Oczywiście każdy klucz można wykorzystać tylko raz tak więc kto pierwszy ten lepszy:)

Miłej zabawy

Kolejna osoba która skorzystała z mojego klucza do triala doceniła TSW i kupiła tą naprawdę świetną gre:) A ja dzięki temu dostałem kolejny smakowity bonus:) Tak więc dziękuję pięknie tutaj bo niestety nie mam możliwości sprawdzenia kto to i podziękowania w bardziej osobisty sposób:)

Również zamieszczę niewykorzystane klucze. Może ktoś się skusi. Oto one:

HJ8T4XY8V2VKHLXSSKVA

WHES7FW86DP98GXWCMLN

Miłego! ;-)

WHES7FW86DP98GXWCMLN - użyty :P thx

Jeszcze jeden nie wykorzystany klucz :

XJQP9SFSL56MCZWL25ZL

Enjoy! :-)

Jeszcze jeden nie wykorzystany klucz :XJQP9SFSL56MCZWL25ZLEnjoy! :-)

dzięki, wykorzystany.

ktoś sie pisze żeby wspólnie przetestować gre ?

Kolejny nie wykorzystany klucz :

U7ZTQZ8ZEXWW7QZ53DXC

:-)

Jak ktoś jest taki miły to może mi też wysłać. Możecie uszczęśliwić jedną osobę dzięki temu :) adam.meihsner@gmail.com

Jak ktoś jest taki miły to może mi też wysłać. Możecie uszczęśliwić jedną osobę dzięki temu adam.meihsner@gmail.com

Poszło.

Witam wszystkich,

Otrzymałem jakiś czas temu klucz z oficjalnej strony jednak klucz ten miał ograniczony czas ważności no i działać nie chce.

Czy może ktoś poczęstować trial kluczem ?

:)

rainlow@o2.pl

Sent.

Ja tez poprosze smykupyka@gmail.com

Tez chetnie przyjme klucz do triala zryty2@hotmail.com

Mogłbym tez prosić. Chce ja wypróbować , wiaze plany zakupu wiec musze przetestowac. Email : wookash95@hotmail.com Z góry dzięki.

Jeżeli jest jeszcze jakaś osoba która, może wysłać kluczyk do triala to poprosze kubabernach@gmail.com