The Walking Dead [SPOILERY]

odcinek nudnawy ale końcówka bardzo ciekawa . Ciekawe co teraz rudy zrobi jak się dowiedzieli że tamten koleś nie jest profesorem i nie zna leku

Generalnie można rzec że póki co 5 sezon spełnia oczekiwania. Jest zdecydowanie lepszy niż poprzedni. Najbardziej jestem ciekaw tego wątku z tym szpitalem bo wydaje się że to może być niezły motyw

gdy Rick i reszta wracali z Terminous to pokazali tego murzyna ( nie pamiętam jak sie nazywa ) który pomógł Rickowi w 1 odcinku . Jak myślicie jak to z nim rozwina ?

Booxy, jeśli chodzi ci o tego, z którym miał rozmawiać każdego ranka przez krótkofalówkę to Rick zabił go w 3/4 sezonie, gdy go odwiedził, a temu odbiło i chciał zabić Ricka.

Booxy, jeśli chodzi ci o tego, z którym miał rozmawiać każdego ranka przez krótkofalówkę to Rick zabił go w 3/4 sezonie, gdy go odwiedził, a temu odbiło i chciał zabić Ricka.

Morgan nadal żyję, Rick go nie zabił.

tak chodziło o tego Morgana . I z tego co pamiętam to Rick go nie zabił . A jeśli to nie on był pokazany na koniec odcinka gdy wracali z Terminous to kto to byl ? wydawało mi się że to właśnie morgan

To napewno byl morgan i najprawdopodobniej szuka Ricka aby do niego dolaczyc czy cos ?

jak wrażenia po najnowszym odcinku ?

szczerze to szkoda mi Beth. Ciekawe czy Morgan dołączy do ekipy Ricka

Właśnie obejrzałem i odcinek naprawdę dobry, mniej więcej domyśliłem się do czego dojdzie gdy Beth schowała nożyczki i liczyłem na większą rzeźnię, zawiodłem się. Pozostaje czekać do Lutego na kolejny odcinek ;c

Simenous właśnie chwała że do większej rzezi nie doszło... Kolejni bohaterowie do piachu ;___;.

Sorki za pomyłkę z tym Morganem. :D Ja myślałem, że któryś z grupy, w szczególności Rick lub Daryl nie wytrzymają presji i zaczną strzelać.

Odświeżam na prośbę jednego z użytkowników. :ph34r:

jak wrażenia po nowym odcinku ?

Spoiler .................................................................. szkoda Tairisa . Zmarł trochę w głupi sposób

najnowszy odcinek taki 50 / 50

trochę akcji troche nudy

natomiast kolejny odcinek zapowiada się swietnie

Jak myślicie kto przysłał tego kolesia z końcówki odcinka i kto zostawił im wodę na środku drogi ?

Już nie mogę się doczekać Alexandri jeszcze bodajże 3 odc :)

Spoiler

Szkoda Tairisa. Jeden z moich ulubionych bohaterów.

Ja Tajrisa nie lubiłem odkąd pamiętam :3

Witam

jak tam wrażenia po nowym odcinku ?

Chyba mam zawał xD

Miłe zaskoczenie z wyborem ofiar, chociaż jak zaczęło się obracać wokół siekierki, to miałem ciągle nadzieję, że nadgonią komiks jeszcze bardziej z ręką Rick'a :P