odcinek nudnawy ale końcówka bardzo ciekawa . Ciekawe co teraz rudy zrobi jak się dowiedzieli że tamten koleś nie jest profesorem i nie zna leku
The Walking Dead [SPOILERY]
Generalnie można rzec że póki co 5 sezon spełnia oczekiwania. Jest zdecydowanie lepszy niż poprzedni. Najbardziej jestem ciekaw tego wątku z tym szpitalem bo wydaje się że to może być niezły motyw
gdy Rick i reszta wracali z Terminous to pokazali tego murzyna ( nie pamiętam jak sie nazywa ) który pomógł Rickowi w 1 odcinku . Jak myślicie jak to z nim rozwina ?
Booxy, jeśli chodzi ci o tego, z którym miał rozmawiać każdego ranka przez krótkofalówkę to Rick zabił go w 3/4 sezonie, gdy go odwiedził, a temu odbiło i chciał zabić Ricka.
Booxy, jeśli chodzi ci o tego, z którym miał rozmawiać każdego ranka przez krótkofalówkę to Rick zabił go w 3/4 sezonie, gdy go odwiedził, a temu odbiło i chciał zabić Ricka.
Morgan nadal żyję, Rick go nie zabił.
tak chodziło o tego Morgana . I z tego co pamiętam to Rick go nie zabił . A jeśli to nie on był pokazany na koniec odcinka gdy wracali z Terminous to kto to byl ? wydawało mi się że to właśnie morgan
To napewno byl morgan i najprawdopodobniej szuka Ricka aby do niego dolaczyc czy cos ?
jak wrażenia po najnowszym odcinku ?
szczerze to szkoda mi Beth. Ciekawe czy Morgan dołączy do ekipy Ricka
Właśnie obejrzałem i odcinek naprawdę dobry, mniej więcej domyśliłem się do czego dojdzie gdy Beth schowała nożyczki i liczyłem na większą rzeźnię, zawiodłem się. Pozostaje czekać do Lutego na kolejny odcinek ;c
Simenous właśnie chwała że do większej rzezi nie doszło... Kolejni bohaterowie do piachu ;___;.
Sorki za pomyłkę z tym Morganem. Ja myślałem, że któryś z grupy, w szczególności Rick lub Daryl nie wytrzymają presji i zaczną strzelać.
Odświeżam na prośbę jednego z użytkowników.
jak wrażenia po nowym odcinku ?
Spoiler .................................................................. szkoda Tairisa . Zmarł trochę w głupi sposób
najnowszy odcinek taki 50 / 50
trochę akcji troche nudy
natomiast kolejny odcinek zapowiada się swietnie
Jak myślicie kto przysłał tego kolesia z końcówki odcinka i kto zostawił im wodę na środku drogi ?
Już nie mogę się doczekać Alexandri jeszcze bodajże 3 odc
Spoiler
Szkoda Tairisa. Jeden z moich ulubionych bohaterów.
Ja Tajrisa nie lubiłem odkąd pamiętam
Witam
jak tam wrażenia po nowym odcinku ?
Chyba mam zawał xD
Miłe zaskoczenie z wyborem ofiar, chociaż jak zaczęło się obracać wokół siekierki, to miałem ciągle nadzieję, że nadgonią komiks jeszcze bardziej z ręką Rick'a