The Walking Dead [SPOILERY]

kolejny raz zapomnieli o najważniejsze zasadzie, DOBIĆ PRZECIWNIKA no, ale z kimś muszą walczyć poza zombiakami :) na tylnej szybie samochodu o ile dobrze pamiętam był krzyż, więc jeśli to jakaś sekta to współczuję blondynie ;p

Oglądam i sezon zapowiada się CIEKAWIE poprzedni był baaardzo nuudny ... ten od początku zawiera akcję i oby było tak do końca

"Musimy coś jeść" ;) i scena z ogniskiem jak sobie smażą ... :)

Kolejny świetny odcinek moim zdaniem. Początek taki jak się spodziewałem, śmiałem się razem z Bobem. Następnie szybkie zakończenie akcji z Terminus i nowy wątek - powrót Daryla, tylko z kim ^^? W trailerze nowego odcinka widać Beth("blondyneczkę" - siostrę Maggie) w jakimś szpitalu, więc pewnie ją uwolnili ale coś poszło nie tak. Trzeba przyznać, że na prawdę się postarali. Nie jest nudno jak to było w 4 sezonie, gdzie koleś przewracał się w 1 odcinku, a wstawał w 3. Tylko czekać na więcej :)

Witam.

Co do ostatniego odcinka to jestem ciekaw co stalo sie z Carol, Daryl z dziwnym niepokojem powiedzial chodź do Carol, coś jej sie stało? Co sądzicie?

Witam.Co do ostatniego odcinka to jestem ciekaw co stalo sie z Carol, Daryl z dziwnym niepokojem powiedzial chodź do Carol, coś jej sie stało? Co sądzicie?

Scena tak zagrana aby trzymała w napięciu a tak naprawdę wyjdzie z krzaków i nic się nie stało :)

Scena tak zagrana aby trzymała w napięciu a tak naprawdę wyjdzie z krzaków i nic się nie stało

Cos czuje ze jej cos sie stało, lub z kims jeszcze ida. Ale przekonamy sie za 2 dni :). Chociaz moze i nie, bo teraz bedzie historia z Beth.

Idą z Beth, przecież widzieli wcześniej te auto które miało z nią powiązanie, śmigneli za nimi i ją uratowali, potwierdzone info.

A jak myslicie, ksiądz pójdzie z nimi? Czy zostanie w kościele?

Co do Beth to ona nie byla sama w szpitalu, wiec jak by uciekła to z tym kimś, przynajmniej tak mi sie wydaje że temu komuś też udało się uciec.

Co do Carol :D Pewnie już w Mecha wsiadła.

A jak myslicie, ksiądz pójdzie z nimi? Czy zostanie w kościele? Co do Beth to ona nie byla sama w szpitalu, wiec jak by uciekła to z tym kimś, przynajmniej tak mi sie wydaje że temu komuś też udało się uciec.

Zginie xD zbyt wielka cipka.

Zginie xD zbyt wielka cipka.

Cos czuje ze to bedzie taka 2ga cipka w grupie, jak ten Eugene :D, chociaz on to jeszcze potrafi strzelic, co prawda najczesciej w bak auta ale jednak :P

najnowszy odcinek trochę nudnawy pewnie dlatego że mało akcji i o losach beth . Znów najciekawsza końcówka gdzie Carol trafiła do tego szpitala co beth

Zaraz sie wezme za ogladanie odcinka i napisze co o nim sadze :)

Edit: Jestem wlasnie po obejrzeniu odcinka. Na moje to Daryl wrocil z Noah do Ricka i ekipy. To w nastepnym odcinku bedzie odbicie Beth i Carol :)

Trochę późno, ale wczoraj jakoś chęci nie miałem. Odcinek niezły, co prawda zaczyna się to samo co w sezonie 4 - każdy odcinek o czymś innym, ale tu wykonanie jest jednak o wiele lepsze.

@Radeon121

Jeśli chodzi o Daryla to już pewne, że z Noah wrócił - w momencie ucieczki się domyśliłem. Biorąc pod uwagę, że co odcinek to temat innej grupy bohaterów to za tydzień będzie Rudy(w trailerze następnego odcinka masz info), potem powrót do Daryla i Noah do grupy Ricka, a jeśli nie uwolnią ich w tym odcinku to pewnie w następnym, ponieważ wypadałaby kolej na Beth i Carol, a że wątek się łączy to pewnie tak będzie :)

Trochę późno, ale wczoraj jakoś chęci nie miałem. Odcinek niezły, co prawda zaczyna się to samo co w sezonie 4 - każdy odcinek o czymś innym, ale tu wykonanie jest jednak o wiele lepsze. @Radeon121Jeśli chodzi o Daryla to już pewne, że z Noah wrócił - w momencie ucieczki się domyśliłem. Biorąc pod uwagę, że co odcinek to temat innej grupy bohaterów to za tydzień będzie Rudy(w trailerze następnego odcinka masz info), potem powrót do Daryla i Noah do grupy Ricka, a jeśli nie uwolnią ich w tym odcinku to pewnie w następnym, ponieważ wypadałaby kolej na Beth i Carol, a że wątek się łączy to pewnie tak będzie

Akurat trailera nastepnego odcinka nie widzialem :) w mojej wersji nie bylo owego, a szukac mi sie nie chcialo. No to poczekamy 2 tygodnie na atak na szpital :). Swoja dorga w scenie jak zlapali Beth, wtedy co sie usmiechnela jak Noah uciekl ma tylko jedna blizne O.o a miala dwie.

10644868_729202547160890_141661461031853

Zaraz sie wezme za ogladanie odcinka i napisze co o nim sadze Edit: Jestem wlasnie po obejrzeniu odcinka. Na moje to Daryl wrocil z Noah do Ricka i ekipy. To w nastepnym odcinku bedzie odbicie Beth i Carol

Nie tyle co odbicie, a przejęcie/dołączenie do nich. Bo miejscówkę mają świetną i doktora, który lubi Beth.

Nie tyle co odbicie, a przejęcie/dołączenie do nich. Bo miejscówkę mają świetną i doktora, który lubi Beth.

Doktor jest spoko, ale co do policjantow to sa chorzy na punkcie pomocy. Za bardzo chca pomoc i to sie przeradza w niewolę.

Ostatni odcinek całkiem niezły, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw pod koniec. No i ładnie Eugene dostał od Rudego :)

Jak dla mnie odcinek słaby. No lepszy niż w 4 sezonie, ale brakowało tego czegoś.

Dla fanów polecam przeczytać komiks. Film opiera się prawie w pełni na komiksie. Jest nawet przedstawione co będzie dalej :)

Jak dla mnie odcinek słaby. No lepszy niż w 4 sezonie, ale brakowało tego czegoś. Dla fanów polecam przeczytać komiks. Film opiera się prawie w pełni na komiksie. Jest nawet przedstawione co będzie dalej

Na tle reszty odcinków z sezonu 5. wypada blado, ale i tak lepiej niż cały 4. więc radujmy się :)

P.S. Bez spojlerów z komiksu proszę ^^