Tibia FACC Aurora

Cześć , szukam osób którzy chcą jutro zacząć grę na serwerze Aurora

Po Roku wybierzemy się do jednego miasteczka itp.

Oczywiście niczego nie narzucam , wszystko wybierze się podczas gry.

trudno bedzie wam cokolwiek zabić, ale to chyba dla was nie problem :)

Normalne że bedzie troszkę ludzi , jak słyszałem że na Pacc są kolejki po 600Osób.

Na roku będą problemy potem troszkę luzu będzie.

Ja moge grac, wbije dzisiaj wieczorem, gdzies o 21:00 - 22:00

Edit - A nie, pacce maja dostep narazie

Też chętnie zagram. Mam pytanie czy jak nie mam PACC to mogę już zrobić na tym serwerze postać, czy dopiero jak otworzą ?

-EDIT-

Dzięki za szybką odpowiedź :)

Też chętnie zagram. Mam pytanie czy jak nie mam PACC to mogę już zrobić na tym serwerze postać, czy dopiero jak otworzą ?

to drugie;]

pewnie też wpadnę, ale te kolejki mnie przerażają, brachol ma pacca i czekał po 40 minut;]

Też chętnie zagram w oczekiwaniu na Darkblood. Na każdym z serwerów jest 1050 ludu :) Tyle wtgrać - powiedział CipSoft :)

Wiadomo coś, o której godzinie startuje server dla FACC ? Bo z tego co się orientuję, to jutro ruszają, ale jakby godzina była znana byłoby jeszcze lepiej :)

The character Phantom Tiddo has been created.

See you in Tibia!

To więc pisać w grze.

moge dojsc do was :D w wakacje kupie pacca to troche poexpie, jak by co pisac nick Daryoo

Też właśnie stworzyłem postać, czekam w kolejce nick Cerson. Mogę grać z wami

Yololololoooooo

od 11 czekam w kolejce i sie nie zalogowałem jeszcze...ja to passuje bo nie mam tyle czasu aby czekać w kolejce 8h

Ja to samo od 11 czekam w kolejce....i jestem teraz od godziny 1 w niej. Jakoś się nie zanosi żebym wszedł do gry teraz

Mogli by zwiekszyc pojemnosc serverow... Zreszta na Faccu wbic to tragedia, bo i tak gracze z Paccem zawsze maja pierwszeństwo...

ja tez sie piszę, nigdy nie grałem w Tibie i czytałem że tam syf itd. same dzieci NEO, ale w pracy nie mogę instalować nawet gier F2P, a że czasami mam sporo czasu (faktury wystawiam z prędkością światła) to postanowiłem pograć (klient tibia Flash) w to to, zakupiłem sobie PACC, czekałem z 30 minut na wejście na serwa i już zrobiłem tutorial ale jakiś demon mnie zabił Oo hehe masakra, znowu czekam na połączenie, dajcie znać jakie miasteczko wybrać i kiedy będziecie grać, z tego co widzę przyda się zgrana paczka bo serwer PVP

Ps. jak na grę w przeglądarce, to nawet spoko wygląda

Pps. nick: Arkadi

Ja jestem 60 w kolejce, pisać swoje nicki aby można było się skontaktować w grze.

Około 15 kolejka ~700 osób, byłem już 200 i debug, wbijam po jakimś czasie a tu liczba 968.. Trochę to przerażające ale cóż, można się było tego spodziewać.Trzeba poczekać aż zwiększą ilość slotów lub ludziom się znudzi.

Jakieś informacje na temat powiększenia maksymalnej ilości osób na serwerze ?

PS nick: No Nejm

ja tez sie piszę, nigdy nie grałem w Tibie i czytałem że tam syf itd. same dzieci NEO, ale w pracy nie mogę instalować nawet gier F2P, a że czasami mam sporo czasu (faktury wystawiam z prędkością światła) to postanowiłem pograć (klient tibia Flash) w to to, zakupiłem sobie PACC, czekałem z 30 minut na wejście na serwa i już zrobiłem tutorial ale jakiś demon mnie zabił Oo hehe masakra, znowu czekam na połączenie, dajcie znać jakie miasteczko wybrać i kiedy będziecie grać, z tego co widzę przyda się zgrana paczka bo serwer PVPPs. jak na grę w przeglądarce, to nawet spoko wyglądaPps. nick: Arkadi

Ten Demon rozpoczyna bardzo fajny łancuch questow dla początkujących, a że gra i tak bardzo dużo osób, to polecam ci je zrobić bo i są całkiem fajne, i dobijesz sobie szybciej level. Tylko czytaj co oni tam piszą, albo jak ci sie nie chce to wbij na tibia.pl i rob te questy z opisem, ale nie polecam takiej opcji.

hmm od 4 godzin jestem w kolejce pierwszy czy to znaczy ze mam buga?