Tibia FACC Aurora

hmm od 4 godzin jestem w kolejce pierwszy czy to znaczy ze mam buga?

Możliwe, ale nie koniecznie

wy sobie jaja robicie z tym czekaniem, maks czekałem 40 minut, ludzie dzisiaj nie wbije nikt kto nie ma PACC

Wbijemy, niedługo bogate dzieci pójdą spać

Wbijemy, niedługo bogate dzieci pójdą spać

to ty chyba nie masz nawet na chlebek z masłem skoro "bogatym dzieckiem' nazywasz ludzi którzy mają 30 zł

Mógłby może ktoś napisać w tym temacie czy dostał się w przeciągu 4 godzin na faccu na serwer ?

to ty chyba nie masz nawet na chlebek z masłem skoro "bogatym dzieckiem' nazywasz ludzi którzy mają 30 zł

Na grę przynajmniej nie mam ochoty wydawać i nabierać się na triczek cipków. Nie lepiej kupić np. bukiet róż dla swojej dziewczyny lub coś w tym rodzaju?

Życie nie skupia się tylko na gejmingu

przeciez te 30zl to jest nic ;d jesli wie sie jak mozna tyle zarobic w 2 dni w internecie przy poswieceniu 2h dziennie :D moze nawet mniej

Mógłby może ktoś napisać w tym temacie czy dostał się w przeciągu 4 godzin na faccu na serwer ?

Żartowniś z Ciebie , czekam od 11 a byłem 200 jak zaczynałem , teraz jestem 11

Na grę przynajmniej nie mam ochoty wydawać i nabierać się na triczek cipków. Nie lepiej kupić np. bukiet róż dla swojej dziewczyny lub coś w tym rodzaju?Życie nie skupia się tylko na gejmingu

nie wiem jak ty ale ja mam i na bukiet kwiatów i na browar w pubie i wahe do mojej furki, no i te 30 zł jak wydam na PACC to nie zbiednieje, więc wyluzuj dzieciaku

nie wiem jak ty ale ja mam i na bukiet kwiatów i na browar w pubie i wahe do mojej furki, no i te 30 zł jak wydam na PACC to nie zbiednieje, więc wyluzuj dzieciaku

To ty wyluzuj bo bez powodu najeżdżasz, napisałem że pójdą spać lecz nie mówiłem o Tobie. Więc nie wiem skąd ta spina.

to ty zaczeles napinac mowiac "bogate dzieciaczk bo maja pacca za 30zł" żenada-.-

pojsc na 2-4 godzin do roboty i miec pacca na 30 dni, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo drogie

Ej ogólnie to miał byś temat w którym ludzie mieli się wpisywać do wspólnej gry a nie jakieś kłótnie czy ktoś ma na pacca czy mnie , moje zdaje to tak że jeśli ktoś chce i ma wydać te 30zł to nie zbiednieje, ludzie miesięcznie płacą za jakieś inne gry i nikt nie narzeka.

O Ku*wa, tekst roku, "Nie kupie Pacca, bo wole kupić bukiet róż swojej dziewczynie" xDDD

Ja chyba właściwie kupie tego Pacca, bo tyle czekać to żenada. Poczekam jeszcze pare dni, i jeżeli nie zwiekszą slotu, to wydam te 3 dyszki. Ogólnie teraz to jest jeszcze wiekszy nacisk na PvP, bo nie dośc że jak padniesz, to tracisz EQ, do tego musisz kolejne godziny na wbicie czekać :P

warcraft, z paccem tez stoisz w kolejkach ;d

Niby tak, ale mając PACCA i stojąc w kolejce zawsze pomijasz tych co graja na Faccu, wiec wbijasz o wiele szybciej

Z dnia na dzień kolejki będą mniejsze. Już widać różnice to za tydzień będzie można grać w miarę dobrze

Tez bym zagral :)

Moj nick to Pan Axantis

(Jesli gildia miala by duzo wiecej czlonkow moglbym zalatwic jakis TS)

Info takie, ze teraz są maintainy serva (chyba) a zaraz po tym jak je wlacza mozna sprobowac wbic bez kolejki ^^

@Edit

w ogole to wbil ktos kiedykolwiek na Faccu?

Bo wbilem 3 minuty po włączeniu serwera i juz jest "niby" 200 osobowa kolejka

Myslalem ze wczesniej robia nas w babmbuko pokazujac kolejke a facci i tak grac nie moga, a teraz to juz jestem pewny.

3 minuty i juz full + kolejka taka, j*bane oszukancze lachudry

ehh daruje sobie ta gre

Ja normalnie wbiłem teraz bez kolejki (mój brat też).

Na FACC ofc.

lol to ja juz nie wiem co oni odwalaja

i tak sobie daruje cipki (nie chodzi o was a o cipsoft)