11 lvl mam Port Royal, dzisiaj o 7 z rana wbiłem bez kolejki
Tibia FACC Aurora
ja 16 lvl juz nick Daryoo tylko ze jakis chujek mnie ubil no i nie logne juz dzisiaj xd
Hah, no teraz PvP jest jeszcze bardziej hardcorowe, twoja postac deda, i musisz czekac kilka godzin xDDD Kurde, chyba tez wbije, ale nie chce mi sie tyle czekac. Ile teraz czekacie, tez tak dlugo jak wczoraj?
Stworzyłem postać "Adrenaliner" =s bo wcześniejsze stworzyłem już na innych serwerach xD. Tak dużo ludzi gra no to ja też się skuszę =d 714 w kolejce hehe
Dodajcie mniue do vipów :<
ja dzisiaj znow czekam od 2h, startowałem jako 700 jestem jako 70 teraz.
Ja kicham, jutro rano sobie wbije ;P
na rooku jest pvp?, nie, nie ?
Nie, nie ma PvP na rooku
O , ok.2 w nocy są dobre kolejki. 40 osób czeka się może 20min ,potem robi się tut , pada przy demonie i czeka się 10min.
38 w kolejce, pasek przeleciał 3 razy i wciąż 38 -.-
@Edit
ok gram, dajcie inva :< Adrenaliner nick =D
O , ok.2 w nocy są dobre kolejki. 40 osób czeka się może 20min ,potem robi się tut , pada przy demonie i czeka się 10min.
Ciekawe, bo wbijałem akurat wtedy kiedy ty, i miałem 350 osób, i ta liczba zmniejszała się po jednego playera na minute. No chyba ze Pacca masz.
Dziwne, już nie można robić postaci na tym serwie? Może ktoś ma do oddania jakiś mały lvl?
Tak się zastanawiałem ;p jeżeli oni zwiększyli expa z 1x do x2 tak? i serwerek jest pełny to co by to było jakby zrobili x10 nawet ja na dłuższą metę bym grał a tak to wciąż się waham ;P
Ja już się loguje, nick: Legendary Sokyre - można zrobić jakieś wypady na hunta
Mi się udało zalogować na nowy server tylko w chwili, kiedy włączyli servery po przerwie technicznej, zrobiłem tutorial, spotkałem się z demonem i byłem 800 w kolejce tak więc najlepiej logować się po nocy, albo z rana.
EDIT: Aktualnie jestem 577 i stosunkowo szybko schodzi, ale pamiętam jak brat próbował się zalogować i 2,5h czekał na 5 miejscu.
Tak się zastanawiałem ;p jeżeli oni zwiększyli expa z 1x do x2 tak? i serwerek jest pełny to co by to było jakby zrobili x10 nawet ja na dłuższą metę bym grał a tak to wciąż się waham ;P
Może zrobią, ale w chwili obecnej jest to nieopłacalne, bo wiele osób kupuje Pacce, by w ogole na ten server wejsc. Najpierw pewnie zwieksza limit graczy.
Dziwne, już nie można robić postaci na tym serwie? Może ktoś ma do oddania jakiś mały lvl?
Musisz mieć postać na innym servie.
Ciekawe, bo wbijałem akurat wtedy kiedy ty, i miałem 350 osób, i ta liczba zmniejszała się po jednego playera na minute. No chyba ze Pacca masz.
Nie , nie posiadam PACC'a choć niedługo chcę kupić.
Wiem że po demonie czekałem z 15-20min ok 3 w nocy, a jak wylogowywałem się o 5 , sprawdziłem jaka jest kolejka i właściwie nie było żadnej.
726 w kolejce ehh ! I jeszcze spotkać się z demonem musze ;/
386 po jakiś 20 minutach =D
jak ktos nie umie zalozyc konta to pamietajcie ze zanim zalozycie musicie miec postac na innym swiecie ;d bo inaczej nie mozna
Pyka ktoś może tera? xD Jak cos to moj nick Szfab, piszcie