Ludzie to jest temat o Tibii i Metinie 2 czyli przez autora nazwanymi najgłupszymi grami świata. Nie piszmy o tym, że praca jest napisana dla niektórych fatalnie. Kilka osób wytknęło kilka błędów i na tym zaprzestańcie chyba, że macie naprawdę kilka dobrych rad dla autora. Ja szczerze jeśli miałbym wybierać między Tibią, a Metinem 2 to bez zastanowienia wybrałbym Tibie. Kilka lat temu nigdy nie powiedziałbym tych słów, ale teraz wiem że grafika nie jest najważniejsza, ba! nawet dla niektórych gier jest to jej atutem tak jak w znanym i lubianym Minecrafcie. Tibia poza niesłychanym klimatem która w tych czasach już jej praktycznie nie ma może posłużyć się super PVP, którą jest jej największą stroną. Dzieci, trolle, neokidy czy jak wy to nazywacie to najgorsza rzecz jaka wstąpiła w te dwie gry i powiem wam, że niedługo Minecraft też będzie zapchany przez dzieci, chociaż i tak już jest ale cóż nie o minecrafcie mowa. Pomyślcie sobie co będzie w przyszłości, z tą falą która się zbliża do Polskiego internetu. Jak temu zapobiec?
Tibia i Metin2 to najgłupsze gry na świecie!
@krstal chyba o to chodzi żeby błędy powytykać. Ma wiedzieć czego nie robić. Może jeszcze napiszemy za niego, co?
@kamikadze112
Pewnie, ale każdy post nie musi tak wyglądać, żeby go krytykować i wytykać błędy.
Napisałem jasno
Kilka osób wytknęło błędy i na tym zaprzestańcie chyba, że macie naprawdę kilka dobrych rad dla autora
@UP @kamikadze112
Przecież to wiadome, że jak wystawiasz tekst na forum to spotka się on z falą krytyki. Autor podobno to wiedział, a i tak stawia na swoje. Ja napisałem (str. 2) co jest dobrze co jest źle. Co ja poradze, że więcej jest złych rzeczy?
15
No to wszystko wyjasnia. Szczesc Boze.
To jest profesjonalny portal/forum dotyczący gier MMO, a nie klub nałogowców, tu nie każdy musi na siłę każdego pocieszać, chciałeś być miły, ale przy tym zachowałeś się niedojrzale, bo jaki sens ma pisanie na tak słaby tekst: "Ale super, zazdroszczę Ci, pięknie to opisałeś, a jakież argumenty, cud miód, kocham Cię :* ". Zrozum, jeżeli ktoś tak pisałby w ten sposób, to autor niczego by się nie nauczył, dalej pisałby beznadziejne teksty bez żadnej poprawy, skąd miałby wiedzieć gdzie popełnia błędy, jeżeli inni użytkownicy nie napisaliby mu tego ? Chłopak ma 15 lat, nie jest dzieckiem które będzie płakało o krytykę Musi być krytyka, żeby była poprawa, dlatego Autorze tego tekstu, nie zniechęcaj się, ogarnij komentarze aby wiedzieć co zrobiłeś źle, i w następnym tekście nie popełniaj tych samych błędów, będę czekał na Twoje kolejne prace, żeby zobaczyć (mam nadzieję) poprawę
Nie,ja wcale nie wychwalam jego pracy,tylko mówię że liczą się chęci,więc chyba mnie nie zrozumiałeś
a może closed topic bo widzę że tu bójka na posty się robi
Te dwie gry są lepsze niż reszta innych. Nie wiem po co ludzie się do nich tak doczepili.

LordZibi, nie wiem na co liczysz. Mod i tak nie zaakceptuje twojego topicu. Nic tylko odkopujesz stare tematy -. -

Witam dziś przedstawię Wam jak to dwie gry mmorpg z uwielbienia przez graczy przeszło do obrzydzenia i wyzwyania tych właśnie tytułów.
Metin2 kilka lat wychwalana,polecana aż do dziś.Metin2 był lubianą grą prze graczy aż do czasu, gdy ludziom gra sie znudziła i przenieśli się na inne tytuły.Odrazu ludzie, gdy przestali grać w metina zaczeli go wyzywać,że ale to głupie grają sami dzieci,boty itd.Sytuacja wygląda tak dziwacznie,że ludzie czasem wyzywają metina, a nadal w niego grają... Myślę,że to wielu graczom gra się znudziła przeszli na nowsze tytuły, to zrozumiałe czas spróbować czegoś nowego.Tylko nie takim kosztem,że odchodzimy z gry i wyzywamy ją od najgłupszych (to, po co w, to grał?).W obecnym czasie nie brakuje ludzi w metinie (nawet tych miłych) oczywiście znjadą się boty, lecz można łatwo się ich pozbyć.Sam zachęciłem swojego brata, aby wrócił do metina, bo kiedyś grał dość długo i lubił tą gre (to czemu, by nie pograł se w wakacje?).Mówi,że gra się nie zmieniła drametralnie, gdyż ogromnej przerwy w grze nie miał, ale nadal gra mu się przyjemnie.Myślę,że w polsce sytuacja z metinem wygląda tak,że gra ma nadal duże grono fanów, lecz ma też anty-fanów, którzy za wszelką cene chca jakby zniszczyć gre.Wiele graczy przenosi się na prywatne serwery dla odpoczynku od neo kidów, czy botów (lecz na privach nie braknie botów w końcu, to ''priv'').Znam ludzi, którzy spory czas grali w metina, lecz po jakimś czasie, im sie znudziło i przeszli do gry Rune Of Magic i napisał do Mnie na gadu gadu,że metin to gó*** i inne brzydkie słowa, a Ja mu na to , że dlaczego wyzywa grę w którą tak długo grał i lubił Ją, a On na to , że gra już w inną ''lepszą'' grę Runes Of Magic i metin2 przy Rom'ie, to głupia gra.Wile ludzi właśnie przeszło z metin2 do Rom'a taka jak wspomniałem przez znudzenie metinem, lecz Rom kiedyś też, im się znudzi, to tylko kwestia czasu.
Tibia pamiętacie tę super grę co?Tibia licząca już 14 lat istnienia .Tutaj jest dość, podobnie jak z Metinem.Tibia, to niegdyś lubiana kilka lat temu gra mmorpg gracze nie patrzyli na grafike (bo, kto patrzy na grafike) grali w tą świetną grę bawali się, jak nikt inny w grze.Do czasu ludzie z wiekiem grali w coraz nowsze gry grafika dla nich była numer 1.Coraz więcej ludzi odchodziło z gry prze grafike zaczeli wyzywać grę, w której sytuacja była podobna.Podam przykład np., gdy grają sobie ludzie w grę mmorpg i dwoje osób rozmawia ze sobą typowy newbie gracz pyta się się tego ''pro'' o kilka rzeczy, których nie wie i tutaj od lepszego pada zdanie "idz grać w tibie".Gracze tak znienawidzili grę do tego stopnia,że uważają ją za najgorszą oceniając ją poprzez grafike lub lata istnienia (14 lat) niektórzy gracze mówią sobie "co? gra ma 14 lat pff, ale syf nie gram w takie starocia".To co sądzą gracze o tibi wystarczy wejść gdzieś na strone z recenzją, czy coś podobnego ludzie wyśmiewają grę, bo, im się nudzi, czy co?
Tutaj zakończę mój pogląd najbardziej Mi chodzi abyście wiedzieli,że metin2 i tibia były normalnymi szanowanymi grami, lecz po czasie się to zmieniło.Odrazu dodam, że nie miałem na celu tutaj nikogo obrazić ani zranić, to tylko Moje zdanie.Dziękuje za uwagę.Wszelkie komentarze mile widziane.