Tibia -Nowy Server

Nexusek mam jedno małe pytanko do ciebie: A co to kogo obchodzi?? myślisz że zaszpanujesz:P

Tak dzieci :)

www.invictus.pun.pl

ts3.ts-poland.pl

kanal 797

haslo: new

ja też zagram chetnie pisz jak cos

Słuchajcie, dogadałem się z Nexusikiem ;) Zmieniamy komunikator gdyż on ma bez ograniczen a jesli wiekszosc bedzie za tsem to sie wykombinuje cos i kupie :) .. narazie wchodzcie tutaj : Ventrillo 2.1.4

ip: 178.19.104.236

port: 1000

Kanał. 04. Nowy

hasło: new

Pozdrawiam

Pozdrawiamy Polska :)

Ja tak samo normalnie zagram. Jak coś pisać na PW lub gg 6006667;p

Chciałbym prosić o namiary na TS-a na gg 8181624 :) (instalka i jak się połączyć) - dawno nie używałem :)

A mózgu kiedykolwiek używałeś, czy też dać Ci namiary? Jak zwykle dużo krzyku i rozejdą się wszyscy po krótkim czasie zapewne ... Na te serwery rzuci się większość graczy tak mi się przynajmniej wydaje, zresztą na wielu fansajtach tibijskich jest wysyp tematów o wspólnym graniu na nowych serwerach. Nie chce wam przypominać czemu większość z nas przestała w tą grę grać ale zrobię to, mianowicie był to boty których dalej nie wyeliminowano . Reasumując nowy serwer - multum graczy + multum botów a i taki mały gratisik mnóstwo dzieci myślących o tym jak o stabilnym otsie ...

A kultury mama nie nauczyła? Być chamem to też nie wyzwanie. ;)

W tej chwili mamy ponad 40 chetnych graczy :)

www.invictus.pun.pl

ts3.ts-poland.pl

kanal 797

haslo: new

dołączam się ;)

Bycie śmierdzącym leniem także nie jest trudne.

Ja kiedyś troche grałem, chętnie bym sobie przypomniał bo dobrze wspominam tą grę. Jako komunikator gorąco polecam TeamSpeak3 płatny ale najlepszy, serwer za darmo bardzo łatwo znaleźć, choć może znalazłby się wśród nas jakiś bogaty gracz który chciał by być fundatorem xD

Bycie śmierdzącym leniem także nie jest trudne.

Kultury jednak bardziej wstyd. Tak jestem leniem i nic Ci do tego. Ładnie i kulturalnie też mogłeś zwrócić uwagę.

Nic tylko czekać aż to wystartuje.

Juz mamy Team speak 3 ts3.ts-poland.pl kanal 797 hasło: new

www.invictus.pun.pl

Uwaga! z uwagi na to że wiele osób narzekało na vt 2.1.4 załatwiony został Ts3 Team speak 3 ts3.ts-poland.pl kanal 797 podkanaly hasło: new

też bym zagrał ale nie ogarniam tej gry tak dobrze i nie wiem czy się nadaje...
hmm ogarnąć tibe jest bardzo łatwo :D mogę w tym pomóc ale spokojnie nadajesz się :D

Tak sie napinacie, a nie wiadomo nawet kiedy wyjdzie ten server. Sam moge grac, pod PvP. Mam nadzieje, że z tych "40" osób, zostanie chociaz z 5

@Down - Ja pier...

@up

a kto tu się napina???