Tibia shadowcores ekipa

Witam.

Poszukuje osoby, bądź też osób do wspólnej gry na ots Shadowcores http://shadowcores.twifysoft.net/.

Do komunikacji głosowej preferuje Raidcalla ew, Skype, poniewaz ts3 nie lubi mojego komputera.

Grałem tu wbiłem jak się nie mylę 160 lvl Sorcerem, w sumie serwer lepszy niż RL(pod względem Online, wieczorami 1600Online), jeśli znajdę chwilę czasu to zagram z toba wyexpił bym sobię Palka :), ale zaznaczam że nie gwarantuję że znajdę czas, praca praca nie pozwala mi na zbyt częstę zagłębianie się w świat gier.

wieczorami 1600Online

że ile? Nie no, trzeba wbić po 22:00 i expić, nie ma co :D

Przetestuje i może zostanę na dłużej :)

Heh klimat jak z dawnych czasów pod depo :P Pełno ludzi i non-stop jakies rozpierduchy. Gra się przyjemnie,aczkolwiek wiadomo ze pk są, ale straty można odrobić szybciej niż na RL :P

No to co ludziska, kto chętny?

Bobberr nick ;) Thais oczywiście :)

a jaki masz problem z ts3, jesli mozna spytac?

W sumie 4-5 lata nie grałem w Tibie :) Bardzo chętnie powrócę chociaż nie obiecuje, że na długo (zobaczymy jak mi się gra przyjmie ponownie). Na razie zrobiłem postać (palladyna który według mnie na otsach jest gównianą klasą postaci ale akurat mam ochotę nim grać) i mam już całkiem niezłe skille, także od jutra expie :) Jeżeli da radę, to proszę żebyśmy rozmawiali jednak na tsie (najlepszy według mnie i prosty)

A no i props za pomysł bo aż się stare czasy przypominają :D

Dobra gitara :P Niech bedzie ten ts3.... :P Moze tym razem bedzie działać...

Jutro w okolicach 11 bede grac, takze dajcie znac co i jak, moj nick to Komuszon.

No i jak gra ktoś;> ?

Ja mogę zagrać paladynem, mój nick - Ksarou Sanchi, lecz też nie wiem czy mnie nie "odepchnie" Tibia, dawno w nią nie grałem.

Ja mogę tylko zaznaczam że znawcą tibii nie jestem więc moge być w plecy xD nick: Brinwall 42 pall

W sumie aż chętkę złapałem, chyba też pogram. Macie tego TS'a? I ewentualnie co tam potrzeba, bo zawsze lubiłem EK'iem pociskać.

P.S. Jak tam jest z monk'ami do skill'owania i z PACC?

Jest offline training. ^^ Ja mam 37 lvl jak narazie.

Dobra ludziska, wpisujcie swoje nicki żeby można było pododawać do znajomych :)

Jak ktoś ma jakiś kanał ts3, niech poda

Tak jak mówiłem Ksarou Sanchi.

Bobberr 50 knight.

w sumie nie mam co robić także też sie skuszę: )

Dobrze , dziś mam wolne więc aktualnie zaczynam grę , prawdopodobnie będzie to Sorc, nick Hansua pisać w Tibi:)

Czy tylko ja zauważyłem dziwne rzeczy na tym serwie? Wczoraj kupiłem eq za 27k, zostało mi 3k dzisiaj poexpilem troszkę wchodzę na marketplace a tam - 22k. Zdziwiony lece do banku pisze hi/balance i znowu 22k pisze, myślę co jest... Zastanawia mnie, czy to jakiś event, czy ktoś mi przelał kasę czy co :D