Ciekawy przypadek. Możliwe że tak.
Tibia shadowcores ekipa
Jak się nie myślę to dostaje się jedno razowo CC za osiągniecie lvl
Dokładnie tak jak mówi kolega wyżej To pewnie stąd ta kasa
Niemniej coś nie możemy się zgrać czasowo panowie i na tego ts. Ale jutro sobota to może się uda
Ew dzisiaj o 15
No do 15 powinienem być aktualnie 59 lvl Sorcerem myślę że dziś 100 wskoczy
jakie macie tam nicki ;3?
O no to skoro tyle osób jest z rana to można tego Ts odpalić. Mój nick Komuszon
jakis skype macie;3?/mi ts nie dziala;3
Mógłby mi ktoś wrzucić swojego ip changera do ściągnięcia? Nie wiem czemu żaden z neta ani ze strony ots'a nie chce mi się pobrać ;x
Ja mam ze strony, może wyłącz antywirusa, usuwa ci go ponieważ traktuje jako zagrożenie(chociaż z drugiej strony mój norton go skanował i nie wykrył niczego podejrzanego) , jesli ktoś już gra to mój Nick: Hansua zaraz 60 lvl wiec jeśli ktoś ma zbliżony możemy poexpić razem
Nick: Simonis Paullus
Klasa to pewnie Knight będzie, bo dopiero zaczynam(choroba mnie zmogła i mam wolne :c). Mam tylko nadzieję, że nie będzie za dużo EKów.
@Up nie ma wiec śmiało rób przyda nam się, cóż ja będę około godziny 17/18
Orientuje się ktoś może jak tu wygląda sytuacja z outfitami?
Jak na RL'u robisz, z tym że niektóre można kupić w Item Shop'ie, ale Outy nic nie dają więc, to tylko 'szpan' ^^
Bronkss 200 MS ale gram 154 EK nick Bronkzz
Kiedyś grałem na tym servie i zostało mi konto, Nick Pytles 89 EK. Ogarnijmy Ts'a
Macie jakiegoś Ts'a ?
Postaram się u znajomego kanał załatwić, może już, może za godzinkę, dwie. Chyba, że mnie ktoś uprzedzi to niech napisze tu adres
Ja niestety już swojego cholerka nie mam, tak więc wybaczcie. Jak znajdzie sie kanał napiszcie tutaj na Forum ja się postaram jak najszybciej zalogować
Ok, załatwiłem. IP TS'a: 31.6.70.185:5000
Nazwa kanału Ekipa ShadowCores hasło: qwertz(narazie byle jak, żeby mi tylko nikt tam z góry nie właził ^^). Ja siedzę na innym TS'ie jak coś to Poke, bo na obu będę.
Gracie wgl?