Tibia shadowcores ekipa

Ciekawy przypadek. Możliwe że tak. :)

Jak się nie myślę to dostaje się jedno razowo CC za osiągniecie lvl :)

Dokładnie tak jak mówi kolega wyżej :) To pewnie stąd ta kasa :) Niemniej coś nie możemy się zgrać czasowo panowie i na tego ts. Ale jutro sobota to może się uda ;) Ew dzisiaj o 15 :)

No do 15 powinienem być aktualnie 59 lvl Sorcerem :) myślę że dziś 100 wskoczy :)

jakie macie tam nicki ;3?

O no to skoro tyle osób jest z rana to można tego Ts odpalić. Mój nick Komuszon :)

jakis skype macie;3?/mi ts nie dziala;3

Mógłby mi ktoś wrzucić swojego ip changera do ściągnięcia? Nie wiem czemu żaden z neta ani ze strony ots'a nie chce mi się pobrać ;x

Ja mam ze strony, może wyłącz antywirusa, usuwa ci go ponieważ traktuje jako zagrożenie(chociaż z drugiej strony mój norton go skanował i nie wykrył niczego podejrzanego) , jesli ktoś już gra to mój Nick: Hansua zaraz 60 lvl wiec jeśli ktoś ma zbliżony możemy poexpić razem

Nick: Simonis Paullus

Klasa to pewnie Knight będzie, bo dopiero zaczynam(choroba mnie zmogła i mam wolne :c). Mam tylko nadzieję, że nie będzie za dużo EKów.

@Up nie ma wiec śmiało rób przyda nam się:), cóż ja będę około godziny 17/18 :)

Orientuje się ktoś może jak tu wygląda sytuacja z outfitami?

Jak na RL'u robisz, z tym że niektóre można kupić w Item Shop'ie, ale Outy nic nie dają więc, to tylko 'szpan' ^^

Bronkss 200 MS ale gram 154 EK nick Bronkzz

Kiedyś grałem na tym servie i zostało mi konto, Nick Pytles 89 EK. Ogarnijmy Ts'a

Macie jakiegoś Ts'a ?

Postaram się u znajomego kanał załatwić, może już, może za godzinkę, dwie. Chyba, że mnie ktoś uprzedzi to niech napisze tu adres :)

Ja niestety już swojego cholerka nie mam, tak więc wybaczcie. Jak znajdzie sie kanał napiszcie tutaj na Forum ja się postaram jak najszybciej zalogować :)

Ok, załatwiłem. IP TS'a: 31.6.70.185:5000

Nazwa kanału Ekipa ShadowCores hasło: qwertz(narazie byle jak, żeby mi tylko nikt tam z góry nie właził ^^). Ja siedzę na innym TS'ie jak coś to Poke, bo na obu będę.

Gracie wgl?