no ja gram wbijaj na ts'a
Tibia shadowcores ekipa
jestem na ts ale nikogo nie widać ;]
31.6.70.185:5000 - Wbijajcie na TS'a, bo tyle osób się oferowało, a we 2 siedzimy.
Odświeżam bo cały czas gramy. Co prawda tyle osób miało być, a raptem 2 grają, z czego w samej grze wrodzoną charyzmą jeszcze 3 zwerbowałem. Na TS'a nie wchodzi nikt bo albo mikro albo inne gó*no ale to tam..
Jak ktoś chce niech mnie doda:
Simonis Paullus
moge się dobić jak przetestuje
Trochę osób już jest w sumie, jeszcze kilka i można gildię własną założyć. TS'a ogarnę więc Jak ktoś chcę pograć z nami to niech da znać i napisze do mnie PW, w temacie albo w grze Simonis Paullus. Dobrze by było 100lvl+
w WEEKEND dojdzie do was drut / sorc.
Boty są legalne.. więc pewnie zaczne bocić już jutro
Gadałem ze znajomymi i dziś założymy gildię. Oczywiście nikt nie ma pomysłu na nazwę, więc zwracam się z prośbą do Was, użytkowników. Liczę na jakieś propozycje, wolałbym żeby nazwa była w języku obcym, ale wiadomo jeśli jakaś normalna to w naszym ojczystym też będzie mile widziana
Jeśli ktoś chce dojść niech mi napiszę na PW nick. Dobrze by było jakby do końca tygodnia każdy chętny wbił 130-150lvl IP TS'a 31.6.70.185:5000 podkanał ShadowCores hasło: qwertz narazie to tak towarzysko jak ktoś chce wchodzić z czasem raczej będzie obowiązkowy. Wiadomo PK/POI/INQ podstawa to komunikacja.
Z góry dzięki za pomoc.
#refresh
Cały czas gramy, kilka osób się zebrało, nie tyle co miało, więc z tego powodu gildia została rozwiązana. Nadal jednak zapraszam chętnych, zawsze to lepiej robić questy, czy PK z kimś ^^ Oczywiście najlepiej żeby każdy kto chcę z nami grać wymęczył sam chociaż ten 100lvl bo bez tego ani rusz. Mój nick w grze: Simonis Paullus
Można jakiś kontakt do was? Grałem w wakacje na serverze i mam bodajże 150+ EK'a i 100+ palków i msów ;P także proszę o dane do TS'a i hasło do kanału
Gra jeszcze ktoś albo czy ktoś chce zacząć pisać nick bronkss potrzebujemy sio albo palków lub MS'ów
Rew szukam nadal ludzi
Gdzie znajde ip changera do tej tibii 10.21?
Na stronie OTS'a
Pozwolę sobie odświeżyć jako iż wróciłem(x2 exp Christmas Weekend). Nick Simonis Paullus, piszcie w grze najlepiej, szukam raczej ludzi do wspólnych hunt'ów, PK również, ale raczej pojedyncze osoby, a nie żadne openki, wary. Gildie się znajdzie albo i nie, bo serwer jest bardzo duży, nadal się rozwija i po prostu wiele ekip się rozsypało w których byłem, więc wolę nie szukać, a robić też nie ma co.
Jak coś trzeba pomóc, EQ załatwić pobloczyć to nie ma sprawy raczej, kilku znajomych polaków też gra ze mną - z forum jest parę osób, ale im więcej tym lepiej ^^
Podbijam

Witam.
Poszukuje osoby, bądź też osób do wspólnej gry na ots Shadowcores http://shadowcores.twifysoft.net/.
Do komunikacji głosowej preferuje Raidcalla ew, Skype, poniewaz ts3 nie lubi mojego komputera.