Mam takie pytanie, czemu służy ten tekst? Chcesz kogoś nakłonić żeby gra w Tibie?Dajesz jakieś głupie argumenty... Nie rozumiem... Porażka.P.Sprzeczytałem jeszcze raz.Wybacz, ze nie napisałem tego odrazu.To jest tak zjebane, że aż mi nie dobrze... Zastanów się nad sobą i oby jak najmniej takich ludzi, którzy potrafią wpłynąć mi na nerwy przez jakiś durny post... Poćwicz musk...
1. Jest to opis, dobrej gry (znienawidzonej przez dzieci które muszą mieć grafikę jak w BF'ie, albo nie mają własnego zdania na temat gier i muszą nienawidzić tibi, "bo tak"), poparty argumentami.
2. To nie ma służyć temu by nakłonić kogoś do gry, tylko poprostu pokazać tej mniej inteligentnej części forum, że Tibia jest jak każda inna gra, a ty lepiej ty poćwicz "musk", a najlepiej się lecz jeśli post może tak zadziałać Ci na umysł. To nie jest wrzuta, tylko prawda, więc dzwoń teraz do lekarza zanim będzie za późno.
3. Hate more
@ topic
Czy tylko ja zauważyłem, że prawie nikt nie daje argumentów, gdy wrzuca na Tibie ? Czyżby brak minusów i trzeba wrzucać, bo inni tak robią ? Ja chętnie posłuchałbym w co grają te osoby, które cisną na tibie ile wlezie. Może w League of Legends, gdzie na East + Nordic nie da się grać, przez Polaków i Ruskich, którzy drą jape do monitora ? Właściwie na West są Francuzi więc tak naprawde zostaje US. A może w "genialnego" minecraft'a zrobionego z kwadracików ? Rozumiem, że twórca gry mógł być artystą i lubić epoke Kubizmu, gdzie panowały figury geometryczne, tylko przypominające rzeczy z codziennego życia.
Co do Ne0 kidów w Tibi, to polecam wejść jednak do gry, gdyż od czasu gdy jest polski metin został same boty ( niestety plaga nie do wytępienia ) i normalni gracze.
Mam nadzieję, że niektórzy jednak zmienią zdanie i nie będą mówili "Tibia jest ch****a", tylko że jest to normalna gra, która im się nie podoba, gdyż ( tu wstaw argumenty )