Witajcie moi drodzy. A więc jednym z moich aktualnych zainteresowań jest LD i trans. Większość pewnie nie wie co to jest, tak więc wytłumaczę, opisze ;>.
Trans - jest to niesamowity stan, każdy z nas ma go kilka razy dziennie, lecz przeważnie słaby. Podczas transu nasze ciało śpi, a umysł pracuje. Nasze fale mózgowe przechodzą wtedy na inną częstotliwość, dlatego wszystko szybciej wchodzi nam do głowy. Jest to stan niesamowitego relaksu. Dodam jeszcze że im głębiej wejdze się w trans, tym jest się w nim mocniej, i odczucia są lepsze. Słyszałem że jest to niebezpieczny stan, że gdy wejdzie się za głęboko, można dostać ataku serca, bądź udusić się. Ja jako astmatyk raz miałem sytuacje ze gdy wlazłem głęboko miałem duszności. ;p musialem wyjść, dostałem delikatnego paraliżu, ale to normalne po transie. Praktykuje Trans od 5 miesięcy, i przydaje się.
LD - CUDO! jest to niesamowite przezycie, które osobiście doznałem TYLKO RAZ W ŻYCIU. LD to innaczej świadomy sen. Zaczne od tego że gdy jesteśmy w śnie, możemy zrobić co chcemy. Możemy zacząć latać, możemy być gwiazdą, mordercą, WSZYSTKO CO CHCEMY, bo jest to nasza podświadomość. Super sprawa, pamiętam to uczucie jak latałem w ld, niesamowite. Problem z Ld jest taki że trzeba uzyskać swiadomość w śnie, tzn. ze spisz, i musisz wiedzieć że spisz, wtedy mówisz sobie "Kurde! ja chce latać", mocno musisz tego chcieć, i wio! ja świadomość uzyskałem przez samouświadomienie, i nie żaluje.
ogólnie pisze tutaj by się dowiedzieć, kto jeszcze praktykuje Trans, bądź LD?