I jeszcze do tego: Pewnie wiecej od ciebie tylko ze na swierzym powietrzu a nie na youtube ...
nie chcesz to nie wierz ale nie musisz przy tym wytykac innych
I jeszcze do tego: Pewnie wiecej od ciebie tylko ze na swierzym powietrzu a nie na youtube ...
nie chcesz to nie wierz ale nie musisz przy tym wytykac innych
Panie pierwfszy a próbowałeś chociaż świadomego snu? Jak nie to sie nie wypowiadaj xD
Jak dlugo po wycieciu byles bez sportu? Mi lekarz nie powiedzial, a czytalem, ze od miesiaca do trzech. Ile to bylo w twoim przypadki? Juz chce zagrac w pilke, ale nie wiem co robic grrrr. (bo tez mialem wycietego robaka).
Szczerze tylko na W-Fie nie cwiczylem na podworku normalnie gralem ;]
Panie pierwfszy a próbowałeś chociaż świadomego snu? Jak nie to sie nie wypowiadaj xD
Troche watpie ze Ty probowales bo od tego tematu to widac bardzo duzo ludzi juz "to" mialo... Ja? nieprobowale (szkoda czasu) a to i tak bujda ^^
@Warn za złamanie punktu 2.4 oraz punktu 2.7 - Kubox66
Najlepiej dac Warna...
Świadomy sen miałem (nawet dzis rano) OOBE Tak 1.5 tygodnia temu i jak nie chcesz spróbować to za przeproszeniem wy***rdalaj z tego tematu bo widocznie jesteś dresem i nie rozumiesz jednej rzeczy- nie wiesz, nie pisz. Cyas!
Nie używaj wulgaryzmów! Staraj pisać grzeczniej! - Kubox66
LD przeżywam dość często, teraz zastanawiam się nad OOBE. Ponoć to działa i ma się dobrze, a ludzie mówią że to z jednej strony może być niesamowicie pozytywne doznanie, ale z drugiej też może odbić się mocno na psychice. Czas pokaże, czy zaryzykować było warto.
Witajcie moi drodzy. A więc jednym z moich aktualnych zainteresowań jest LD i trans. Większość pewnie nie wie co to jest, tak więc wytłumaczę, opisze ;>.
Trans - jest to niesamowity stan, każdy z nas ma go kilka razy dziennie, lecz przeważnie słaby. Podczas transu nasze ciało śpi, a umysł pracuje. Nasze fale mózgowe przechodzą wtedy na inną częstotliwość, dlatego wszystko szybciej wchodzi nam do głowy. Jest to stan niesamowitego relaksu. Dodam jeszcze że im głębiej wejdze się w trans, tym jest się w nim mocniej, i odczucia są lepsze. Słyszałem że jest to niebezpieczny stan, że gdy wejdzie się za głęboko, można dostać ataku serca, bądź udusić się. Ja jako astmatyk raz miałem sytuacje ze gdy wlazłem głęboko miałem duszności. ;p musialem wyjść, dostałem delikatnego paraliżu, ale to normalne po transie. Praktykuje Trans od 5 miesięcy, i przydaje się.
LD - CUDO! jest to niesamowite przezycie, które osobiście doznałem TYLKO RAZ W ŻYCIU. LD to innaczej świadomy sen. Zaczne od tego że gdy jesteśmy w śnie, możemy zrobić co chcemy. Możemy zacząć latać, możemy być gwiazdą, mordercą, WSZYSTKO CO CHCEMY, bo jest to nasza podświadomość. Super sprawa, pamiętam to uczucie jak latałem w ld, niesamowite. Problem z Ld jest taki że trzeba uzyskać swiadomość w śnie, tzn. ze spisz, i musisz wiedzieć że spisz, wtedy mówisz sobie "Kurde! ja chce latać", mocno musisz tego chcieć, i wio! ja świadomość uzyskałem przez samouświadomienie, i nie żaluje.
ogólnie pisze tutaj by się dowiedzieć, kto jeszcze praktykuje Trans, bądź LD?