Pewnie masz win 10?
win 7 :s ale tamten problem zażegnałem , teraz mam nowy error "0xc000007b".
Pewnie masz win 10?
brak jakis sterownikow lub bibliotek dx.
brak jakis sterownikow lub bibliotek dx.
Tyle wiem, ale sprawdzałem, próbowałem różnego rodzaju sposobów i nic, trudno.
Też zacznę grać ale mam dylemat między tankiem a łucznikiem .
Też zacznę grać ale mam dylemat między tankiem a łucznikiem .
Tank mile widziany @CicutaVenenum moze cos bedzie na reddedicie?
Fajnie, że zaczynacie/wracacie do gry, im więcej rodaków tym raźniej Jakby co, to w gildii jesteśmy ciągle otwarci na nowych członków, nie wymagamy niczego poza kulturą i sami gramy na luzie, na każdych levelach, więc jest nawet łatwiej znaleźć drużynę na dungeony/misje/exp w razie czego, no i zawsze służymy radą (35 członków obecnie). O naszym Discordzie nie wspomnę, bo to już będzie zakrawało o spam, ale w razie czego jest dla wszystkich - bez względu na przynależność gildyjną. W końcu nie widziałbym nic złego, gdyby było ich więcej niż dwie, z czego jedna praktycznie nieaktywna. Zainteresowanych odsyłam do mojego opisu a wszystkim wam życzę powodzenia w expaniu!
Ja bym chętnie zagrał ale nie wiem na jakim serwerze gracie
Ja bym chętnie zagrał ale nie wiem na jakim serwerze gracie
Śmiało Prawdopodobnie wszyscy grają na [EU] Fedimian niepisaną zasadą, gdyż to jedyny serwer europejski.
To zaczynam
To zaczynam
Tylko prosze wziąć pod uwage ze populacja gry to ok. 3-4k online, ale nie serwera EU, tylko wszytskich serwerow regionalnych na raz.
Dla mnie się liczy dobra zabawa a nie ile ludzi będzie
Dla mnie się liczy dobra zabawa a nie ile ludzi będzie
Zgadza sie, masz racje. Mam 600h przegrane w Tosa, ale ja juz rzucam recznik. Gra dla mnie za malo ludzi, a jak nie ma ludzi to nie ma zabawy. Oczywiscie gram dla zabawy i relaksu po pracy, ale nie mam tyle czasu aby go marnowac czekajac 30min na dungeona. Po za tym dalej developerzy nie wspominaja co z ograniczeniami handlu, oraz o AH.
Ja poczekam do czasu tej nowej aktualizacji i zobaczę jak się sytuacja rozwinie.
2x more online
Zaczyna ktoś od zera ? Bo właśnie ja wczoraj zrobiłem postać.
Jak macie jakiś ogarniętych ludzi lub gildie to dajcie znać na PW
Jednak sie mylilem co do tworcow i odwalili 'kawalek dobrej roboty'. Jeszcze duzo pracy i byc moze kolejny duzy patch znowu podwoi populacje.
Zaczyna ktoś od zera ? Bo właśnie ja wczoraj zrobiłem postać. Jak macie jakiś ogarniętych ludzi lub gildie to dajcie znać na PW
Wbijajta. Zawsze ktos jest, a jesli nie ma to mozna pytac na czacie glosowym.
Ogarnąłem już wszystkie bugi, więc na dniach możecie spodziewać się mnie na discordzie Jak aktualnie wygląda wasza sytuacja z lvlami i jakimi klasami gracie?
A to roznie wyglada, nie ktorzy zaczeli dopiero, az ok do 100-280lv. Ogolnie sprawa wyglada tak ze wiekszosc gra solo, lub komunikuje sie na czacie discorda, garstka siedzi na glosowym. Ale spokojnie w koncu trzeba bedzie sie zgrac bo po 100lv juz nie tak kolorowo
Witam, również zacząłem grać, na ten moment swordsman 20lvl pod tanka, preferuje raczej grę solo, ale jak wiadomo dungi solo odpadają, jeśli mogę prosić o dodanie do znajomków, nick: Tazzoo, na discorda szczerze mówiąc będę wchodzi w razie konieczności, czy podczas robienia dungów, jeśli to komuś nie przeszkadza, jeszcze raz proszę o dodawanie do znajomków.
Macie jakąs gildię czy coś, bo zagrałbym w grupie, gdyż raźniej. Mam 40+ Priecha, celuje w inkwizytora, ew paladyna/monka.