Tree of Savior od ZERA

Pewnie masz win 10?

win 7 :s ale tamten problem zażegnałem , teraz mam nowy error "0xc000007b".

win 7 :s ale tamten problem zażegnałem , teraz mam nowy error "0xc000007b".

brak jakis sterownikow lub bibliotek dx.

brak jakis sterownikow lub bibliotek dx.

Tyle wiem, ale sprawdzałem, próbowałem różnego rodzaju sposobów i nic, trudno.

Też zacznę grać ale mam dylemat między tankiem a łucznikiem .

Też zacznę grać ale mam dylemat między tankiem a łucznikiem .

Tank mile widziany :)@CicutaVenenum moze cos bedzie na reddedicie?

Fajnie, że zaczynacie/wracacie do gry, im więcej rodaków tym raźniej :D Jakby co, to w gildii jesteśmy ciągle otwarci na nowych członków, nie wymagamy niczego poza kulturą i sami gramy na luzie, na każdych levelach, więc jest nawet łatwiej znaleźć drużynę na dungeony/misje/exp w razie czego, no i zawsze służymy radą (35 członków obecnie). O naszym Discordzie nie wspomnę, bo to już będzie zakrawało o spam, ale w razie czego jest dla wszystkich - bez względu na przynależność gildyjną. W końcu nie widziałbym nic złego, gdyby było ich więcej niż dwie, z czego jedna praktycznie nieaktywna. Zainteresowanych odsyłam do mojego opisu a wszystkim wam życzę powodzenia w expaniu!

Ja bym chętnie zagrał ale nie wiem na jakim serwerze gracie :D

Ja bym chętnie zagrał ale nie wiem na jakim serwerze gracie  

Śmiało :) Prawdopodobnie wszyscy grają na [EU] Fedimian niepisaną zasadą, gdyż to jedyny serwer europejski.

To zaczynam :D

To zaczynam 

Tylko prosze wziąć pod uwage ze populacja gry to ok. 3-4k online, ale nie serwera EU, tylko wszytskich serwerow regionalnych na raz.

Dla mnie się liczy dobra zabawa a nie ile ludzi będzie :)

Dla mnie się liczy dobra zabawa a nie ile ludzi będzie 

Zgadza sie, masz racje. Mam 600h przegrane w Tosa, ale ja juz rzucam recznik. Gra dla mnie za malo ludzi, a jak nie ma ludzi to nie ma zabawy. Oczywiscie gram dla zabawy i relaksu po pracy, ale nie mam tyle czasu aby go marnowac czekajac 30min na dungeona. Po za tym dalej developerzy nie wspominaja co z ograniczeniami handlu, oraz o AH.

Ja poczekam do czasu tej nowej aktualizacji i zobaczę jak się sytuacja rozwinie.

2x more online :)

Zaczyna ktoś od zera ? Bo właśnie ja wczoraj zrobiłem postać.

Jak macie jakiś ogarniętych ludzi lub gildie to dajcie znać na PW

Jednak sie mylilem co do tworcow i odwalili 'kawalek dobrej roboty'. Jeszcze duzo pracy i byc moze kolejny duzy patch znowu podwoi populacje.

Zaczyna ktoś od zera ? Bo właśnie ja wczoraj zrobiłem postać. 

Jak macie jakiś ogarniętych ludzi lub gildie to dajcie znać na PW 

https://discord.gg/8GmQzZ

Wbijajta. Zawsze ktos jest, a jesli nie ma to mozna pytac na czacie glosowym.

Ogarnąłem już wszystkie bugi, więc na dniach możecie spodziewać się mnie na discordzie :) Jak aktualnie wygląda wasza sytuacja z lvlami i jakimi klasami gracie?

A to roznie wyglada, nie ktorzy zaczeli dopiero, az ok do 100-280lv. Ogolnie sprawa wyglada tak ze wiekszosc gra solo, lub komunikuje sie na czacie discorda, garstka siedzi na glosowym. Ale spokojnie w koncu trzeba bedzie sie zgrac bo po 100lv juz nie tak kolorowo :)

Witam, również zacząłem grać, na ten moment swordsman 20lvl pod tanka, preferuje raczej grę solo, ale jak wiadomo dungi solo odpadają, jeśli mogę prosić o dodanie do znajomków, nick: Tazzoo, na discorda szczerze mówiąc będę wchodzi w razie konieczności, czy podczas robienia dungów, jeśli to komuś nie przeszkadza, jeszcze raz proszę o dodawanie do znajomków. :)

Macie jakąs gildię czy coś, bo zagrałbym w grupie, gdyż raźniej. Mam 40+ Priecha, celuje w inkwizytora, ew paladyna/monka.