Tree of Savior - Temat ogólny

Nie zamierzam więcej tego komentować, po prostu jesteś głupi i dajesz na to mnóstwo przykładów, szkoda że się nie zastosowałeś do mojej prośby, po prostu musimy Cie zacząć olewać zamiast Cie karmić.

Wszystkim którzy potrzebują jakiejś porady czy odpowiedzi, też tak polecam postąpić.

Ogólnie rzecz biorąc ludziom odpala po nawet 20-30 razach więc nie ma co się poddawać i odpalać do skutku :) !

Gramyyy póki jeszcze serwery otwarte :D Przyzwyczajenie robi swoje i nie wiem jak to będzie gdy zamknął serwery..

No sposób działa w 100% wystarczy go zastosować :).

bez żadnego bezsensownego usuwania plików

Dlatego chwalmy nagły szał uczelniany, gdzie nie specjalnie jest chęć i czas na ToSa :P Cookie :D
Ja już czekam na OB, klasę już wybrałem. Tylko ten czas oczekiwania :F

Questy nie są pobugowane, ludziki po prostu nie umieją ich zrobić. Wiele razy ktoś pisał do mnie, czy mówił na tsie, że quest pobugowany, nie ma co robić, po czym sam dochodziłem do questa i spokojnie go robiłem, potem mówiłem danej osobie jak go zrobić i nagle nie był zbugowany...

Czesc questow ma jakis wymog aby go wypelnic np lvl postaci, a czesc jest po prostu zlagowana. Nic wiecej. Wlasnie mam 41lv i grinduje na Chapelu aby wbic 42lv bo questa od tego poziomu mozna wykonac.

Czesc questow ma jakis wymog aby go wypelnic np lvl postaci, a czesc jest po prostu zlagowana. Nic wiecej. Wlasnie mam 41lv i grinduje na Chapelu aby wbic 42lv bo questa od tego poziomu mozna wykonac.

Ja w chapel byłem na 34 lvl i padłem z 2 razy na bosie(tym necromanta czy co to bylo) na ostatnim piętrze, nie ma żadnej restrykcji lvl

a wróciłem poźniej tam na 40(zapomnialem kilkanastu questów po drodze więc się wróciłem) i dałem sobie rade.

Hmm czyżbyśmy dostali ToSa szybciej niż się wszyscy spodziewali jeszcze może w tym roku ? Kiedyś był q'a z twórcami i podobno official relase miał być na całym świecie w jednej chwili . Kor już startują o ile to nie fake https://www.facebook.com/brasiltreeofsavior/photos/a.465319686930000.1073741827.464861773642458/784162745045691/?type=3&theater

Hmm czyżbyśmy dostali ToSa szybciej niż się wszyscy spodziewali jeszcze może w tym roku ? Kiedyś był q'a z twórcami i podobno official relase miał być na całym świecie w jednej chwili . Kor już startują o ile to nie fake https://www.facebook.com/brasiltreeofsavior/photos/a.465319686930000.1073741827.464861773642458/784162745045691/?type=3&theater

Open beta ale 60% contentu jeszcze im wisi dodać.

Koreańska wersja jest kilka update'ów do przodu z naszą, polecam sobie sprawdzić obie i porównać jak bardzo my jesteśmy w tyle.

A może to jednak w tej open becie dodadzą cały pozostały contnet, kto wie -_-

Ja bym nie był tak optymistycznie nastawiony bo beta to jednak beta. ;)

Wiesz to niby tylko moja teoria spiskowa ale nie dziwi cię to że kr od dłuższego czasu nie mają kolejnej cbt ? Kolejna sprawa że niby obecnie mamy cbt ale dostać się do niej mógł każdy , a służyć może ona miała wyłącznie za stress test wytrzymałości serverów . Dokładnie wiedzą ile kont zostało wydanych i wątpie że podczas startu będzie dużo większy onlinej niż przy starcie cbt2 . Niby wisi spora część contentu , bazowo miało być 500lvl i 80 class podczas premiery tyle że w takim tempie to jeszcze byśmy dłuugo poczekali . Po co dawać na normalnych rate od staru takie capy skoro ludziom trochę zejdzie by to wbić , można to dodawać w trakcie ( a dudki na cs już zbijać ) . Gdzieś widziałem r6/r7/r8 skille alchemika , a z tego co mi wiadomo już są zrobione a nie ujawnione classy r8 więc w teori mają do r10 już content zrobiony .

Tyle że jak zapewne wiesz bo siedzisz w tym burdelniku trochę czasu to z OBT wiele produkcji nigdy nie wychodzi .

Wszystko wyjaśni się na G-STAR 12 listopada, gdzie będzie nowy trailer oraz na pewno nowe informacje dotyczące gry. IMC musi powoli zacząć zarabiać na grze, w końcu robią ją od 2010 roku.

Co do klas to myślę że r8 dadzą na open bete, żeby pojawiła się klasa Templar i żeby dało się tworzyć gidię.

i tworzyc party ^^ Bo to cyrk ze pt przed bugiem dziala, a po juz nie. Serwer nr 3.

Przecież nasza wersja będzie szła równo z wersją KR, tylko nie weszło to jeszcze w życie. Ani nasz kontent nie jest inny ani nic, jedynie język i to właśnie wyróżnia ToS! Korańce poszli po rozum do głowy i wypuszczają wersję KR i INT prawie na równi a nie jak to zawsze bywało czekanie kilka lat.

Ich wystartuje w Grudniu a nasza obstawiam w styczniu ;)

"we got the patch from 10/28 and 10/30 last tuesday, that's only 4 days, if i had to guess, i would say we are getting this patch in tomorrow's maintenance ."

Wie ktoś gdzie można znaleść (o ile w ogóle coś takiego jest) spis mobów jakie występują w danych lokacjach?

@rzycufka

http://www.tosbase.com/database/monsters/

Nie wiem czy to Cię ratuje, ale próbowałem :P

http://www.tosbase.com/game/world-map/

Wybierasz mape i masz pełną skalę mobów które się tam znajdują.

Pamiętaj jednak że strona ta jest robiona przez FANÓW, a nie przez Twórców, także niektóre lokacje nie są zapełnione lub nie ma pełnych danych. Gra jest dopiero w becie zarówno u nas jak i w Korei.

Spokojnie jednak można powiedzieć że mapy do lvla 100, może nawet 150 są przeważnie dobrze uzupełnione.

Obecna beta jest na serwerach NA?

Ma ktoś jeden kluczyk i mógłby go podarować? Pytam bo chciałbym zagrać w tą grę ze znajomym. Mam nadzieje że nie trafi się ktoś taki jak pan materialista miroll który za darmowy kluczyk żąda pieniędzy.

na g2a masz za 27zl. cena nie jest juz tak wygorowana.

To już wole poczekać aż się closed beta zakończy