Market raz działa raz nie działa(po prostu za duże obciążenie i czasami sie zacina)Shout chat przestał mi działać wczoraj, a gram już koło 41 godzin(może dziś już będzie działać)Party i whisper nie działają, ogólnie party ma parę bugów kilka które da się rozwiązać podczas gry i z parę których się nie daTo kup sobie tp jak ci te skille nie działają,problem solvedSystem friendów może działa może nie, ale ludzi zazwyczaj nie przyjmują zaproszeń od nieznajomych.Ja akurat nie mam żadnych problemów z grą, tylko 1 dnia były mega lagi i masa błędów,następnego grałem bez problemów z 30-120 fps.optymalizacja jest ok,bo nie mam jakiegoś super pro kompa a gra się nawet nie zacina na maks detalach.Kod zamiast dialogów sporadycznie jest,w ciągu 41 godzin widziałem chyba z 3-4 itemy z kodem.żadnych tekstur skopanych nie widziałem.Wszystkie Questy działają, zrobiłem od 1 do 65 wszystkie questy po drodze.Z złymi opisami się nie spotkałem.Coś jeszcze panie testerze od 7 boleści?
Jeden gorszy od drugiego, ręce się załamują jak się patrzy na takie komentarze :C....
Dlaczego ludzie którzy nie mają nic sensownego do napisania w ogóle się udzielają...?
- AH (marketplace jak kto woli) jest sprzężony z czatem i jak czat pada, to pada AH. I nie, nie pisz bzdur 'raz działa a raz nie'. Nie działa jak cytowany kolega napisał 90% czasu.
- System friendów nie działa od początku.
- Optymalizacja jest w porządku, jeżeli masz słabego kompa = masz lagi. Zawsze tak było i nie wiem co w tym dziwnego. (Ja gram na 4 letnim laptopie i gram na około 60 fpsach, więc nie płaczcie więcej o optymalizacje).
- Jest kilka zbugowanych questów, kilka z nich nawet od czasów pierwszej iCBT, niestety nic z tym nie można zrobić, możecie ewentualnie poszukać 'tymczasowych fix'ów' na forum czy reddicie.
- Włączanie gry jak i opisy wynikają z błędów przy tłumaczeniu plików krCBT na angielską. Nic się na to nie poradzi, trzeba czekać na hotfixy. Poza tym to nie są jakieś istotne błędy, wbić się spokojnie da bez żadnych poważnych problemów.
Jak ktoś ma jeszcze potrzebe na klucz, zapraszam na priv, i nie róbmy z tego tematu jakiegoś 'szukam/kupie/zamienie/oddam'...