Tree of Savior - Temat ogólny

Tylko ze juz polacy ustalili ze orsha.

Wszyscy brazylijczycy już mają do niego dostęp zablokowany? Słodki jezu na wrotkach....

Albo mi sie wydaje czy trollowanie sprawia Ci przyjemnosc?:) Udawaj dalej malo sprytnego, bo doskonale wiesz o co chodzi, ale i tak probujesz z kogos zrobic idiote. Daj sobie spokoj z glupimi komentarzami.

Tylko ze juz polacy ustalili ze orsha.

To naprawde ciekawe co piszesz, bo wiesz jestem polakiem a nic nie ustalałem?

Co więcej tu na forum nie ma żadnych śladów o tych ustaleniach więc o czym tu jest mowa?

Usatileś z kumplem Sebą na który serwer idą wszyscy polacy?

Ogólnie @DyingLight rozmawiał ze mną a ja powiedziałem, że jako Gildia idziemy na Orsha :P Nie wiem czemu ujął to jako "Wszyscy", ale to pewnie pomyłka mała :D

@magnum

Jeśli z kumplem szukacie większej gildii to zapraszam do Frigoris ;)

Zaś BR mnie nie bolą aż tak bardzo a dlaczego? Ponieważ ze startem serwera EU i tak się przeniesiemy hyhy

@ShadowSkillA co mam tutaj reklamowac inne polskie spolecznosci co bd graly na tym serwerze? Jak cos nie w paski to zapraszam na inny serwer. Nic na sile. Kolejny toksyczny sie znalazl.

@Cookiezz Nie tylko z toba pisalem na ten temat i nie tylko wasza spolecznosc tam idzie. Mmorpg.org.pl nie jest jedynym forum w Polsce. A przypadkiem nie macie juz nadmiaru ludzi? i reszta bedzie musiala czekac grube tygodnie na miejsce w gildii?

A co mam tutaj reklamowac inne polskie spolecznosci co bd graly na tym serwerze? Jak cos nie w paski to zapraszam na inny serwer. Nic na sile. Kolejny toksyczny sie znalazl.

No nie wiem kto tu jest toksyczny.

Rozumiesz różnicę pomiędzy:

"Frigoris idzie na Orsha" a

" Tylko ze juz polacy ustalili ze orsha " ???

No chyba że Frigoris to jednak wszyscy polacy -to wtedy przepraszam

I tak jest bardzo istotne żeby wszystkie polskie społeczności grały na jednym serwerze. tym bardziej ze tak czy siak przeniosą się na serwer Eu jeśli taki kiedyś powstanie - a co jest dość prawdopodobne po tym wątku

https://forum.treeofsavior.com/t/eu-server-location/155822

btw odnośnie innych forów -to śledze 2 największe fora o Tree of Savior w polsce, oba są martwe i NIC nie ustalały

Nie bd z toba dyskutowal przyjacielu. Najpierw przeczytaj 8 razy co napisalem, a potem komentuj. Napisalem ze rozmawialem nie tylko z Frigoris, to po pierwsze i ze owe forum nie jest jedyne w polsce. Jesli chcesz kontynuowac ta dyskusje to oznaka znudzenia i checi klotni.

Jeszcze gra nie ruszyła, a już polacy kłócą się o ToSa. Ogółem jeżeli ping nie będzie przeszkadzać przy większych pvp, to zostane na US. Wszyscy polacy niechaj idą gdzie chcą, ważne aby się dobrze bawili.

Na mmorpg.org.pl dzien bez klotni dzien stracony. Dlatego staram sie rzadko odwiedzac to miejsce. Bedzie darmowy transfer dla kazdego founderowca wiec kazdy zagra gdzie chce.

Udawaj dalej malo sprytnego, bo doskonale wiesz o co chodzi, ale i tak probujesz z kogos zrobic idiote.

Nic nie próbuję, to po pierwsze. Po drugie to ty tu siejesz frement w stylu "bo polacy idą na orosh, olaboga, niech BR spada na drzewo". To gra (jak na razie) z globalnymi serwerami. Z tego co kojarzę, to podczas cbt brazylia dostała własne serwery, więc może i tym razem tak będzie - nie wspominając, ze jest szansa na serwer EU. Trzy - "większe społeczności" niewiele ustalały, przynajmniej na oficjalnym forum ToS, takoś nic mi nie wiadomo, że przejmujemy jakiś serwer

Nie bylo mowy o jakims przejeciu serwera -.-,nie bylo mowy zeby BR spadali na drzewo -.-. Zle mnie zrozumiales, wybacz za wprowadzenie w blad :)

Czyli krótko mówiąc:

wyprowadzasz niczym nie poparte oświadczenia" Tylko ze juz polacy ustalili ze orsha "

Nie chcesz dostarczyć żadnych dowodów na poparcie swoich słów

Zakładasz -że każdy kto przeczyta twojego posta powinien go przyjąć za pewnik, BO TAK

Natomiast jeśli ktoś (czyli ja) ma czelność kwestionować twoje słowa -to niechybnie jest trolem i "wywoływaczem kłótni"

No jasne -przecież mogłem potakiwać szlachetnemu przyjacielowi, mości panu Dying Light

Możesz nie odpowiadać bo dyskutuję tylko z osobami na poziomie

btw gbyby Cookiezz napisał tu od razu że Frigoris zdecydowało się że idzie na Orsha -to ja też bym poparł by tam poszła cała społeczność. (jako że obecnie jest tylko jedna multigildia zainteresowana ToS, a większość przechyla szalę wyboru)

Drązysz i drążysz i dalej nie doczytales moich wypowiedzi. Caly czas usilnie omijasz jedna istotna kwestie. Po za tym nikt mi nie musi wierzyc, w sumie moja opinie mozesz uznac jako sugestie.

PS. Rozmawiałem z paroma ekipami z poza mmorpg.org.pl ( tak, zgadza sie, istnieja inne fora w polsce, wow... ) i tez sie deklarowali ze zagraja na tym samym serwerze. To wlasnie ta kwesita o ktorej zapominasz dodac w swoich wypowiedziach.

Wobec tego cb tez przepraszam ze Cie urazilem.

Ps2. Z tym mości panem przesadziles xD

Panowie przestańcie walczyć w tym temacie tylko powalczcie na brazylijczyków jak tak bardzo chcecie z nimi dzielić spoty o expa

albo jak wam dadzą takich do dunga to GL

dobrze że polacy idą na Orshę bo to w sumie tacy brazylijczycy europy

Novasociety idzie na Orsha? Dobrze wiedzieć który serwer skreślić z listy :)))

@Maqes dokładnie, z dala od naszego 'polaczkowego' podwórka z NS
Za kilka godzin zaczynamy :)

Miroll bardzo dobrze...już się balem ze Orsha będzie noobowski serwerem ale jak ciebie tam nie będzie to kamień mi z serca spadł i będę mógł spokojnie grac

Haaaaaaaaa, budzik miałem ustaiwiony na 7:50 ale jakimś cudem nie zadzwonił

teraz okazało się że launch ma delay i zajmie im to max 4 godziny :)

Poczekamy, zobaczymy jak narazie dali info że będzie delay trochę przed czasem startu a nie po, a i tak ludzie niezły sht-storm robią, to widzę że community pl w większości idzie na Orshe ?

Ja wybieram się na ten 2 serwer. Jak są jakieś HC ogary tutaj i chcą wspólnie popykać i ogarnąć mnie z tą grą to pw :v

https://forum.treeofsavior.com/t/temporary-eu-server-in-preparation/157179