Już wiem w czyjej gildii nie wyląduję.
Jestem niezmiernie szczesliwy z tego powodu. Zbyt dobry jestes dla nas i... Problematyczny. Bo ja w tym co napisalem nie zauwazylem problemu.
Już wiem w czyjej gildii nie wyląduję.
Jestem niezmiernie szczesliwy z tego powodu. Zbyt dobry jestes dla nas i... Problematyczny. Bo ja w tym co napisalem nie zauwazylem problemu.
Bo ja w tym co napisalem nie zauwazylem problemu
A ja i owszem - grałem w sporo różnych gier i z doświadczenia wiem, że to nie może się skończyć zbyt dobrze. Prędzej czy później któryś z dobrych kumpli popełni decyzję, która się komuś nie spodoba i cały piękny plan w krzaki. Tym bardziej trochę głupio nie wiedzieć z kim tak naprawdę ma się do czynienia. Bo co jeśli hipotetycznemu Jaśkowi i Markowi jakaś osoba się podoba, ale za to Januszowi już nie? Rosyjska ruletka online normalnie. Ale jeśli ciebie cieszy fakt, że koleś, który wbił lvl cap w cbt omija twoją gildię to spoko. pocieszę inne polskie gildie - w ogóle nie biorę was pod uwagę. Smutne, ale 3/4 polskiego community wszelakich mmo narzeka na turków/brazylijczyków/rosjan samemu lepszymi nie będąc.
Tak w ogóle to jakie macie już lvle?
80lvl. Highlander.
A ja i owszem - grałem w sporo różnych gier i z doświadczenia wiem, że to nie może się skończyć zbyt dobrze. Prędzej czy później któryś z dobrych kumpli popełni decyzję, która się komuś nie spodoba i cały piękny plan w krzaki. Tym bardziej trochę głupio nie wiedzieć z kim tak naprawdę ma się do czynienia. Bo co jeśli hipotetycznemu Jaśkowi i Markowi jakaś osoba się podoba, ale za to Januszowi już nie? Rosyjska ruletka online normalnie. Ale jeśli ciebie cieszy fakt, że koleś, który wbił lvl cap w cbt omija twoją gildię to spoko. pocieszę inne polskie gildie - w ogóle nie biorę was pod uwagę. Smutne, ale 3/4 polskiego community wszelakich mmo narzeka na turków/brazylijczyków/rosjan samemu lepszymi nie będąc.
Mam zaufanych ludzi od 5 lat. Spokojna twoja rozczochrana. Narzekaj dalej to nawet ruscy cie nie przyjma.
30 + lvla Swordsmana z circlem drugim. Ja na godzine grania dwie godziny siedze i czytam co wybrać czy Cataphracta czy Shinobi, bo pojawiły się w końcu ciekawe buildy. W zasadzie pójdę chyba w shinobi bo w RO byłem specjalistą od cicady.
Ja dzisiaj wbilem 84 i w koncu upragnionego cataprahte. Jak narazie jest super. Earth wave na cataprahcie robi ladna sieke
Ja prawdopodobnie w srode zaloze gildie, ew. w czwartek. Zalezy od moich sil witalnych bo mam nocne zmiany. PS.Nie naleze do Frigoris jakby co.
Jak do tego czasu będziesz miał 200 lvl templarem i 10kk to gz ;]
Narzekaj dalej to nawet ruscy cie nie przyjma
Wciąż wolę ruskich od polaków-cebulaków
A ja mam pytanie. Jest jakiś sposób żeby przetransferowac punkty TP z founder packa? Mianowicie chodzi mi o to, że jak zaczął się early access 29 marca to zacząłem grać na Orshy i tam mam TP. A teraz gram na serwerze EU. I czy przyszły transfer postaci z Orshy na EU może w tym jakoś pomoc? I jeszcze jedna sprawa, nikogo nie martwi to ze 30day Token będzie kosztował jakieś 20 dolarów? A bez niego chyba trochę ciężko będzie się grać tym bardziej zbierać na tokena za walutę w grze. Sorry jeśli powtarzam temat.
A co ma piernik do wiatraka? Czyli osoba ktora rzetelnie i sumiennie pracuje nie moze grac w gry i tym bardziej liderowac gildia? Wg cb idealem lidera jest osoba bezrobotna bez perspektyw lub student zaoczn ktory z braku zajecia w zyciu nie wychodzi z domu? Daj mi szanse prosze:) Pracuje na 3 zmiany. Po za tym mam zaufanych ludzi ktorzy znaja pasy do mojego konta i moga mnie wspomoc.
Lider to osoba, za ktora inny musza podarzac, jezeli grasz co 2-gi dzien to jest slabo, jakby gral 5/7, 6/7 ale nie, bo uwzgledniamy wieczorami gdzie gra wiekszosc.
Napisalbym, ze po studiach raczej pracuje sie normalnych godz. chyba ze np. skonczyles medycyne, to ok pracujesz roznie - skonczyles?
Nie to co maja studia?
Twoj tryb zycia = 2 zmiany = nie da sie blizej okreslic czy bedziesz czy nie w dalszej perspektywie, bedzie wojna a ty bdziesz w pracy, proste.
Spoko, prowadz gildie ale raczej bez "stabilnej osoby" na przodzie to bedzie ciezko.
A ja mam pytanie. Jest jakiś sposób żeby przetransferowac punkty TP z founder packa? Mianowicie chodzi mi o to, że jak zaczął się early access 29 marca to zacząłem grać na Orshy i tam mam TP. A teraz gram na serwerze EU. I czy przyszły transfer postaci z Orshy na EU może w tym jakoś pomoc? I jeszcze jedna sprawa, nikogo nie martwi to ze 30day Token będzie kosztował jakieś 20 dolarów? A bez niego chyba trochę ciężko będzie się grać tym bardziej zbierać na tokena za walutę w grze. Sorry jeśli powtarzam temat.
Powinien byc transfer z Orshy na EU, ewentualnie zaloguj sie na ich glownej stronie np. z google+(gmail) lub facebooka, dodaj STEAMA(prawy gorny rog) -> Submit ticket(i napisz)
witam zastanawiam sie nad zakupem owej gry moje pytanie warta jest swojej ceny moglibyscie wyrazic swoje opinie na jej temat ?? nie mialem okazji przetestowac ja stad moje takie pytanie . dziekuje I pozdrawiam
Jezeli lubisz grind to gra jest idealna. Oprawa graficzna piekna, muzyka cudna, Jedyne do czego moge sie przyczepic(ale to tylko czasowe) to lagi spowodowane serwerowniami stojacymi w usa, ale jak w koncu postawie to w EU i gra. No jeszcze odczekanie 2 dni zeby odebrac silver z aukcji to tez porazka ale sama gra w sobie jest za***ista
witam zastanawiam sie nad zakupem owej gry moje pytanie warta jest swojej ceny moglibyscie wyrazic swoje opinie na jej temat ?? nie mialem okazji przetestowac ja stad moje takie pytanie . dziekuje I pozdrawiam
Jezeli nie jestes zapalonym fanem ragnaroka, to przynajmniej nie warta do 28-tego kwietnia.
a) serwery nadal w USA(fizycznie)
b ) lagi, freezy
c) cena tokena to jakis zart, zakladajac ze 100 TP = 10 usd, to wiecej jak koszt wowa, a gra bez tokena(premium) to taki trial.
Jezeli nie jestes zapalonym fanem ragnaroka, to przynajmniej nie warta do 28-tego kwietnia. a) serwery nadal w USA(fizycznie) b ) lagi, freezy c) cena tokena to jakis zart, zakladajac ze 100 TP = 10 usd, to wiecej jak koszt wowa, a gra bez tokena(premium) to taki trial.
Ale tokena możesz kupić za ingame walutę, dosłownie robiąc kampanię na ok.80 lvlu ma się już na token, kilka osób z którymi gram tak właśnie zrobiło.
w dodatku token nie jest w ogóle potrzebny do ok. 120 lvl gdzie zaczyną się ważne dungi
Lagów już wcale nie ma, freezy zależa od komputera, gra jest świetna a jeszcze wiele rzeczy dodadzą :]
Założę się , iż wraz z powstaniem prywatnych serverów ToS'a , zobaczymy obniżkę , bądz całkowite zmarginalizowanie premiumki. Chyba, że prędzej ludzie zrażeni dużym wpływem premium i jego dużym kosztem, odejdą a tak też się może stać. Ogółem póki co , to jedynie denerwujące są bugi w grze. Jeden quest co jakiś czas jest naprawiany i sypie się po jakimś czasie.
Ja swoją przygodę zacząłem dzisiaj Póki co Swordsman Circle 2, idę w stronę Cataprahta. Serwer "EU", jeśli ktoś tam gra to chętnie pobiegam razem.
Wytłumaczy mi ktoś jak działa zdolność pasywna (Mastery Plate) według opisu przy posiadaniu 3 elementów ciężkiego pancerza powinno być zwiększone hp oraz obrażenia o 5%, tymczasem u mnie jest tyle samo hp bez względu na to czy mam 3 części czy mniej. To trzeba jakoś aktywować? Wydaje mi się że powinno działać od razu
Wytłumaczy mi ktoś jak działa zdolność pasywna (Mastery Plate) według opisu przy posiadaniu 3 elementów ciężkiego pancerza powinno być zwiększone hp oraz obrażenia o 5%, tymczasem u mnie jest tyle samo hp bez względu na to czy mam 3 części czy mniej. To trzeba jakoś aktywować? Wydaje mi się że powinno działać od razu
Przeczytaj dokładniej bo u mnie nic nie pisze o zwiększonym hp o 5% oraz obrażen
To dostajesz za lvl
Plate Mastery, 3-piece bonus: +34 HP per Level
Plate Mastery, 4-piece bonus: +0.2 Stamina per Level
Przeczytaj dokładniej bo u mnie nic nie pisze o zwiększonym hp o 5% oraz obrażen To dostajesz za lvl Plate Mastery, 3-piece bonus: +34 HP per Level Plate Mastery, 4-piece bonus: +0.2 Stamina per Level
U mnie jest podane to samo co na stronie tosbase, faktycznie nie zwiększa obrażeń tylko zmniejsza otrzymywane co nie zmienia faktu że HP powinno wzrosnąć o 5% przy 3 częściach pancerza. Chyba że ja coś źle tłumaczę bo mój angielski nie jest na wysokim poziomie
Allows you to equip [Plate] armor.
When equipped with 3 or more pieces of [Plate] armor, increases your maximum HP and physical damage taken is decreased by 5%.
When equipped with 4 [Plate] armor pieces, your maximum stamina increases and physical damage taken is decreased by an additional 10%.
z tymi privami to bardzo możliwe gdyż wyciekły im pliki serverowe już ludzie pracują nad emulatatorem i to jest bardzo dokładny gdyż oparty o najnowszy kontent z korei i to tam te pliki zostały wyniesione bo nie zapłacili ludziom w terminie z resztą na rededit jest cały temat ludzie piszą że już na święta 2016/17 będą pierwsze serwy alpha a w 2017 już będą servy oparte pierwszą zamknietą ang betę.