a co za roznica jak sie pisze? zrozumiales wiec jestes inteligentna istota i rozumiesz przeslanie. jak ludzie pisza oł rajt, czy rili to tez sie czepiasz? a nie lepiej napisac na pw? "kolego, popraw pisownie bo mnie razi" i z glowy, ale nie trzeba pokazac ze wielki wazniak jestes. pisze jak sobie chce i tyle. to nie blad ortograficzny, a cos w rodzaju slangu i pisownia jest taka jaka uzytkownik sobie zazyczy. wazne ze kazdy rozumie. osobiscie wiem mniej wiecej jaki bedzie kontent i sie zdziwisz, uwierz ze sie nie obejdzie bez tej reszty.
Croma, problem jest taki, że oł rajt czy rili oznacza to samo co w oryginalnej pisowni. I niestety muszę Cie rozczarować ale to co napisałeś nie jest slangiem... I nie, są ludzie, którzy słabo znają znają angielski przez co możesz ich wprowadzić w bardzo gruby błąd. Fun nie znaczy tego samego co Fan... nawet wymowa tych dwóch wyrazów jest całkowicia inna. Najwidoczniej nie masz pojęcia jak powinno się poprawnie wymawiać co poskutkowało błednym myśleniem a zarazem popełnieniem takiego wielkiego błędu..Tak więc różnica jest ogromna a twojej niewiedzy w zakresie tego tematu nie powinieneś tłumaczyć jakimś wymyślonym przez siebie slangiem.
Nie martw się każdy popełnia błędy a jakieś 30% się na nich uczy.
P.S Nie denerwuj się jak ktoś Cię poprawia nawet jeśli to zrobił publicznie, tylko podziękuj mu za to.
Co do tematu, no zobaczymy ile z tego wszystkiego co udostępnił kolega Maques pojawi się w finalnej wersji. Moim zdaniem, jeśli gra już jest gotowa w 98% to premiera zapowiedziana na połowę/koniec 2016 jest dużo zapóźno. Myślę iż styczeń/luty następnego roku powinny być najpóźniejszym ich terminem..