Po pierwsze fanbojem możesz nazywać siebie i to chyba po nicku wywnioskować idzie. Po drugie gdzie napisałem, żeby oceniać? Strona jest jak wersja beta, wypuszcza się, aby poznawać opinie a nie słuchać oszczerstw od jakiegoś internetowego napinacza. Raport już leci za wzbudzenie buntu i przyklejanie określeń na ludzi ze społeczności. Jeśli zaś taki z Ciebie cwaniaczek to pisz do mnie na pm Zaś moderatora proszę o wyczyszczenie tych zbędnych ploteczek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Skoro nie myślisz podczas pisania i nie potrafisz czytać i zrozumieć tego co sam napisałeś to nie powinieneś mieć dostępu do internetu.
WITAM Chciałbym dać wam nieco informacji na temat naszego Fansiteu. Poniżej podałem wam link, codziennie staramy się aktualizować i urozmaicać naszą stronę. Dzięki waszym opiniom i pomocą jesteśmy w stanie stać się największą Polską społecznością Tree of Savior!Zapraszamy: www.treeofsavior.com.pl
W pierwszym poście poprosiłeś o opinię na temat strony. A wiesz, że opinia to także ocena czyli wyrażenie swojego zdania na dany temat? Gdybyś poszedł do szkoły albo skończył gimnazjum to byś wiedział takie rzeczy.
FanAjrona słusznie was skrytykował aby wam pomóc a ty wraz z jakimś no-name'em cromą najeżdżacie na niego nazywając go bezczelnie hejtem robiąc dodatkowo gównoburzę i udajecie mądrych mimo, że gówno wiecie.
bolvaerk przynajmniej użył konstruktywnej krytyki popartej argumentami (i miał racje) a wy jedyne co potraficie to napinać się i używać słowa hejt nie znając jego znaczenia. Tak jak pisałem wcześniej obaj powinniście skończyć gimnazjum a potem zacząć używać internetu z mózgiem.
Skoro nie znasz znaczenia słowa opinia i nie masz pojęcia na czym ona polega to się nie udzielaj publicznie bo tylko pokazujesz swój poziom, a raczej jego brak, natomiast rozmowę zostaw ludziom, którzy posiadają odpowiednią wiedzę i potrafią poprawnie używać danych słów.
Dodatkowo mógłbyś nauczyć się odmieniać dane wyrazy i poprawnie pisać. - Tych wszystkich rzeczy uczą w podstawówce i gimnazjum.
I nie, strony internetowe nie są jak Beta testy w grze - bynajmniej nie wasza. Gry są chociaż grywalne a tego nawet się przeglądać nie da bo jest zrobiona przez jakiegoś Janusza, który myśli, że jak zrobi kopiuj-wklej z szablonem to jest profesjonalistą. Tak więc kolego nie mieszaj mąki z gównem.
W sumie jesteście obaj warci tego całego novasociety (ty i croma), który jedynie poprzez swoją egzystencję niszczy opinie słowa multigaming jak i profesjonalnych organizacji a nic nie wnosi do tematu. Cały ten klan Januszów internetowych wojowników jest jak szkodnik, którego trzeba usunąć.
A teraz zniknijcie z tego forum bo zaniżacie jego poziom pomimo, że i tak już jest niski. Tacy ludzie powinni już dawno być poddani aborcji.
Na sam koniec....Nawet nie próbuj odpowiadać na ten post bo nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z osobami bez odpowiedniej wiedzy, którzy nie potrafią rozmawiać na przyzwoitym poziomie.
@Wracając do tematu, to mogliby się ruszyć z premierą.