wczoraj przez pół dnia było ponad 10 tokenów po 300k.. więc spokojnie można kupić w takiej cenie
Ale to już nawet nie chodzi o same tokeny i konto premium(tzn. po części chodzi, ale gra ma dużo więcej minusów), a o rozwiązania jakie stosuje IMC. Ludzie narzekają na boty, których jest masa i zdaje się, że nic z tym nie robią, dodatkowo kolesie od sprzedawania golda, stoją nawet po kilka dni na ch1, spamują, a bana za to nie dostają... Jak wspominałem, ograniczenia w handlu dla graczy bez premium. Straszne opóźnienia i spadki fps, bugi... Po kilkunastu godzinach zabawy mogę wymienić tyle minusów, a z plusów jedynie system budowy postaci, grafikę i soundtrack.... Z resztą, wcześniej czy później każdy dojdzie do podobnych wniosków, wystarczy spojrzeć na komentarze pod grą od trochę bardziej doświadczonych graczy niż ja Nie mówię, że gra jest słaba, po prostu wydawca nie ma pojęcia jak ją prowadzić... a sam gameplay to też nie wszystko To dlatego napisałem, żeby lepiej sobie odpuścił teraz.
@edit; Tak szczerze mówiąc, to im dłużej grałem, to tym więcej rzeczy mnie zaskakiwało, ale coraz mniej pozytywnie... już nawet nie chcę myśleć jak wygląda sytuacja na 200lv+