Mam taki problem.
Kolega gra wizardem C3 60lvl I kupil kompana /peta velhaider za 110k.
Problem w tym, ze exp mu nie leci.
Jakies rady?
Mam taki problem.
Kolega gra wizardem C3 60lvl I kupil kompana /peta velhaider za 110k.
Problem w tym, ze exp mu nie leci.
Jakies rady?
Mam taki problem. Kolega gra wizardem C3 60lvl I kupil kompana /peta velhaider za 110k. Problem w tym, ze exp mu nie leci. Jakies rady?
Exp petu leci w tedy kiedy tobie leci, sam zakup był głupi bo najpierw się zbiera na tokena potem można kupować inne rzeczy.
sam zakup był głupi bo najpierw się zbiera na tokena potem można kupować inne rzeczy
Znaczy kto nie ma tokena ten lama?
Znaczy kto nie ma tokena ten lama?
Nie tyle lama co po prostu token się przydaje 30% więcej expa, 3 wejsca na dunga zamiast 2.
po prostu token się przydaje
Ale nie jest niezbędny do grania, czyż nie? Koleś chciał mieć zwierzaka - ma zwierzaka. Jakby chciał mieć token to by dofarmił i kupił token. Sztuczne problemy robisz
Ale nie jest niezbędny do grania, czyż nie? Koleś chciał mieć zwierzaka - ma zwierzaka. Jakby chciał mieć token to by dofarmił i kupił token. Sztuczne problemy robisz
Bez tokena 'tracisz' sporo bonusów które pomagają Ci lvlować, zarabiać (market) itp itd. Być może na początku (do 100 lvla) tego tak się nie odczuwa, natomiast potem z każdym kolejnym levelem ma to znaczenie.
Posiadania zwierzaka nie daje absolutnie nic (Zwłaszcza klasie wizard). Myślę że o to wyżej chodziło, jak Twój kolega chciał zwierzaka to być może było zaproponować grę Sims zwierzaki...?
O co ten caly krzyk? Jego sprawa. Sam na kleryku zbieralem i kupilem najpierw peta. I co? Jakis problem? Nie. A czy nic nie daje to nwm... Nie chce mi sie wylogowywac za kazdym razem kiedy ide na 5 sekund zw po nwm, np kawe. A tak to pet obroni . Po za tym pet daje to co wszystkim : wsparcie moralne (w koncu nie jestes sam) + bojowe (bo umie dosc dobrze przylozyc... zwlaszcza kiedy kleryk po uzyciu czarow ma z 5-10 sekund "pauzy" kiedy nie ma czym bic, a z aa to szybciej pet zabije niz kleryk)
Posiadania zwierzaka nie daje absolutnie nic
Oprócz posiadania zwierzaka, co podnosi dobre samopoczucie
Myślę że o to wyżej chodziło, jak Twój kolega chciał zwierzaka to być może było zaproponować grę Sims zwierzaki...?
Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu
Bez tokena 'tracisz' sporo bonusów które pomagają Ci lvlować, zarabiać (market) itp itd.
Teraz bardziej serio - im dalej w las tym łatwiej zarobić. Im łatwiej zarobić tym szybciej kupi się token. Im szybciej kupi się token tym szybciej się zdobywa poziomy. Im szybciej zdobywa się poziomy tym łatwiej zarobić... I tak dalej i dalej. Więc w sumie dalej nie wiem o co ten hałas, kupno tokena to nie problem, a jak ktoś sobie chce kupić zwierzaka to jego problem(?).
Tu nie chodzi o to czy jest jakiś problem czy nie ja po prostu radzę(taka moja rada) że najlepiej kupić token im szybciej tym lepiej. Peta można też dostać robiąc klasę która go używa(to dla tych co chcieli by go mieć i nie wydawać pieniędzy) co do samego peta żeby nabrał siły trzeba w niego władować dużo srebra.
Ogólnie to cena peta w porównaniu do ceny tokena, to pikuś, więc za dużo kolega nie stracił...
Na poczatkowych lvl? Lol, na poczatku to pet bije wiecej niz gracz xD. Cena tez smieszna w porownaniu do tokena wiec easy. A z tego co wiem to mag nie mial klasy jezdzacej na pecie wiec nic nie stracil
czy to jest normalne że czuć takie lekkie lagi?
Tak, nawet pomimo pingu w okolicach 60 miewa się okazjonalne ścinki. Nie należy panikować.
Na jakim serwie najlepiej grać?
Zapewne tym oznaczonym jako EU.
Mam nadzieję, że jak kiedyś tam postawią serwer rzeczywiście w Europie to będzie można free transfer zrobić
Mam nadzieję, że jak kiedyś tam postawią serwer rzeczywiście w Europie to będzie można free transfer zrobić
Ty tak na serio czy czysto trollersko?
trochę boli mnie fakt ze w aionie miałem 20-30 fpsów i w tej grze tak samo w mieście to nawet spada do 5-10
a z drugiej strony jakiś crash mi wywala jak sobie pogram z 1h.
czy jest jakaś możliwość grania bez steama?
trochę boli mnie fakt ze w aionie miałem 20-30 fpsów i w tej grze tak samo w mieście to nawet spada do 5-10 a z drugiej strony jakiś crash mi wywala jak sobie pogram z 1h. czy jest jakaś możliwość grania bez steama?
Jak masz wooden PC to sie nie dziw. ToS to nowa gra, z recznie rysowana grafika, w miastach tlumy wiec fpsy spadaja. Bez i3, 8gb ram i karty 2gb nie bedzie plynnej gry (60fps). Only steam.
czy jest jakaś możliwość grania bez steama?
Nie