Tree of Savior - Temat ogólny

Chciałbym tylko przekazać pewną nowinę odnośnie tego, że kolejna CBT prawdopodobnie wystartuje już w Październiku. Pojawiła się też wzmianka o dwóch nowych klasach (Cannoneer i Kabbalist) :)

Oby niedługo pojawiło się jakieś info odnośnie bety :D

Siema, jeśli ktoś ma wolny klucz lub po prostu dałby radę jakoś dać mi pograć to proszę priv, bo chętnie przetestowałbym grę, a niestety póki co nie mam takiej możliwości :)

Nie potrzebujesz klucza :) Każdy kto dopełni rejestracji dostanie klucz. Wystarczy kliknąć w czerwony button na stronie głównej po zalogowaniu ;)

a jak sprawa wygląda z rejestracją z fejsbuka? email z kodem bedzie przychodził na email na który sie tam rejestrowalismy?

Tak, tak samo jak z Google +

Czekam <3

Zapraszamy do wspólnej gry ^ ^ w grupie raźniej. Niestety zapisy skończyły się, ale podeślą nam jeszcze kilka kluczy więc w razie czego proszę pisać na pw. Jeszcze 8 dni!

Od razu wysyłają kod na maila jak się rejestrowało za pomocą gmail?

Od 21 do 23 października mają wysyłać klucze, więc trzeba czekać :)

Nie doczytałem, dziękuję ślicznie :)

chetnie odkupie od kogos kluczyk. pisac priv

up no właśnie ja też przez gmaila konto zrobiłem i jeszcze nima :)

chetnie odkupie od kogos kluczyk. pisac priv

Nie jestes gotowy na zakup owego kluczyka. Chyba ze spisz na pieniazkach. Takowy kluczyk wyceniono minimalnie za 164zl na lepszych sklepach online. Osobiscie kluczyk dostalem i jak glupi szukalem go na emialu... a po prostu byl na stronie oficialnej przypisany do konta. Aktywowalem go na Steamie, waga klienta to ponad 5Gb.

Kluczyk znajduje sie na stronie oficjalnej, a nie na emailu :)

@up
widzialem klucze na allegro za 15zł. Więc to troche mniej niż napisałeś, ale jeżeli są rzeczywiście aż tyle warte to żałuję, że nie sprzedałem :) Czekajcie cierpliwie, mi doszedł klucz dopiero dziś koło 15, a zarejstrowalem sie juz daaawno temu, jeszcze zaraz przed cbt1. :)

#Edit.
Kluczyk znajduje sie w e-mailu - dokladnie taki jaki wystawił guru w newsie. (chociaż możliwe, że jest również możliwość przez strone ale nic nie wiem na ten temat.)

uchu właśnie sprawdziłem na ich stronie i był kluczyk xD THx

Szukam kluczyka dla mojego przyjaciela, który dał ciała. Jak ktoś może poratować kluczykiem.. PM. Dzięki.

@upwidzialem klucze na allegro za 15zł. Więc to troche mniej niż napisałeś, ale jeżeli są rzeczywiście aż tyle warte to żałuję, że nie sprzedałem Czekajcie cierpliwie, mi doszedł klucz dopiero dziś koło 15, a zarejstrowalem sie juz daaawno temu, jeszcze zaraz przed cbt1. #Edit.Kluczyk znajduje sie w e-mailu - dokladnie taki jaki wystawił guru w newsie. (chociaż możliwe, że jest również możliwość przez strone ale nic nie wiem na ten temat.)

a sprawdzone kluczyki? na alledrogo to zapewne fake.

Cześć, jeśli mógłbym prosić o jeden kluczyk, mogę coś dać na wymiane kupić komuś doładowanie. Bardzo mi zależy.

Tez by mi sie przydal

Przyszedł mi dziś kluczyk na maila, jeśli ktoś chce to niech pisze bo ja narazie nie będę testować.